Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 862
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 855
  • До сърцето...
Може ли да помоля, тези които поръчват минита и мостри и чужди сайтове да ми помогнат със синтезирана информация от къде и как се поръчва (за първия пост в следващата тема), защото аз нещо не мога да се оправя със подредбата на тази информация. Дори частична такава ще ми е в помощ.
Може и ЛС, да не пречим на темата.
Благодаря предварително!

# 856
  • Sofia
Milen, имаш специални благодарности от мен! Kissing Heart Отдавна исках Joyeuse Tubéreuse , a цената беше неустоима.

# 857
Milen, имаш специални благодарности от мен! Kissing Heart Отдавна исках Joyeuse Tubéreuse , a цената беше неустоима.
От къде?
Не съм чела внимателно темата май

# 858
От тук е и все още наличен:
https://parfium.bg/guerlain-joyeuse-tubereuse-uniseks-parfyum-bez-opakovka-edp

Аз също грабнах един. Bowtie

# 859
Нали знаете, че в долче е същото, но има и код

# 860
Аз пробвах, не хваща кодът на Долче, дали не е изтекъл?
Но имах един гифт ваучер за намаление, с който съм поръчала, та е същото.

# 861
Заповядайте  xmas-5%

# 862
Ще дебна код за Нотино, бройкам водите на Le Couvent Maison de Parfum

# 863
Karen, като знам мъжете колко са полудели по тази тубероза, по - добре да не се срещаме! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Надявам се, да сте ползвали и код  fb5 - 5% в сайта, койтo работи повече от половин година.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 18:12 от Milen™

# 864
Хах, ясно. По-добре да се въздържа от необмислени покупки на още туберози, а и вкъщи ме чака комлекта мостри от Мемо

# 865
  • София
Аз пък като човек, който не носи белоцветни (с редки изключения) и старателно се пази от туберози Grinning, намирам Герленската тубероза за изключително въздушна, прозрачна и красива, фина елегантност е за мен. А Marfa Memo точно обратното - мощна тубероза, настъпателна и ярка. Всичко е относително. Wink Офертата в parfium.bg е страхотна, предвид че линията е изтеглена от България окончателно, редовните цени бяха над 400 лв, а новите бутилки ще са по 100 мл за около 600 лв и няма да се предлагат в Бг... Ако не бях изхарчила бюджета си (така го изхарчих, че ще е добре първото тримесечие на 2022 да не купувам нищо Joy), щях сериозно да се изкуша от тази оферта. Благодаря, че споделяте! Hug
Търся една Bottega Veneta на по-ниска цена от известно време, но май няма да ме огрее - https://www.fragrantica.com/perfume/Bottega-Veneta/Illusione-for-Her-55300.html - навсякъде, където погледнах, е доста скъпа, та ако някой види цена под 100 лв за 30 мл, ще съм благодарна да сподели. Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 19:44 от Klodilia

# 866
Аз в Guerlain Joyeuse Tubereuse усещам повече лилията, може би малко от жасмина и нещо свежо тревисто, туберозата не е натрапчива, а е много нежна, за мен е едва доловима. Лошото обаче е че е много слаба. И там ме загуби. Разносвах отливката и много пъти се опитвах да я харесам, но не ми се получи, просто едва я усещах. За сметка на това Neroli Outrenoir ми беше взел ума лятото. Него някой да е виждал наличен и то на такава цена? Някой да е извадил късмет?
 За тези, които ще направят сляпа покупка обаче и са по-нови от мен, искам да отбележа, че от тази серия съм имала 5 отливки и всичките ми се изпаряваха от нищото. Един път ги сложих в хладилника, но пак си се изпаряваха, даже в хладилника още повече Grinning. Дъглас миналата година ги пуснаха, но със сто лева отгоре. А новата разфасовка от 100 мл за 600 лв минава психологическата ми граница. Някак много алчно ми се вижда от тяхна страна.

# 867
Klodilia, значи няма да участваш в коледното намаление на аус либе цум дуфт -30% на 25 деквмври? Така ли?

Добреееее,! Simple Smile

# 868
  • София
Milen™, хахах, това ако не е шега, сериозно загазих, отсега го виждам!!! Аз не съм получила нюзлетър за такова намаление, последното, което виждам, е някакво ласт-минит-гешенке-нещо-си, в което не пише нищо за -30% на Коледа! AnguishedJoy

# 869
  • Бургас
Милен, благодаря, че сподели за намалението в немския сайт, аз ще участвам.Bowtie Мисля да си поръчам красотата Carnal Flower Frederic Malle.Broken Heart

Общи условия

Активация на акаунт