Звездни компромати - Декември'21

• 301 510
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Тоци този път със салфетка върху корема. Ама много гадно така да ни държи в напрежение!

Скрит текст:

[/spoiler ]

# 2 176
Тоци този път със салфетка върху корема. Ама много гадно така да ни държи в напрежение!

Скрит текст:

[/spoiler ]
Щом пие бира, значи не е бременна, а преяла и се крие. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 177
  • София
И аз съм голяма фенка на Дейв и DM. Никога не съм го смятала за гей. Ако се гледат видеа от най-ранните им участия/песни, се вижда, че още тогава си танцува така. С една приятелка си имаме шега, че е ултра пластичен. Бяхме двете на първия(или да е бил втория...преди децата ми се сливат годините Laughing ) им концерт тук. Първо го отложиха-бях си купила шал за концерта и се бях наточила, но имаше уж някакъв стомашем проблем.
След няколко години дойдоха и беше страхотно.
Назад някой беше пуснал кадри от танцуването му, намалила съм звука, но май звучи  "I just can't get enough". Тя е една от любимите ми техни песни и съм изгледала де що има видео -винаги се раздава на нея и е " пластичен" Laughing  Няма да забравя как цялата публика пееше припева на концерта. После нямах глас.

# 2 178
Тоци според мен следи форума, защото в момента, в който някой видя корабите и сградите на Мале и изкоментира на колко low cost място е, тя започна да пише в ИГ си, че е на това Korumba, което е 5 звезди. Друг е въпросът, че има 5 и 5 на Малдивите и цените на едни 5 звездни са 10 и повече пъти по- високи от цените на други 5 звездни острови. Това нейното не е много мизерно, но не е и ексклузивен курорт (аз преди 12-13 г съм била на къде къде по- хубаво място там без да съм с претенциите на мега вип мисис миска на няколко държави и без няколко съпрузи милионери), но не аз съм звездата на вечерта. Истината е, че е все тая кой къде е отишъл, смешното е това парадиране и безмислени снимки. Чак се чудя какво иска да демонстрира.
Не ѝ е чак толкова ужасно тялото за раждала жена на близо 40, която видимо не полага никакви усилия. Ако беше която и да е “нормална” жена с ангажименти, работа и деца не бих коментирала тялото ѝ като лошо, кофти е за жена, която се мисли за манекенка и видимо по цял ден се снима, ходи по събития и курорти. Тя затова се и фотошопва и издължава, явно осъзнава, че има рязко разминаване между имидж и реалност. Аман от комплексари. Като не ти се спортува и занимава, яж си, пий си радвай се на живота, ходи си по почивки със семейството, бъди себе си, какво се излага и се удължава все едно е на кокили, че чак и детето изкривила. Той затова мъжът ѝ на повечето снимки изглежда като кит, не защото е чак толкова пълен човека, а защото тя се е направила на скакалец (сигурно е взимала уроци по Фотошоп от Андреа).
@Тоци, живей си живота, радвай се на семейството и стига се прави на Адриана Лима.

# 2 179
И да вземе да я мие тая коса, че...

# 2 180
Ааа моля ви се, Джъстин Бийбър и Джъстин Тимберлайк не са гейове. Grinning

# 2 181
  • Glasgow
Има време да размислят 😅

# 2 182
Мама Ния е на 37, а тати/опс Дядо Коледа на колко години е?

# 2 183
43.
Скоро имаше РД.

# 2 184
Благодаря, Сигме. Набор ми бил, а аз го мислех за по- стар.

# 2 185
На Тоци червилото вечно размазано. Нали има разни мазила които не позволяват червилото да се разтича? По-запознатите може ли да кажат? Сякаш съм виждала подобен продукт, но може и да греша. Грима на очите и и той вечно плава на някъде размазан. Все едно е спала с грим и не се е мила сутринта. И като се добави и замазнялата коса, ептен мърлява история. Шампоана далеч не трябва да е скъп, а пък тя според Диорите и скъп може да си вземе. Малкия е много сладък вярно.

# 2 186
  • Mediterraneo
Тоца от години е с перманентен грим.

# 2 187
Да, и аз мисля, че е с перманентен мого отдавна

# 2 188
Е че така ли размазано стои тоя перманентен? Аз мислех да си правя преди години на уста, за да не се занимавам с червило сутрин, но мерси за такъв резултат, че и махане няма явно.

# 2 189
Жива да не бях! Сега разбрах, че Марта Стюарт е на 80 г. Open Mouth Изглежда и тя е сключила сделка с дявола или е случила на хирург. Yum Снимките са от януари 2021.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт