Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 911
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 885
Само да вметна за превозвачите, че от месец ми седи пратка в ГГБГ офис София. Не ми отговарят на мейли и не си вдигат телефона… някой има ли такъв казус? Не поръчвам за първи път. Лошото е, че пратката ми трябва спешно, защото заминавам дългосрочно извън България…

Иначе и аз поръчах Шанел от Парфюми шоп - поне 5ти ми е от там, така че нямам оплаквания.
Супер цена, много се радвам!

Само стандартния Шанс виждам там, свежата вода я няма, нали? Какво поръчвате - 35 (за 120 лв) или 100 мл (за 240 лв), поне само това виждам останало?

# 886
Последно пазарих от skins.nl май в началото на годината, когато бяха намалили много нещата на Frederic Malle и не мога да се сетя дали изpпращаха някакви кодове за намаление на следваща поръчка. Харесах си един парфюм на Ex Nihilo, но го има само на редовна цена и се чудя как да го докопам по-изгодно. Някой има ли скорошни впечатления от тях, tuali, май ти беше получила пратка:thinking:

Скрит текст:
Подозирам, че влязох в черната листа на Parfimo.bg, но въобще нямам угризения. Поръчах нещо за подарък на приятелка, снощи получих известие от Спиди, че утре ( т.е. днес) ще бъде в офиса им на бул. Братя Бъкстон, работно време от 9 до 19ч. Аз съм на работа, но намирам начин да се изстрелям до офиса тази сутрин в 9:10ч. Навън студ, вятърът жули и ме пронизва. Пред мен има 6-7 души. В този момент служителката си подава главата и казва, че има клиент, който изпращал "животоспасяващи лекарства" и това ще отнеме поне половин час. Оказва се, че работи само едното гише, защото "другата колежка вчера избяга".  Няма лошо човекът да си изпрати хранителните добавки, но за корпоротивните клиенти би трябвало да има отделен ред и да не се смесват потоците с обикновените клиенти. След около 50-55 мин. идва моят ред, като преди това една част от клиентите излизат с тръшкане на врата и яко псуване. Оказва се, че всички пратки, за които е било изпратено съобщение вчера, не са пристигнали в този клон и хората са чакали на студа напразно. Взех си пртаката от Нотино, но тази от Parfimo я няма. Писах веднага на Parfimo, че я отказвам. те ми пращат съобщение, че пратката е пристигнала в 11:04ч., но аз съм си решавала.  Ми няма да си го причиня пак, към този клон нищо и никога няма пак да изпратя. По възможност ще поръчвам от тези, които работят с Еконт. Какво от това,че нещо било по-изгодно, като накрая ще го плащаш със здраве и време.

Да, вчера благополучно си я получих със спиди, въпреки несгодите с липсващ тел и непълен адрес. Сложили са 2 мостри бонус, освен тази, която си избираш на чекаут. И съм много, много хепи от всичко, и от парфюмите, и от съдържанието на коледната им кутия, има 4 парфюма по 5-7мл; лошото е, че в единия се влюбих моменталически 😂Код за следваща поръчка май не видях, но не съм преровила още всички бумаги в кутията, може пък и да е скрит някъде 😄

# 887
С ГГБГ се свързвам най-бързо чрез месинджър,, на мейла също винаги отговарят - до няколко часа.

# 888
tuali, какво да кажа, ти едва сега започваш да пазаруваш! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Айде честити хубавини! Това Kyoto  , ако знаеш от колко време седи там, ако знаех, че си го търсила. Simple Smile

Браво, браво, представям си сега от спиди като се обадят да освободят камиона от ausliebezumduft.

Е, за тази поръчка ще си взема един 55" монитор, да си гледкам по - добре кашончетата!

Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 22:22 от Milen™

# 889
Ще дебна код за Нотино, бройкам водите на Le Couvent Maison de Parfum
Водите не знам, но серията с черните бутилки заслужава специално внимание. Имам Fort Royal - великолепен аромат!

