Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 834
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 050
Благодаря, Кло! Най-обикновен Димитър е Говендърът, но е кръстен на моя най-любим на света дядо. Харесвах повече други имена, но като си представих как ще се зарадва дядо, реших, че Димитър е ок. А за нахалницата, тя е кръстена на най-близката ми приятелка, която е и нейна кръстница. Само към Дарина добавих и Антония, не за друго, а защото в превод Дарина-Антония означава "безценен подарък" и реших, че на гадината дребна много ще ѝ отива.

# 1 051
Обаче Говендър мой и Нахалницата, не можеш да отречеш. На мен Димитър много ми харесва, ама не стигнахме до син, обратното оплакване на Фил. Тя поне има време за поправителен, за разлика от мен.

# 1 052
  • София
Аз исках още един син даже име имах - Самуил, на цар Самуил, но се пръкна Ена, после се натъкнах на един вид кобра _Оксиана, но се беше родила вече

# 1 053
Мид, добре че не си я кръстила на кобрата!
На Беболина името беше стечение на обстоятелствата! Съвпада обаче с името на баба й и тя си мисли, че е кръстена на нея. Аз благородно я оставям да си мисли,че е така!

# 1 054
  • France
Дойде ми! Момичета, дойде ми най-после! Цяла година без цикъл и ето, появи се! Леле, така не съм се радвала от повече от десетилетие.

# 1 055
Това време полудя, гърми, трещи и вали градушка Dizzy Face

# 1 056
Фил, ами честито Joy Аз си признавам, че хич не страдах от липсата на чудото в периода на активното кърмене.

# 1 057
Оф, Фил, и на мене. Ама не се радвам на тези години. Искам безпрезарвативен секс. Пък! Аман!

# 1 058
Някой за по едно следобедно кафенце:

Попътувахме ние,хапнахме,пийнахме и днес наобратно. Валя ни дъжд,после сняг,но се прибрахме и вече даже пуснах пералня,кипнах млякото и си направих едно 3 в 1 да релаксирам малко.
Четох ви,но всичко забравих,така че шЪ мЪ извините. 😆🤗

# 1 059
Ей, опасна работа сте, значи! ❤
От имената на децата, през селска разходка, цикъл, кърмене, безпрезервативен секс, градушка и кафе с мляко в 5 поста..... ехееееее. 🤣🤣🤣 Брагодарско, че ме разсмяхте!

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 18:17 от Сирос

# 1 060
  • София
Готени сме Сиросче❤️

# 1 061
Абсолютно вярно ❤

# 1 062
  • France
От цяла седмица ме е замъчило, как да не се радвам. Надявам се малко да спадна, че съм цялата подута.
Сирос, като на женска седянка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 063
Ех,Фил,чак и аз се зарадвах! Grinning

Ще ме прощава Спиро,ма не го уважих. Измих банята!Най-после успях!
Сипах си втора чаша много хубаво бяло вино и се чувствам чудесно.

Донсита къде е,преди пишеше по-често ..

# 1 064
  • Euskal Herria
Днес е първият слънчев ден след 21 дни дъжд, градушки, порои, бури, наводнения и свлачища. И оплзотворих деня с ОИ, ама качествен. Обърнах цялата спалня, имам още за довършване. Поизчетох ви диагонално.
Не знам кой умник е обзавеждал спалнята, ама... Цялата стена - от пода до тавана и от край до край е в огледала. Луднах, докато ги изтъркам.  И фурната от-до чистих, ама половината пое мъжа ми и довърши
Айде, мина ми почивката, вдигам си д... , че да отметна всичко планувано.

Общи условия

Активация на акаунт