Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 898
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Благодаря, Фръц!. Щом по принцип са толкова експедитивни, надявам се да не се забавят с повече от ден вповече Simple Smile

# 916
Благодаря, Фръц!. Щом по принцип са толкова експедитивни, надявам се да не се забавят с повече от ден вповече Simple Smile
Може и на място от шоурума, ако сте от София. Simple Smile

# 917
  • Варна
Здравейте,

Може ли да ме ориентирате как parfium.bg се справят с доставката от гледна точка на бързина? Телефонът им е изключен и не мога да питам кога планират да пратят (днес получих имейл, че ми е обработена и потвърдена поръчката).
На мен ми звънаха вчера да ме питат за петък дали е ок.

# 918
Някой поръчвал ли е скоро от английски сайт и съответно да се е наложило митническо освобождаване на пратката?
В английската Roja имат намаления и направих поръчка, но не знам какво да очаквам вече с този Брекзит.
В кошницата цената на артикулите се калкулира и се изважда ДДС-то от цената, като си пише, че е нужно да се плати като пристигне.
https://rojadovehauteparfumerie.com/

# 919
Поръчвам от Англия с GGBG, с нищо не се занимавам, плащам си за доставката на кг и си получавам поръчката. Имам поръчки на стойност над £160, което е над лимита за обмитяване. Те си се занимават с всичко, но ако успееш да се свържеш с тях за подробности, ще е най-добре.

# 920
  • София
Аз също ползвам ГГБГ , за английски пратки. Не ми се е налагало да плащам повече от обявените 5 лв на кг.

# 921
Преди известно време имах проблеми с ГГБГ и поръчах директно до адрес в България.
Дано да пристигне благополучно значи! Grin

# 922
парфимо, за мен и за приятелки

Скрит текст:

бях го тествала лятото, тогава ми хареса и започнах да го дебна
игриво красив, средно шлейфов и изключително траен

# 923
Благодаря tuali, Ally Simple Smile
реших се на поръчка директно от сайта на Le Couvent, за да опозная повече аромати - има минита 10 мл, които са на намалена цена 5 евро, код 15% за добре дошъл (при регистрация) и до адрес на превозвач, защото за съжаление не доставят до България.

# 924
В мейкъп много надценени парфюми са намалени до нормалната им цена. Cafe Chantant и други може да зарадват някои от вас

# 925
И аз днес съм парфюмно щастлива, много щастлива, благодарение на “Вълшебна приказка за аромата”, и няма как са не ги похваля и да не им благодаря и публично.
Имам си цели 9 мостри на Mendittorosa и Wesker с поръчката, предишния път ми бяха сложили и мини спрей за коса и тяло заедно с редовните мостри + много мила коледна бележка с пожелания. Да ги съпътстват благополучието, успехът и късметът в начинанието им!
Скрит текст:

# 926
  • София
Ally, еха, чудесно! Много радост с избрания парфюм! Да разбирам ли, че това са цели 9 комплиментарни мостри с поръчката? Open Mouth Ако да, нямат равни наистина, при това Mendittorosa са доста скъпи. Отдавна ми е интересна марката, но така и не съм стигнала още до проучване, ще ми е интересно да прочета отзиви в съседната тема, като ги разносиш! Hug

# 927
В мейкъп много надценени парфюми са намалени до нормалната им цена. Cafe Chantant и други може да зарадват някои от вас
Забелязoх и отнесох един Fashion Decree Atkinsons, цената е чудна и наполовина от редовната https://makeup.bg/product/241657/#/option/509822/

# 928
Douglas са ми пратили някакъв ваучер
Скрит текст:
, но не мога да го приложа онлайн, а нямам сертификат. Някой ходил ли е тези дни до физически магазини на Дъглас - там има ли намаления и евентуално както със старите ваучери може ли да се приложи примерно на комбинирана поръчка (един  намален с един ненамален продукт)?
Phoenix, Габиели използвам - много съм доволна. Около 3-4 дни докато отиде пратката в депото + 7 дни до БГ. С PayPal плащам. Няма никакъв проблем, всичко е точно.
На мен по телефона ми казаха само за ненамалени продукти важи

# 929

Не видях намаления. Cafe Chantant го няма от седмица наличен, но за сметка на това пък V Canto са с цени от 600+ лева. Close

Общи условия

Активация на акаунт