Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 094
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 020
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз един път пих мелстонин и не можах да спя.
Никво ои днес е св.Спиридон 😂
Извинявам се, заради теб стоя насред едно Фантастико, и чета за Св. Спиридон.
Ми не е много важен светец, ще ме извиняваш 😂

# 1 021
Ааа, важен не важен, аз даже познам един Спиридон. В негова чест - никакво ОИ днес Joy

# 1 022
  • София
Всеки празник е важен и не се работи!

# 1 023
  • France
Бързам да пожелавам добро утро, че току виж станало вече обед и да ме обявите за поспалана. Joy
Въобще не виждам смисъл да се спори кой по-неоправдан. Всеки си гледа неговия крак. Или както казваше класната ми едно време "за каквото си учил". Айде холан!

# 1 024
Аз един път пих мелстонин и не можах да спя.
Никво ои днес е св.Спиридон 😂
Мдам, св. Спиридон е. Един от многото имени дни на Нахалницата (тя е Дарина-Антония). И поредният ѝ имен ден, за който майка ѝ е забравила. Но тя обича да забравям имения ѝ ден, защото ѝ давам банкнота за подарък и може да си пазарува глупотевини. Та, почерпете се за здравето на Нахалницата.
https://harryandlexy.com/wp-content/uploads/2015/12/Christmas-Th … print-Cookies.png

# 1 025
  • София
О Уиш, честита, страхотно име за нахалница!

# 1 026
Мерси, Мид. Абе, точно Нахалница трябваше да е официалното ѝ име, че най ѝ подхожда.

# 1 027
Честит имен ден на Нахалницата, Уиш! Heart
Наистина много хубаво име !

Значе,заради Спиридон и днес да не мия банята,а?Мчи, добре.

Не знам какво става в другата тема,но много бързо спрях да я следя и дойдох тук.Това беше преди доста време,де,но там ме натоварваше.

Сложих едни пържоли у фурнята и мисля с това да приключа днес. Досега писах рецепта за питка,но нямам пауър. Кръста ме боли,в очакване на Ц съм. Weary

# 1 028
Уаууу,Уиш , колко нахалници си имаш в къщи?! 😳😂🤣😜 Шегувам се, много ми харесва името,и двете даже 😂🤗! Здрава и щастлива да е! Беболина пък има три именни дни. Единият все го забравям!

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 11:24 от Sissy

# 1 029
Честита да е Нахалница Уишова! Със здраве да си носи името! 🌺
Моето, ако помня правилно, има пет именни дни. Само за единия се сещам обаче.

Не знам, какво да сготвя за вечеря. 🙄

# 1 030
Сис, нейното стана "и последният да затвори вратата". И Нахалницата има 3 имени дни и си чака подаръците или банкнотата в случай на Алцхаймер на майка ѝ. Ей сега, щяла да изпука 150 лв за някакви плюшки, мърч на някакво аниме. МАКАК така 150 кинта за плюшки?! ОК, нейни са, да си опука касичката. Омммммм.....
Леле, Сирос, ако чуе за 5 имени дни, ще се пукне от завист Нахалницата.

# 1 031
  • София
Уиш, да е жива и здрава. Не остана много от "деликатния" период на тежък пубертет.
Аз съм замислила праз със свинско.

# 1 032
  • Германия
Колежке, да ти е живо и здраво именичето. Харесват ми имената и, но най-много ми харесва Нахалницата. Страхотни имена даваш на децата си, неофициалните имена де  Joy

Давам идея за обяд и вечеря - шкембеееееее, люто, горещо Joy

Отивам да си почивам, че съм се преработила. Така и не успях да се събудя след 2 кафета, та няма да се мъча. Ще правя втори опит за разсънване след 3-4 часа

# 1 033
  • София
Моите имат по един имен ден.
Аз мислех, че нямам изведнъж два, аа нее.

# 1 034
Току що проверих 😳! Оказа се,че Беболина има цели 5 именни дни 🤦

Общи условия

Активация на акаунт