Милен, драмата с ausliebe ще видим.. Сега спиди се оплакват на дхл, че уж от тях проблемът...голямо протакане ще е, докато разбера изхода. Получих входящ номер за жалбата ми към комисията по съобщенията, та да видим какво ще стане. А да, и писах едно информативно кахърно писъмце на ausliebezumduft, в което low key си им казвам да внимават занапред какви товарителници правят и какви грешни телефони слагат отгоре, щото...накрая хората нищо не получават. Или го получават със зор.

# 890
tuali, не е по темата, но
Скрит текст:
Спиди от 3.12. ми издирват голяма и скъпа пратка от Асос, всъщност получих чужда, а моята е изчезнала - открадната или дадена на друг. С ДЧЛ е пристигнала- не съм искала четирите пратки да ми ги обединяват в една, и второ - у нас са разменили товарителниците на Спиди. Бясна съм, защото е почти 600 лв., но от Асос казват, че Спиди не им отговарят, а по номера се вижда, че е при мен, а Спиди твърдят, че не са получавали запитване от Асос.

# 891
Rosita, ужас!? Пусна ли рекламация? Аз не съм оптимист и за моя случай, като вината я виждам и при немците и тук, което тотално размива нещата, особено при статус "доставено" ... Та накрая ще пия една студена бира за утеха май.

# 892
Ще дебна код за Нотино, бройкам водите на Le Couvent Maison de Parfum
Водите не знам, но серията с черните бутилки заслужава специално внимание. Имам Fort Royal - великолепен аромат!
Al Georgieva, погледни в емаг. Асортиментът не е голям, но цените са добри.

# 893
Rosita, ужас!? Пусна ли рекламация? Аз не съм оптимист и за моя случай, като вината я виждам и при немците и тук, което тотално размива нещата, особено при статус "доставено" ... Та накрая ще пия една студена бира за утеха май.
Писах на всички възможни адреси на Спиди,
Скрит текст:
сега мисля и на хартия да пратя с всички разписки - от 3 декември - още разследват. Подала съм и в КЗП. Сега помолих Спиди и те да пишат на Асос, като кажат, че пратката се издирва и не е получена от мен, но съм изумена от бездействието и безхаберието им, питам ги много често докъде са стигнали - или мълчат, или отговарят, че когато имат информация, ще ми кажат. А и ако друг е получил моята пратка и си е замълчал - предполагам, че нищо не могат да направят в този случай, но това си е чиста кражба, за мен.
И аз виждам вината у двете страни - защото аз направих 4 отделни поръчки, не съм искала да ги получа в една обща опаковка. Ще заведа дело аз, никаква вода за 600 лв. няма да пия

# 894
  • Стара Загора
Май и аз ще направя 1-вата си поръчка от flaconi.de, но имам няколко въпросчета. Grin GGBG или Габиели използвате? След колко време изпращат пратката и за колко дни отива в склада на превозвача? Адресите за шипинг и билинг ми излизат еднакви (немски), така ли трябва да е? Иии последен въпрос - с Paypal плащате, нали?

# 895
Douglas са ми пратили някакъв ваучер
Скрит текст:
, но не мога да го приложа онлайн, а нямам сертификат. Някой ходил ли е тези дни до физически магазини на Дъглас - там има ли намаления и евентуално както със старите ваучери може ли да се приложи примерно на комбинирана поръчка (един  намален с един ненамален продукт)?
Phoenix, Габиели използвам - много съм доволна. Около 3-4 дни докато отиде пратката в депото + 7 дни до БГ. С PayPal плащам. Няма никакъв проблем, всичко е точно.

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 02:22 от Fiona1

# 896
Някой има ли проблем с отваряне сайта на Нотино?

# 897
При мен се отваря ,приложението също.

# 898
  • Sofia
От Скарлет са станали изключително експедитивни. Flowers Hibiscus Отново поръчката ми  пристига на следващия ден.

# 899
  • Стара Загора
Fiona1, благодаря ти! Щом са толкова експедитивни, то мога да направя една поръчка с надеждата, че до 31-ви ще е пристигнала до Габиели.

Общи условия

Активация на акаунт