Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 84 864
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 170
Уми, изобщо не дразниш! Момичета дават отлични съвети, послушай ги. Не прави като мен Simple Smile
Трудно е, стресиращо е, но ако не практикуваш, нещата после стават още по-сложни. От личен опит говоря.

В Пловдив има сняг? На мен започна да ми писва от дъжда. Даже май ми се приисква малко снежец да ръсне. Съвсем лекичко така.

Пандето се губи някъде, дано всичко е наред.
Прочетох за вратите на Карамелчик - май вече наистина му се вижда края на този безкраен ремонт. Карамелчик, чакаме те да обявиш грандиозния финал.

Какво казвате за Малдивите? Кога тръгваме?

# 1 171
  • Euskal Herria
Добър ден, общество!
По-бързо да оздравяват болните!
Чета ви на пресекулки тези дни, с идеята "по-късно ще напиша...". И само с това си оставам. Simple Smile Е, някъде слагам и "Полезно". Надявам се, като поотхвърля задачите и ми дойде и настроение, да съм по-активна.
Получих най-прекрасната чаша за кафе. Тип магическа и като се загрее, изгрява снимката на бабиното съкровище Heart Eyes

# 1 172
  • Пловдив
Бърд, няма сняг Simple Smile прехвърчаше, ама вече само дъШ.

Уми, хич не досаждаш...напротив...ние сме тук да си даваме кураж! Не се отказвай...слушай и Ени кво е написала.

# 1 173
Момичета, моят слоукукър е тръгнал да поумирга, та си мисля да го сменям, но не за нов слоукукър, а за мултикукър или инстантпот. Преди време бяхте дискутирали модели и марки, но ще се смилите ли над мързела и Алцхаймера ми и да препоръчате нещо?

# 1 174
Уиш, аз съм с този https://www.tefal.bg/%D0%A3%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B7%D0%B0 … 2Bmulti%2Bcookers
Доволна съм много. Две години го експлоатирам здраво. Най - му харесвам, че освен херметик, има и функция за бавно готвене. Без такава, не бих купила уреда. Сега има по - нови модели, в които са комбинирани два уреда - мултикукър и еърфраер. Инстантпот имат такъв.

# 1 175
Много благодаря, Сирос! Точно функция за бавно готвене ми трябва, освен всичко друго.

# 1 176
Уиш, зависи за колко човека, и за какво ще го ползваш. Аз съм с Инстант пот, по-евтиния и по-малък модел, с два капака,т.е. + фраер, и за момента съм ужасно доволна, но готвя за двама, и ни стига за по два дни. Коледното им промо свършва днес в полунощ Simple Smile
Аз съм с този
https://instantpot.bg/produkt/duo-crisp-air-fryer/
Сестра ми е големия, скъп Про, пак с два капака, и тя е много доволна.

п.с. има и бавно готвене, и су вид

# 1 177
Бульони, супи, мръвки на тая функция, просто нямат общо сготвени с тези сготвени под налягане. Много по - вкусни са. Онзи ден направиф патешка суба на бавното за  4 часа. Много плътен стана бульона.

# 1 178
И аз съм с големия Про с два капака, всичко прави, много съм доволна от него.

# 1 179
  • Пловдив
Толкова пари не бих дала аз за уред... Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 15:16 от mystic woman

# 1 180
Мисти, току що кремирах лещата барабар с тенджерата на котлона, та съм с парите за една хубава тенджера назад. По един или друг начин ще заминат парите, то се е видяло.

# 1 181
Нямам климатик в кухнята, а във Варна в апартаментчето кухнята се ползва и за холче, и за спане и готвенето лятото е кошмар. Та наред с другите му ползи, тази е една от основните за мен. И че не висиш отгоре му. Добавям и по-малката сметка за ток и че мога да си го разнасям с мен, да го вадя лятото на терасата и прочие. Не знам за другите модели, но този се изключва ако тръгва да загаря.

# 1 182
  • София
Я се вземете в ръце! Тенджери не се купуват за празници.

# 1 183
Всеки път като заговорите за тези уреди, много ме изкушавате да се сдобия и аз с такъв. И все не идва ред за него.
Предимствата им са много, обаче ако се изстрелям да купувам, причината ще бъде най-вече крем-карамелът, който Сирос показа преди време Joy

# 1 184
Я се вземете в ръце! Тенджери не се купуват за празници.
Ама, аз ще купя тенджера на Уишмастъров. Нали, миличък, това е, за да ядеш вкусни неща...За мен - парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт