Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 019
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 990
024912036 Този номер познат ли е на някого? Не намирам инфо за него, не знам дали е някоя игра, като върна обаждане ми се включва секретар на английски език.

# 991
В Hell има печеливши. И там ме няма, като навсякъде Sad

# 992
  • Сф
Тъкмо пренаредих да вместя тостера И ..Печеля мултикукър и аз! С една бележка, направо не вярвам, досега сверявах номерата Simple Smile
Една игра, Лакрима пак.Във фейса и тнт. Аз миналата година спечелих, ще пропусна, или мм,че пък взимаме продуктите.
Нестле по мейл ли се свързват?

# 993
На празнуващите днес - да са здрави и щастливи. На печелившите - честито. Не се вписвам и в двете категории. Не губи кураж, идва друг тираж.

# 994
Хипер разочарована съм от Т-маркет. Нямам думи да опиша подогравката им с хората. Обещават, рекламират, налрая нищо!

# 995
Хипер разочарована съм от Т-маркет. Нямам думи да опиша подогравката им с хората. Обещават, рекламират, налрая нищо!
Какво визираш? Че мм трябваше миналия петък да вземе ваучер, а не го донесли. Днес чак му звъннали да мине.

# 996
Аз също смятам, че организацията около игрите им е ужасна. Нито дават точки, нито талони, ако не си ги поискаш, а някой път дори като си ги поискаш, те гледат странно и не знаят за какво им говориш. Но пък информационното им обслужване е ок, при едно такова оплакване около недадени точки и талон, ми казаха, че по всяко време мога да отида с касовата бележка до техен магазин и да си ги поискам. И наистина след това нямаше проблем и ми дадоха. Но пък кой има нерви да се занимава с оплаквания и съобщения, много хора така остават без точки, редовно на майка ми, която е редовен клиент, не дават.

# 997
търся ваучер за емаг, предлагам капачки от КК

# 998
Привет! Имате ли проблем с влизането в Кока Кола? Мен ме изхвърля🙄

# 999
  • пловдив
И мен ме няма в Маги, и нямам СМС от лидъл, и ме скъсаха на изпита за листовки и съм именничка и ми е много криво Sad

# 1 000
# 1 001
  • Сливен
Играта на Jagermeister е открита! Късмет на всички ,които участват /късмет и на гласуващите/.Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 14:53 от сикрет

# 1 002

Снощи и мен ме изхвърляше. Преинсталирах и се оправи

# 1 003
  • София, Дружба 2
Мен също 🥺

# 1 004

Снощи и мен ме изхвърляше. Преинсталирах и се оправи