Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 895
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 945
Първият пост съм го прочела! Задала съм въпрос и някой ако желае, ще отговори. Публикуваните сайтове на първа страница, не изключват възможността, да има и други предлагащи качествена козметика и парфюми.

# 946
  • София
Скоро съм рожденичка, та да запитам мейкъп пращаха ли код за намаление - колко % и на самия ден ли? Smile

# 947
  • by the sea
Скоро съм рожденичка, та да запитам мейкъп пращаха ли код за намаление - колко % и на самия ден ли? Smile

https://makeup.bg/about/23/

"Какво ще получите? Ваучер на стойност 5 или 10 лв".
 " Предложението има ограничена продължителност. Можете да изберете подарък през седмицата преди рождения ден или в рамките на следващите 7 дни след него."

# 948
  • София
Не е процент, а 5 лв. или 10 лв. намаление, в зависимост от стойността на поръчката. Не е с код. Автоматично се начислява.

# 949
Не изпращат, но се отразява в количката. Аз скоро имам и направих "проба", смъква си отстъпката и има различни подаръци, тези дни ще поръчам.

# 950
Това, което искам, го има в Аус лиебе-то, така че ще чакам намаление да поръчвам от там. Не ми се занимаваше с поръчки от чужбина, но в Делириум като не зареждат....

# 951
  • София
Мерси за инфото Simple Smile

Преди малко си получих кода за 50% отстъпка от Лили заради неизпратената поръчка около ЧП - валиден е от 20.01.2022 г. до 31.03.2022 г. за продукти на редовна цена.

# 952
  • Франция
Коледният ми подарък от MyOriginеs вече седмица не пристига и това е, а уж го обработиха супер бързо.
Май ще си остана без парфюмче под елхата.

# 953
Аз също имам кодче от Лили. Това е чудесно и нямам търпение да се възползвяам. Всяко зло за добро явно, понеже и без друго на ЧП беше лудница и поръчах ей така две неща да не съм капо, пък сега (януари) ще избухна Simple Smile Юхуху

# 954
  • София
Първият пост съм го прочела! Задала съм въпрос и някой ако желае, ще отговори. Публикуваните сайтове на първа страница, не изключват възможността, да има и други предлагащи качествена козметика и парфюми.
Не докрай. Предпоследния абзац препоръчвам. Даже се предупреждава, че този тип запитвания са досадни

Сигурен метод за проверка - Creed, Francis Kurkdjian и т.н. зa по 100 лева са очеизвадна червена лампа за ментета.

Търсачката също може да се ползва https://www.bg-mamma.com/?topic=1372674.msg43569270#msg43569270

# 955
Сайтът е чуден, поръчайте си!

# 956
В парфюми шоп някои V Canto са намалени + код за 10% стават чудни цени

# 957
essenza-nobile.de - код SCENTMAS21  - 10 % валиден до 24 декември 2021 г. 23:59 ч. (важи за абонираните за бюлетина на сайта и за поръчки над €100)

Един Sundowner на Tauer Perfumesси бях заплюл аз, пък да видим. Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 13:35 от Milen™

# 958
Milen, пробва ли го него, че доста противоречиви мнения за него..?

# 959
Много интересно развитие с мистериозната пратка от Мемо. Отново спрей за коса Марфа и мостри. Вкъщи ще проверя да не би пък да съм поръчала два пъти, да съм платила два пъти. Кой знае.

Общи условия

Активация на акаунт