Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 97 966
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Май и аз ще направя 1-вата си поръчка от flaconi.de, но имам няколко въпросчета. Grin GGBG или Габиели използвате? След колко време изпращат пратката и за колко дни отива в склада на превозвача? Адресите за шипинг и билинг ми излизат еднакви (немски), така ли трябва да е? Иии последен въпрос - с Paypal плащате, нали?
От години само Габко. Нямам никакви проблеми с тях.

# 901
От Парфюми шоп си поръчах Габриел Шанел, това е моето щастие в бутилка откакто е излезнал и няма какво да го замени засега.♥

Относно ГГБГ - както споменах не поръчвам за първи път през тях, наясно съм с натовареността на периода (включително и от първо лице), просто зададох въпрос дали има друг в такава ситуация.
Преди винаги са ми отговаряли на мейли, сега нямам отговор от 2 седмици. Нямам възможност да отида до офиса им.
Не очаквам чудеса, но не поръчвам и за първи път в този период на годината. Не съм чакала повече от 2 седмици за доставка. Сега се връзват общо близо 6, защото от 4 е в техен офис в София.

# 902
В делириум -30% на избрани продукти до 29-ти.

# 903
В делириум -30% на избрани продукти до 29-ти.
Мерси! Има доста Том Форд намалени - Tobacco Vanille, Bitter Peach, Lost Cherry, Neroli Portofino...

# 904
Но не и допълнителни кодове

# 905
КОД:  WELCOME10  намаля допълнително сумата в делириум с още 10 % ÉBÈNE FUMÉ излиза 273 лв., което е супер цена!

Нека ви разкажа и моята случка с брасти.бг Simple Smile В началото на декември  бяха пуснали продукти с нарушена опаковка. Тогава имаше TF TL на 235 лв. Пуснах поръчкаъа и при финализирането цената автоматично стана 289лв.

Нямаше как да я откажа онлайн, обадих им се и им казах, че това което правят не е ок и съм си направил скрийншоти.  Изтриха продукта и така близо седмица, в която се появи отново на 288 лв., а на следващия ден стана 225 и ето го при мен.

*Поръчката уж беше до спиди, но я доснесе куриер, нямах опиция за предварителен преглед, но така или иначе заради цената бях решил да рискувам.

Нямам никакви увреждания, надрасквания, разопакования. Супер ми е насторението!

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 11:10 от Milen™

# 906
От Скарлет са станали изключително експедитивни. Flowers Hibiscus Отново поръчката ми  пристига на следващия ден.

И аз съм много доволна. Последните 3 поръчки получавам на следващия ден.

# 907
От Скарлет са станали изключително експедитивни. Flowers Hibiscus
Така е! 😁 Точно 1 месец и един ден след като платих поръчка, която така и не получих, а я чаках цели 20 дни и накрая отказах, ми върнаха парите.

# 908
Имам поръчка от онази вечер от Скарлет, не е дошла още.

# 909
Милен, честит да ти е ,както се казва -"Риск печели риск губи"

# 910
Вчера в 14 чпоръчах от Елинор Мон Герлен комплекта, пишеше 5 януари.Викам си идеално, малко въздух между покупките.

Е, чака ме в Спиди.😂😂😂

# 911
Скрит текст:
Пускам нещо, което вече почти никъде не се намира, на страхотна цена: https://www.parfumi-shop.net/product/19113-guerlain-l-homme-ideal-cologne.html

Нямах късмет Sad Звъннаха ми да кажат, че ще дойде до края на седмицата, но днес се оказа, че е изчерпан. Дано се появи някъде пак...

# 912
  • София
Здравейте,

Може ли да ме ориентирате как parfium.bg се справят с доставката от гледна точка на бързина? Телефонът им е изключен и не мога да питам кога планират да пратят (днес получих имейл, че ми е обработена и потвърдена поръчката).

# 913
Скрит текст:
Пускам нещо, което вече почти никъде не се намира, на страхотна цена: https://www.parfumi-shop.net/product/19113-guerlain-l-homme-ideal-cologne.html
Нямах късмет Sad Звъннаха ми да кажат, че ще дойде до края на седмицата, но днес се оказа, че е изчерпан. Дано се появи някъде пак...

Ако е на живот и смърт положението можете да го поручате тук:

Guerlain L'homme Ideal Cologne Eau de Toilette 50ml

С превозвач, но ще дойде след нова година! Цената не е чак толкова важна, важно е какво има вътре. Simple Smile

# 914
Здравейте,

Може ли да ме ориентирате как parfium.bg се справят с доставката от гледна точка на бързина? Телефонът им е изключен и не мога да питам кога планират да пратят (днес получих имейл, че ми е обработена и потвърдена поръчката).
Винаги съм получавала на следващия ден парфюма,  но не е било по празници да поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт