Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 897
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 930
Имаше Cafe Chantant, 169 лв.

# 931
Klodilia, благодаря! Да, всички мостри са комплимент към поръчката на парфюма и са по 1,5 мл. Само да се снабдя пак с флакончета и … Kissing Heart Мисля, че Imperial на Wesker ще ти допадне Hug.

# 932
bubanka, супер! Аз го бях взела отдавна за някакви 30 лв. за тийнката, но и аз чат-пат го ползвам..

Благодаря на Милен и парфюми-шоп! Много бързи и перфектни, както винаги! Имам и дамски Шанели от тях на хубави цени..

# 933
В мейкъп много надценени парфюми са намалени до нормалната им цена. Cafe Chantant и други може да зарадват някои от вас

Не видях намаления. Cafe Chantant го няма от седмица наличен, но за сметка на това пък V Canto са с цени от 600+ лева. Close

Свърши прди малко, беше на 169 лв.

Мерси на Фръц!

tuali, Fashion Decree тъкмо го тествам,много яко пачули. Жив и здрав да е този, който ме запозна с него! В Elixir Charnel Chypre Fatal на Guerlain, обаче е много по - добро. Simple Smile

# 934
Еее! Жалко! Много е странно, че не ми се изпращат никакви известия за наличности от мейк-ъп,въпреки че многократно обновявах опциите, за да съм сигурна че ще получа ..... Disappointed
Ако някой иска да се отърве от поръчката на Chantant съм насреща. Blush

# 935
И аз днес съм парфюмно щастлива, много щастлива, благодарение на “Вълшебна приказка за аромата”, и няма как са не ги похваля и да не им благодаря и публично.
Имам си цели 9 мостри на Mendittorosa и Wesker с поръчката, предишния път ми бяха сложили и мини спрей за коса и тяло заедно с редовните мостри + много мила коледна бележка с пожелания. Да ги съпътстват благополучието, успехът и късметът в начинанието им!
Скрит текст:
Невероятни са. И на мен ми изпратиха страшно много проби.

# 936
В мейкъп много надценени парфюми са намалени до нормалната им цена. Cafe Chantant и други може да зарадват някои от вас
Забелязoх и отнесох един Fashion Decree Atkinsons, цената е чудна и наполовина от редовната https://makeup.bg/product/241657/#/option/509822/
Преди 3 дни беше към 120лв.

Café Chantant 169лв, но веднага щом писах някой го купи, VCanto Mea Culpa 145лв продукт видях

# 937
И моят коледен аромат пристигна! 🎄✨
Скрит текст:

# 938
  • София
Сърдечни благодарности на който сподели за flaconi.de!
Получих си поръчката с габко, плащането мина без проблем с пейпал. Сега си седя и се радвам на подаръците от мен за мен. Приятно ми е като дават мостри. Така откривам аромати, които дори и не съм поглеждала досега.
Скрит текст:

# 939
  • София
Направих си коледния подарък (Voile de Chypre Secret III Eisenberg от Нотино) и мислех да приключа годината с него.
Защо ми беше да чета сега за Fashion Decree? Отдавна го заглеждам, но няма къде да го пробвам и уж си обещах да не поръчвам на сляпо вече. Ама хайде от другия път Blush Дано ми хареса и благодаря за споделената оферта Kissing Heart

# 940
Абсолютна находка си е Fashion Decree на тази цена, като се има пред вид, че го спряха и доста трудно се намира

# 941
Отново похвално за Нотино, дойде в срок прекрасно опакован .Препоръчвам!
Един за мен, а другия за подарък. Дано не чете тук!🤣🤣🤣

# 942
  • Стара Загора
Съвсем случайно видях, че в Скарлет имаше доп. 20% отстъпка, след като се добавят продукти в кошницата. И докато разгледам какво още да сложа, намалението изчезна... Сега се добавя някакъв подарък.

# 943
Здравейте, някой дали е пазарувал от този сайт https://fragrancebg.com/? Харесах си нещо, но ми е съмнителен, защото са с един телефонен номер с framero.eu.

# 944
Има първи пост в темата, който е желателно да се чете. Най-малкото трудът е с цел помощ на новодошлите.

Общи условия

Активация на акаунт