Звездни компромати - Декември'21

• 302 498
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 070
Емирът на Дубай бил осъден от британски съд да плати на бившата си жена (която избяга и имаше афера) 733 млн (тя искала 1,4 млрд да покрие базови нужди за нея и децата, бахти тия базови нужди). Интересно ми е дали изобщо британски съд може да му повлияе и тази жена дали ще види нещо, чак ми е чудно, че е жива.
Ще види със сигурност. Хванаха шейха, че и е хакнал телефона ( скандала Пегасиус). Присъждат й също къща до Кенсингтън Палас и още едно имение. Съдията дори и прави забележка, че много харчела като подарила няколко коли на 7 годишния си син. Самата принцеса е дъщеря на Йорданския крал Хюсеин и бяга във Великобритания, защото живота й бил в опасност като се разбира, че има връзка с един от бодигардовете си. Даже излезе, че персонала й в именията в Лондон я е изнудвал за пари, за да не се раздухва връзката й и тя превеля стотици хиляди от фондовете на децата. Принцесата мисля е шеста жена на шейха и е на 47 години.В приятелските й кръгове има членове на консервативната партия.

# 2 071
  • Glasgow
А, щом е кралска дъщеря ... Този същият ли си беше заточил дъщерите ?

# 2 072
  • Viena
Светлето и мъжо са у Виена, утре атака на Шанелите. Поне не са като на Тоцанските Диори от бутика в Перник. 😁

# 2 073
Да, същият - в Кеймбридж докато учели. Тя и затова бяга 2019 с децата си в Лондон под предлог (основателен), че живота й е в опасност. Но съм виждала снимки и е доста модерна - има правен нос и други намеси. Присъждат и не знам колко милиона за издръжка на постоянен персонал - детегледачка и медицински сестри за децата и ( момиче на 14 год и момчето на 7 год), за издръжка на животни, понита. Допълвам - 70 милиона стрували разходите по делото досега. Луда работа 😀 Хванали шейха, че искал да купи имение до нейното в Беркшир с поставени лица за 30 млн. по време на делото. Като филм малко.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 23:10 от ConnieS

# 2 074
Каква в вероятността откраднатия джиБ да е ПР и просто опит за привличане на вниманието?

# 2 075
  • Glasgow
Да не е като на Мегз откраднатия джип:)))

# 2 076
Не ме дразни толкова, че се дава гласност на открадната кола, колкото че е избирателно. Моята кола ако откраднат, полицаите ще ми кажат “лош късмет, знаем ги кои са ама…”, но на Деси вече телевизионно време се отделя. Иначе, за мен лично тази информация е полезна. Не знаех, че могат да ти прихванат сигнала от ключа. Зачетох се, даже можело ако си в къща или магазин и си близо до прозореца и колата е отпред да ти прихванат пак сигнала.
А дали колата е заслужена/незаслужена с чии пари е купена… само мога да кажа, че всеки си избира пътя в живота, виждала съм ги двамата с Плевнелиев в едно кафе до резиденшъл парка, когато още не се знаеше, че са заедно. Моя приятелка ги разпозна и каза “аууу тези в неделя сутрин, едва ли пият кафе по работа”, та този чичо е толкова никакъв. Никога не съм я харесвала, но като двойка стоят просто нелепо един до друг, чичо от соца и млада жена. Та тя си знае с какво какъв компромис е направила.

# 2 077
А че баш са си един за друг залюхани.

# 2 078
Аз нещо не мога да разбера, как се доказва сексуално посегателство след едисиколко години? Какви доказателства биха могли да се открият, освен честната дума на някоя златотърсачка?

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 21:27 от Чисто луда

# 2 079
Банова съвсем целенасочено си е набелязала Плевнелиев, с такива впечатление съм от интервютата им покрай разкриването на връзката им. Че на събитието, на което е "свалила" Плевнелиев взела и майка си, а и майка ѝ дала съвет къде да се цели. Тези са като от турска сапунка.

# 2 080
Вътова с кофти грим
Скрит текст:

# 2 081
Олеле. Разсъних се...
 А си мислих, че има други по-страшни визии ☹️

# 2 082
Отначало и аз се подразних на историята с откраднатата кола, но слушах интервюто и всъщност тя каза, че това е 4-тата кола, открадната от Ринг мола по този начин и ако хората са предупредени, може и да внимават повече, за да не се случва.
Колата им със сигурност е застрахована против кражба, не се е къхърила Банева за самото возило, а по- скоро затова, че това се случва за 4-ти път, по един и същи начин и никой не взема мерки.

# 2 083
А първите три пъти никой ли не се сети да каже?
Завалията. И тя като Нели Рангелова е нелепа в стремежа си да е забелязана.

# 2 084
Аз не съм я слушала ама какво трябва да се направи, че да се прекъснат тези кражби с прихващане на сигнала?

Общи условия

Активация на акаунт