Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 828
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 065
Аз пак с моите драми. Бившия не иска децата за празниците, ок, не иска да ходят в баба си и дядо си, пак ок. Аз имах някакви планове, говорих с приятелка да останят при нея за 4 дена. Да, ама не. Идиотът е звънял на всичките ми приятелки и им е казал, че ако вземат децата ще им прати полиция да ги вземе с идеята, че са изоставени от майка си на произвола на съдбата и ги е поуплашил. И се е опитвал да ги настройва срещу мен. Целта му била да ме съсипе, да вземе децата и да ме изгони. Пълен психопат е. Чудна коледа се очертава. Вярвах, че съм силна, че ще се справя в това, но усещам как постига целта си.

# 1 066
Скания, още колко години остават до пълнолетие на малкото?
Не знам какво да ти кажа. То, нямаш много варианти, седиш и ги гледаш, и не мърдаш още няколко години, и не му прави кефа да вижда, че се гърчиш. Или му ги даваш, което /не съм майка/, не е вариант, защото той няма да ти даде повече да ги видиш, да не говорим и, че няма и да ги гледа. Да беше по-нормален човек ...
Искам да измисля някакъв вариант, и нещо за утеха, но не успявам.

# 1 067
Ще ми се и на мен да напиша нещо окуражаващо, но според мен основен приоритет трябва да ти е консултация с читав адвокат.

# 1 068
  • Германия
Уф, Скания, ядосвам се всеки път като те чета. Няма ли как от съда да изкараш разрешително да ги изведеш от страната, не за постояно, а само за празниците. В Бг има такава възможност, доколкото съм запозната. Иначе много време имаш да го търпиш тоя @@@@@ докато малият навърши пълнолетие. И един непоискан съвет от мен. Не споделяй с децата плановете си, явно те се изпускат пред него и той ти прави сечено. Или им казваш обратно на това, което си решила. Ако беше им казала, че ще изкарате заедно едни много весели и приятни празници, той щеше да ги вземе, за да ти направи сечено. Намери си адвокат момиче, тоя ти съсипа вече психиката, ще съсипе и на децата.

# 1 069
  • София
Днес отлипсвах, та сега ви минах по диагонал и през страница-две.
Честит имен ден на Уишовата отрочка нахална, все по-нахална и щастлива да е.
Пропуснах въргала у съседите, ама не ми е и интересно. Учители, после маси. Друго си е да се карат за мъж, ала не щат.
Скания, гуш. Не знам какво да ти кажа и съвет не знам какъв мога да ти дам.

# 1 070
Масата има потенциал да измести дивана на Популе.
Скания, няма начин да няма начин. Има ли нещо, което можем да направим, за да помогнем?

# 1 071
  • Mediterraneo
Уиш, да ти е здрава Нахалницата!

Скан, всеки пък оставам безмълвна пред простотията на бившия ти... Толкова ли пък злоба има у този човек?!

Аз искам да похваля децата( и родителите) от класа на малката ми дъщеря. Миналия петък решихме да вземем място на коледния базар в селото; 3-4 дни всички правиха разни коледни джунджурии за продаване. С парите ще подпомогнат традиционното пътуване за края на последната учебна година в началното училище( 6 клас са). И на шега, на шега, събраха почти 1200 евро за 2 дни и половина!!! Направо останах без думи. Децата адски отговорно се заеха с изработването на материалите, а да стоят на сергията им беше супер кеф, забавляваха се много. Сега, живот и здраве, отрано се подготвяме за Великденския базар и за още един, на занаятите.

# 1 072
Скания, а имаш ли право да се преместиш с децата на друго място в рамките на Гърция? Солун, Атина?

# 1 073
  • Германия
Момичета, сега гледах днешните новини от Бг. Има ли някой от наводнените райони, да каже информация от първа ръка. Изглежда страшно

# 1 074
Четох и аз, страшно е наистина.

Някой прави ли хляб с квас? Ей тъй да му е било проектът от локдауна например Simple Smile

# 1 075
Ули, аз само му се каня и все забравям, да купя ръжено брашно. Да се похвалиш, като пробваш.

# 1 076
Сирос, и аз само му се каня. Миналата година накиснах уж да правя квас, ама не стана.
А и се знам, аз съм мързелива, не знам дали ще ми се занимава с месене. Ама идеята ми харесва и си я отглеждам нея поне Simple Smile

# 1 077
  • France
Ох, Скани, съжалявам за това, което ти се случва. Явно си имаш взимане-даване с психопат.

# 1 078
Скания, ужасно е това, през което преминаваш и ти, и децата. Не мога да предложа съвет, за съжаление.

Уиш обобщи чудесно случващото се оттатък.

Аз веднъж хвърлях проекто-квас.
Нещо...не ми стигна търпението да го заквася.

# 1 079
За миналата Бъдни вечер правих хляб с квас, да заменя традиционната содена питка. Честно казано на нас изобщо не ни хареса. Всичко направих по правилата, но просто вкусът му е друг, по-клисав, не е като с мая, не е и пухкав, съвсем друга му е структурата. С този опит си и останах.

Общи условия

Активация на акаунт