Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 913
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 870
Ако има нещо официлно вие ще разберете първи! Simple Smile

Гледам какво е било миналата година. Simple Smile

# 871
  • София
Милен, значи е време да поправим липсата😄, няма да рискувам, въпреки, че сайта е надежден за всякакви онлайн покупки.
Сега ще поразровя и ауслибето.
Нека припомним на потребителите, че което не се доставя до БГ, може с превозвач. Аз лично го предпочитам.

# 872
Klodilia, на онова място го има, ако си в София или някой може да ти съдейства.

# 873
  • София
Milen™, нещо се шегуваш за 30% намаление в Aus Liebe zum Duft. Smiling Imp Сега си погледнах пощата за офертата от миналата година. 10% отстъпка за поръчки от 100€, 15% за 300€ и 20% за 1000€.

# 874
Здравейте Simple Smile Има ли актуален код за Scarlet beauty? За нов клиент Simple Smile Благодаря

# 875
Само да вметна за превозвачите, че от месец ми седи пратка в ГГБГ офис София. Не ми отговарят на мейли и не си вдигат телефона… някой има ли такъв казус? Не поръчвам за първи път. Лошото е, че пратката ми трябва спешно, защото заминавам дългосрочно извън България…

Иначе и аз поръчах Шанел от Парфюми шоп - поне 5ти ми е от там, така че нямам оплаквания.
Супер цена, много се радвам!

# 876
Milen™, нещо се шегуваш за 30% намаление в Aus Liebe zum Duft. Smiling Imp Сега си погледнах пощата за офертата от миналата година. 10% отстъпка за поръчки от 100€, 15% за 300€ и 20% за 1000€.
Ей ще ме изядете, ей! Simple Smile

Аз пък си спомням, че ти ходи до пощата, за да си вземеш  Grand Soir, изчака  една поръчка от Делириум и приключи за тази година. Simple Smile

Уж всички приключиха годината, а сега не вярвате в чудеса. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Нека има мир  и любов, хубави намаления и положителни емоции преди всичко, защото на Коледа стават чудеса.

То и в sprayparfums никога не бяха правили -30% намаления, но какво стана. Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 21:28 от Milen™

# 877
Само да вметна за превозвачите, че от месец ми седи пратка в ГГБГ офис София. Не ми отговарят на мейли и не си вдигат телефона… някой има ли такъв казус?
Имах казус с тях, почти месец, накрая отидох в офиса и си взех пратката сама.

# 878
  • София
Аз пък си спомням, че ти ходих до пощата, за да си вземеш  Grand Soir, изчака  една поръчка от Делириум и приключи за тази година. Simple Smile
Това беше, докато не видях офертата за Наксос днес. Joy

# 879
Търся една Bottega Veneta на по-ниска цена от известно време, но май няма да ме огрее - https://www.fragrantica.com/perfume/Bottega-Veneta/Illusione-for-Her-55300.html - навсякъде, където погледнах, е доста скъпа, та ако някой види цена под 100 лв за 30 мл, ще съм благодарна да сподели. Simple Smile

Може и да те огрее, ако не се криеш на сянка много. Simple Smile

74.50 лв. за 30 мл. дали е ок, и ако ползваш превозвач.

magicjo, ама гледахте ли се или се отнесохте. Не знам как не съм ти видял и поста, толкова бързо си го купила. Simple Smile Имше ли друго заредено?

# 880
  • София
Lollaa*, Миналата седмица им звънях доста упорито, докато вдигнат. (Исках да питам какво става с пратката ми от Щатите, USA офисът бил в карантина, но приемат пратки.)
Във flaconi.de има доста намаления и кодът SPEKULATIUS хваща и намалени продукти. (кодът се вижда само за секунда докато рефрешваш страницата)
Поръчах Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia 75 мл с безплатна доставка за 41.96 евро и получих и:
При покупка на Guerlain добавя мини сет на Mon Guerlain EDP с лосион за тяло

Както и Guerlain Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil Mini 5 мл

и редовните мостри

При покупка на Estée Lauder, Bobbi Brown, MAC, Origins, Clinique, Aveda und DKNY за 59 евро, като сумата с кода ще стане по-малка, добавя този сет

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 21:37 от Vesika

# 881
Ех,ех! За малко изпуснах темата днес и Fun Things Always Happen After Sunset By Kilian си е заминал от Скарлет Grinning Надявам се да успея да го хвана следващия път.

# 882
  • София
Фръц!, Milen™ - много благодаря! Hug
Lollaa*, аз днес си взех пратка от ГГБГ точно, работят. Пословични са с неотговарянето по мейл и телефон, може да пробваш да им пишеш ЛС на страницата във Фейсбук, може би има по-голям шанс да те отразят. Само не разбирам как така пратката е при тях от месец - ако е прехвърлена за доставка през Еконт, имай предвид, че доколкото знам, тези пратки се отделят от другите и не са в централния склад в Младост.

# 883
  • София
Milen™, ама как само ще го гледам? Grinning Поръчах го. Следващата седмица имам рожден ден и ползвах и отстъпката за него. 😀Цената беше чудна! От другите неща на Xerjoff все още има наличност  - Mefisto, Fiero. Цените за 30 мл. не са лоши. 1888 беше на по-ниска цена, отколкото е сега, но не помня с колко.

# 884
Фръц!, Milen™ - много благодаря! Hug
Lollaa*, аз днес си взех пратка от ГГБГ точно, работят. Пословични са с неотговарянето по мейл и телефон, може да пробваш да им пишеш ЛС на страницата във Фейсбук, може би има по-голям шанс да те отразят.  
Ех, и таз добра, как браво, а откъде ще си го вземеш изгодно? под 100лв. ? Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Тук : https://www.parfuemerie-kirner.de/Duefte/Damen/Duefte/Illusione- … mp;utm_medium=cpc - 10 % код по мейла.

ggbg, са добри, аз ходя лично да си взема нещата. Понякога има опашка от по 50 човека и чакане над 2 часа.  Сега е и такъв период, празници, натоварено е, не очаквайте чудеса. Да, трябва да са перфектни, но докато са "монополисти на пазара" ще си ползват тази "преференция".  И пак казвам, аз съм доволен от тях.

magicjo, няма по -добра цена, от сбърканата цена! Simple Smile:Simple Smile Айде да е честит, казах ти аз, че стават чудесса по Коледа, ама ти не та не! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт