Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 314
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 2 385
  • France
Кариера, пари, нова работа... такива работи ме интересуват. #materialgirl

# 2 386
Кариера, пари, нова работа... такива работи ме интересуват. #materialgirl
И мен също! Ваичка и Ени да се развихрят,моля!

# 2 387
  • Euskal Herria
Както сте почнали... направо на цялото общество да ни кажат туй-онуй Stuck Out Tongue Winking Eye. Ама аз искам на мен само хубави работи да ми се казват - пари, възможности, купони, работа и пр. Joy
Шегувам се, момичета.

# 2 388
Добро утро! Уж започна да нараства деня, ама е толкова тъмно сутрин, по това време.

# 2 389
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Добро утро!
Честит рожден ден на мен Simple Smile
Пораснах с още една година.

# 2 390
Отмъквам кафето. Боли ме главата, а не съм прекалявала с питиета снощи. Чудесно си изкарахме с две приятелки. Като отивахме на гости валеше дъжд, а си тръгнахме в сняг. Легнах си в 12. Час и половина по-късно се събудих и кукувах известно време. Надявах се да поспя повече, но петелът в мен изкукурига.
Еха, ти си астрално близначе на майка ми! И тя днес има рожден ден. Да си жива и здрава, всяко зло да те забрави! Мъж и детенце да слушат и на ръце да те носят!

# 2 391
Честита да си, Лоли! Само хубави неща да ти се случват!

# 2 392
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
близалчице, честит рожден ден. Господ здраве да ти дава, всичко друго е от лукавого. ама не е лошо и от него да има по малко. Wink

донси, сладурче, ти нали само на карамелова забраняваш сладкото? че снощи бейлис, тази сутрин една бисквитка... прости ме, Донси, грешна съм ази...

Ай, ай...не схванАх що и кой ще бие Карамелка, ма ай не тъй с лошото Grinning

Скрит текст:
Донси и на мен ми допадат.

Ще залягам веч...уморих се, ам се оплаквам от друго...Корема мий кат на бременна хлебарка Confused Тъй ли бе оня лаф. УжасТ и половина! Не моа се гледам.
Дайте идея за прочистване след НГ...плийс! И ще диря смяна на хранит.режим за всички у дома. М не...тъй не може да я караме. Не.

Stuck Out Tongue не "кой ще бие карамелова", а "кого ще бие Карамелова". иначе излиза, че снахата хем ще ходи с изгладена роклА, хем ще е натупала свекървещицата. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

нямам таро, нямам и интерес да си знам бъдещето. моето не е интересно, а бясно. Simple Smile познавам се.

кой каза за пъзеля? ренко? отврат е. пустите китайци са оплякали снимката - не се различава кое мечка, кое сняг... за капак са изрязали всичките парченца с две форми - или вертикални или хоризонтални и всяко парче става на всяко място.
в резултат мечките но са шаркави, а гората - футуристична. Wink

# 2 393
  • София
Добро утро.
Честит рожден ден Сън, жива, здрава, спокойна бъди!

# 2 394
Честит рожден ден, Лоли! На многая и благая лета! Пожелавам ти светли бъднини изпълнени със сбъднати мечти и много споделена любов!

Трябва да се приготвям за фризьор, а съм като препикан фас.

# 2 395
Съншайн, здрава, успешна, щастлива бъди!

# 2 396
Ахой на всичкииии...
Снощи бях на фризьор, боядисана съм, подскастрена съм, изсушена съм, хубава съм... мясам на човек. Фръц!! Занесох подарък на фризьорката ена малка бутилчица бяло винце и тя така се зарадва, че го отвори още в салона и като взе да си посръбва... Stuck Out Tongue Smile

Днес последен ден работа и после чак на 4-ти... Ужас. Кво ше правя аз пет дена у дома? Че аз не съм свикнала толкоз време да кибича...

Онзи ден в хубавото време изведох баткото на пешеходнан разходка по центъра на Пловдив. Абе ние що нямаме коледен базар??? Ми може ли други години такива хубави неща имаше, сега нъцки... отврат!!!

У дома  всички още спят.

# 2 397
Съншайн, честит рожден ден на теб! Да си здрава, усмихната и спокойна! Flowers Hibiscus Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Обявявам сезонът на козирозите за открит! Grinning

# 2 398
  • Пловдив
Ехооо? Simple Smile

ЧРД на Лоли и на Уинд мамчето! Да сте здрави!

# 2 399
Мързелотке, ела ми на гости да те науча как се мързелува! Така не си отговаряш на ника, то от кога ти го говорим. Този ник трябва се заслужи с действие, тоест активно мързелуване.☺ Иначе ще се наложи да ми го дадеш, а твоят нов да е Изпреварващата вятъра/на индианско име го докарх чак/

Общи условия

Активация на акаунт