Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 157 980
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 150
# 151
А някой взе ли ваучер за 10 или 15 % отстъпка на книги от Озон, от Еко Партнърс? Интересува ме дали ваучерът е само за ненамалени книги или дава допълнителна отстъпка, дори ако вече имат намаление?

# 152
  • София
Много благодаря на всички, които се отзоваха с код за Комсед. Използвах този на PureLove. Останалите са свободни и могат да се използват.
Наистина голяма услуга ми направихте. Успях да избера подарък днес от физически магазин и сега вече ми е спокойно.
В Ориндж има намаление до 50% на избрани книги до 06.12. Не разбрах обаче дали може да се комбинира с код от Кока Кола

# 153
Мисля,че ме има сред печелившите Simple Smile) благодаря,че споделихте по обяд проверох дали са излезнали.

# 154
Някой питаше за чашите от Нова Бразилия- няма опция преглед.

# 155
Аз взех. Не може да се използва за вече намаление продукти.
А някой взе ли ваучер за 10 или 15 % отстъпка на книги от Озон, от Еко Партнърс? Интересува ме дали ваучерът е само за ненамалени книги или дава допълнителна отстъпка, дори ако вече имат намаление?

# 156
От правилата на Аляска:unamused:

# 157
Аз продължавам да опитвам за чашите на май мото, така лесно изглежда, че се падат при другите, а аз все съм с пръст в уста или по-скоро с вафли 😀
В доста игри се включих последно време, засега нямам успех. Чакам персил, киндер, т-маркет, виза, магии още някои. Дано поне в някоя от тях ме огрее.
Успех на всички този месец!

П.С. След малко ще пусна още един опит за чашките....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 158
Питах ги не дава допълнителна отстъпка.

# 159
https://www.facebook.com/BGRadioOfficial
Тук печеливш е Станимир, дано е нашия Simple Smile
Днес не мога да ви изчета, а за участия в календарите да не говорим Simple Smile
Късмет, късмет и късмет на всички

# 160
# 161
https://www.facebook.com/BGRadioOfficial
Тук печеливш е Станимир, дано е нашия Simple Smile
Днес не мога да ви изчета, а за участия в календарите да не говорим Simple Smile
Късмет, късмет и късмет на всички
Друг Станимир е 😄

Честита нова тема! Всички Активни игри са във фейсбук страницата!

# 162
Благодаря за новата тема!
Цял ден не ми е добре и чак сега влизам да чета.
Успех в игрите на всички! Нека Декември ни донесе много и желани награди!

# 163
  • София, Дружба 2
Аз продължавам да опитвам за чашите на май мото, така лесно изглежда, че се падат при другите, а аз все съм с пръст в уста или по-скоро с вафли 😀
В доста игри се включих последно време, засега нямам успех. Чакам персил, киндер, т-маркет, виза, магии още някои. Дано поне в някоя от тях ме огрее.
Успех на всички този месец!

П.С. След малко ще пусна още един опит за чашките....Stuck Out Tongue Winking Eye
При мен се паднаха от 8-мата бележка, но при майка ни искат да се паднат вече с 40.... и се спрях, че взеха да излизат златни тия чашки. Не ми се мисли колко вафли изядохме, пък то има Милка тепърва, пък Нутела, страшна работа. Simple Smile

# 164
Аз така се надявам на коледно дърво Wink
https://www.heineken.com/bg/bg/festive

Сега погледнах правилата отново и се изненадах!Бяха разделили наградите по 100 на теглене,а сега са 50 за първо и 150 за второ.

Общи условия

Активация на акаунт