Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 002
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Под Слънцето
Ей ме на. Тука съм! И кво? На всички ви се било сторило измама, ама се качихте на влакчето да печелите лесни  пари. Защо?

Писала съм на оунера, чакам отговор. И аз не съм получавала анкети от маса време, но не се притеснявам. Нещо се е случило. Какво е то, ще разбера като ми отговорят.

# 2 056
Пристигна парогенератора от Персил друго не чакам.

# 2 057
Не бях опитвала да вляза в брадатия, ама и при мен е като при всички останали.

Всъщност минавах да похваля Гривас. Отговориха ми във фейсбук и днес получих пратката, като беше адресирана до съпруга ми (тоест, до който е отправено посланието).
10 пакета чипс, 3 пакета слънчоглед, 1 бирени фъстъци и 2 пакета пита от лимец. Постарали са се. Топката за елхата е голяма и хубава и най-важното дойде абсолютно здрава (с Еконт).

# 2 058
Лидл днес ли обявяват от играта им с Милка....
Включих се ей така на майтап при тях....

# 2 059
Имам известие от Еконт за ваучера от Зора на стойност 20лв. В петък получих мейл от тях, където искат да им посоча техен магазин, от който да го взема, след като върнах отговор ми писаха, че са решили да го изпратят по Еконт и да им дам данни. Все си мислех, че е много странно, а ето, че са го пратили и то доста бързо Simple Smile

# 2 060
Гривас са страхотни. Не печеля от тях, но от снимката виждам, че са се постарали.

Печелившите от Philips:
Скрит текст:

Вчера Gorenje са качили рецептите от седмица 1... с 2 дена закъснение, но това са подробности. Моята не е одобрена. Интересното е, че условието е рецептите да са оригинални. Явно рецептата от баба ми не е оригинална, но пица Маргарита от нета е. Вече ще знам да не си губя времето с тях. Имаме нужда от нова фурна, но няма да си я купим от тях. Мрън.

Няма с какво да се похваля, не виждам и интересни игри, които да споделя с вас, затова аз бях дотук за тази година.
Весели празници и здраве на всички! 🤗

# 2 061
И моята рецепта, която е оригинална и авторска не е качена в Gorenje. Но да, Маргарита е много "оригинална". Качили на всичкото отгоре неграмотно написани рецепти...

# 2 062
Някой пита за ваучера на Киндер- отзад на картата има поле за изтриване на пин код. После в сайта на декатлон с номер на карта и пин проверявате сумата и срока.

# 2 063
Здравейте мами Simple Smile

Някой успя ли да се свърже с Аляска ? Не разбрах абонамент за какво точно печеля Sad

# 2 064
  • Сливен
Я дайте линк към Горение, че нямам достъп до лаптопа си в момента.

# 2 065
# 2 066
  • Сливен
Благодаря. Наистина рецептите са "УАУ". 🤣🤣

# 2 067
Караха ли ви да попълните приемо-предавателен протокол за киндер? На мен ми взеха бележката и ми казаха, че това е всичко, а протокол има към пратката 🤔

# 2 068
  • София
Някой друг получил ли си е пратката от Гривас? И изобщо отговорили ли са ви?

# 2 069
Караха ли ви да попълните приемо-предавателен протокол за киндер? На мен ми взеха бележката и ми казаха, че това е всичко, а протокол има към пратката 🤔
Аз попълвах

Общи условия

Активация на акаунт