Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 303
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 2 400
Съншайн, честит рожден ден! Flowers Hibiscus Да си здрава, усмихната и обичана!
Честита да е и майката на Уинд!

Пътуваме вече ние.

Карти сте хвърляли снощи май?
Аз пък честно казано предпочитам да не знам. Някак страшно ми звучи да знам какво ще се случи в бъдещето.

# 2 401
  • Пловдив
Макак кво ше прая 5 дни? Grinning  и 50 са ки малко на мен...

# 2 402
  • София
И на мен така😂елате ми повече

# 2 403
Аз какво да кажа, като последно бях на тръстиката на 23… м? До 4.01. дано да издържа.

Харесах едни свински ребърца, без кост и реших, че за утре вечер това ще бъде. На тавата на вентилатор стават толкова хрупкави....за руската салата съм още на кантар. Млечна ще има със сигурност.

# 2 404
Честит рожден ден,Съншайн! Здраве,късмет,щастие и много усмивки! 🥰🌺
Днес със сигурност ще ида до Спиди. Дошли са ми нещата за свещите. 😍

# 2 405
Честит рожден ден на нашата слънчева близалчица 🍭! Да е жива и здрава , весела и щастлива!
И на Уинд родителката също 💐
На работа съм и днес и утре,ама ви обещах ,че ще ви го връщам тъпкано!

# 2 406
И аз съм на работа. Даже се радвах, че ще съм в офиса, ама нали не ми е съвсем добре, останах ХО. Още по-зле. Laughing С цялото домочадие плюс мъж на главата. И кучето не е добре. Повърна през нощта, рядко щастие сутринта и е един оклюмал. Даже за храна не се бори.

# 2 407
Честит празник, Сънш!
Здраве и късмет, обич и любов, щастие и сбъднати мечти 🥳
На астралната близначка, майчето,  спокойна и щастлива година!

Аз днес последно за тази година ще поработя докъм 19ч. Но са се погрижил шефовете,  да не се отпускам много, много..но и да не забравя тръстиката,та още на 02.01 съм тръстикова. Здраве да е.

Хубав ви ден!

# 2 408
Честит рожден ден, Съншайн!
Здрава,щастлива и усмихната! Balloon
Наздраве!

Сложих месо в тенджерата,не знам още какво ще готвя.Изобщо не съобразих,че утре пак трябва да се готви,ама карай.. и днес трябва да се яде.Да не заслабнем.Ще дойдат двама приятели с дечицата да посрещаме новата година.

Заспиването на диването става мисия невъзможна.Около 30-40 мин. преди да заспи ходя по 20 пъти да го свалям от решетката на леглото.

Панде,как сте?

# 2 409
  • France
Честит рожден ден, Съни. Да си здрава, да имаш спокойна година и във всички начинания да ти върви по вода. BirthdayTadaChampagne

# 2 410
  • Somewhere in the World
Честита да си, Съни. Да си здрава, щастлива и обичана Flowers Rose
И аз съм днес в офиса, но е спокойно за сега.
Домашният любимец се е развихрил в къщи да мие прозорци и пере пердета, ми хубаво, като скучае и без това е в почивка от 23.12  трябва и нещо да свърши...
Замислила съм за довечера един ориз с праз, че с тия меса вече ми е ту мъч, но утре ще метна свински и пилешки пържоли, няма как.
Ходи ми се в Пловдив, но преди 02.01 не виждам как ще стане а и любимия ми говори уклончиво - "ще видим" ,"ако времето позволява"...аааааа, ма той не знае,че от 01.01. Притито е нов човек и си отстоява желанията, а не му играе по свирката. Щото и той обича да се съобразвам само с неговите желания, ама ще му мине котка път.
Панде, как е малката, ще си ходите ли вече?

# 2 411
  • Пловдив
Пандето да пише...

Джун също.

# 2 412
Здрава да си,Съни!
Преди малко се впуснах в приключението,в което се рови в кутиите от сладолед,в търсене на сармите 😬😂.

# 2 413
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здрава да си,Съни!
Преди малко се впуснах в приключението,в което се рови в кутиите от сладолед,в търсене на сармите 😬😂.
Снощи ги довършихме, и сармите, и чушките Grinning

# 2 414
  • София
Нямаше да изляза ако не трябва да водя малкия на зъболекар.

Общи условия

Активация на акаунт