Звездни компромати - Декември'21

• 299 630
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 180
Холси с бебчето си, много са сладки и двамата
Скрит текст:

# 181
Е, как не отбелязахте картие-тата, к'ви хора сте, не знам Grinning Живи и здрави да са

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 19:43 от GlowFlow

# 182
Кактус, невероятна тема, благодаря!

И за да не ме изтрият за спам:

Мария ни се фука с Картието гривна, ама е от по-евтино вид, не е онази love bracelet с диамантите. Пръстенът и той Картие. Скромна сватба.  По любов ще да е. Този е далеч от финансовото ниво, на което у свикнала. Дано са щастливи!

# 183
Роклята на Мария от Zimmermann ли е? Струва ми се, че съм я виждала в старите колекции.

# 184

Припадаааааааааааммммм!!!

Любов ли бе, да я опишеш!!!!!!!

# 185
Виждам, че и към пеенето се е завърнала Мария. Честити да са, пък каквото времето покаже!

# 186
Скрит текст:

Припадаааааааааааммммм!!!

Любов ли бе, да я опишеш!!!!!!!
Тъкмо си направих труда да изгледам това видео - "Нашата история". Пасти, петифури и омлет.
Той не е ли бил леко женен, като им е почнала тяхната велика love story?
Редактирам се: даже не омлет, Ами бъркани яйца.

# 187
  • софия
С Гущеров Мичка изглеждаше по-отдадена.

# 188
Фирмата на Антония Петрова е продала на здравното министерство лекарство срещу коронавируса на стойност седем милиона лева! Не е истина какъв "бизнес" въртят някои...

# 189
Отдадеността е правопропорционална на състоятелността на младоженеца.

# 190
Айдееее Марче, бъди честита, сбъдната, споделена, дългоомъжена и поне този път щастлива!
Евала, познавам не една и две жени с възпитание, образование, кариери и приятен вид, които и 1 мъж не могат да намерят да се омъжат, а Марчето а не е рекла, а не се е омъжила. Този може да не е с парите на тате бай Гущер, но все пак не е на помощи. Не я подценявайте, няма да хареса тя някой таксиметров шофьор. Не знам аз ли съм се чалнала, но и на мен ми изглеждат (въпреки всичко изписано) щастливи. Дано да е така.

# 191
  • Viena
Венета не разбра ли, че филтрите не са модерни вече. 😀😀😀... както и книгите й за мутри и мутреси

# 192
Нали някой писа ,че Батинков ще внася  ваксини или тестове беше.Все пак не са чисти пари,и някой трябва да ги достави  .И ги е доставял някой, помня някакви свързани доставчици преди.
Мария не ме интересува.Трудно ще е с пеенето ,че контактите са прекъснати , а там се иска ново и ново като репертоар и бавно става изкачване, че да падат пари.А тя свикна с пари да живее.Не ми прилича на сватба нейното, някак е  дрипаво.Да се оправя.

# 193
  • софия
Айсе ся дрипаво. В тесен семеен кръг е и е небрежно-официално. Не иска да се шуми, защото е дама 😂
А, и защото има пандемия. Като свърши ще вдигнат тридневна сватба за приятелите. 🚢🎶

# 194
Ако издържат докато свърши пандемията и едва тогава вдигнат банкет до небесата, ще се убедя,  че това е истинска любов!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт