Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 325
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 2 370
Донси, от къде купи картите? Страхотни са 🙂

# 2 371
  • sf
Поръчах ги от нета, ама трябва да изровя откъде точно и ще ви кажа.

# 2 372
И аз за Коледа си взех карти Таро, ама много ръководства, много тълкувания, и от една страна хич не ми харесва това, което показват по работният въпрос, та съм ги оставила настрана. Интересното е, че едно и също показват колко и пъти да питам, както и да извъртя въпроса.
Не съм сигурна дали вярвам в тези неща, но бях любопитна.

Наядох се като прасе с две филии врял хляб с масло и шипково сладко ... оплаквам се ...

# 2 373
  • France
Айде да ми хвърлите едни карти Hands Pray имам много въпроси.
Приспах диванетата.

# 2 374
  • sf
Аз само за любовния ми живот се интересувам 😆

# 2 375
  • France
Любовния не, но финансовият живо ме интересува Joy

# 2 376
Благодаря ти! Бих поръчала, много обичам късметчета.

# 2 377
Аз не съм гледала на никой досега, само на мен по работният въпрос, ама както казах хич не ми харесва какво показват.

# 2 378
  • Пловдив
Ай, ай...не схванАх що и кой ще бие Карамелка, ма ай не тъй с лошото Grinning

Донси и на мен ми допадат.

Ще залягам веч...уморих се, ам се оплаквам от друго...Корема мий кат на бременна хлебарка Confused Тъй ли бе оня лаф. УжасТ и половина! Не моа се гледам.
Дайте идея за прочистване след НГ...плийс! И ще диря смяна на хранит.режим за всички у дома. М не...тъй не може да я караме. Не.

# 2 379
# 2 380
Нито любовния,нито финансовия МИ живот ме интересуват. Те са ясни - все едни и същи.Ма не се оплаквам,де..
Обаче живо се интересувам,дали някога ще спра сама да си вгорчавам живота?!Спокойно можете да ме наричате човека - апокалипсис.Няма причина да съм под напрежение, но постоянно така се чувствам. Ей го,и в съня ме удари.
Та,едни карти Таро и за мен, моля, да видим ще ме бъде ли.

Не разбрах и аз за Карамелка, ама съм сигурна,че няма да бъдеш свекърВещица. Hug

На мен пък не ми стигна яденето покрай Коледа,та се надявам за НГ пак да похапна.

# 2 381
Тука съмм! Амаа не разчитайте на мене за гадаенето. 😂 След като прерових де що имаше сайтове с тълкувания,извадих в уърдски файл за всяка карта значенията,които намерих (по две за всяка) и приготвих файла за принтиране... МУ го затри! 🤭😖 И ся ме мързи пак да ровча два три часа. 😆 И на мен си не съм гледала от тогава. Само първия път хвърлих и имаше доста важни работи. Тези дни ще пробвам пак и ще пишете на лс въпросите. 🤗
Карамелче,неЙ хубуу така да ги учиш младите,но пък и не върви да режеш. Я ги пращай някъде сами и да се оправят. 😂🤗
Добри,наздраве!
Допивам и аз шоколадовото изкушение и се мятам у кревата.

# 2 382
  • Euskal Herria
Ииии, че сте активни днес! Нямате изчитане. Напазарувахме предварително ние, утре и вдругиден - само ако нещо сме забравили, да отскочим набързо. Че в петък до обяд ще работят магазините и после чак догодина... в понеделник Wink.
Топло тези дни тук, днес един уличен термометър показваше 25 градуса.

# 2 383
На Лайла и Донсита писах, и нищо хубаво не им казах Grinning Ама на Фил ми е малко неясно така питането.

# 2 384
Ваичка,дай да обменяме опит. 😁

Общи условия

Активация на акаунт