Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 155 876
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 140
Аз я попълвах, тази анкета, но нямам имейл поне за сега.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 20:35 от DreamingOfSummer

# 1 141
  • София, Дружба 2
И аз попълвах, но и при мен няма нищо.

# 1 142
Някой желае ли -20% за  Praktis oт Теленор късметчетата?

# 1 143
Някой желае ли -20% за  Praktis oт Теленор късметчетата?
Аз, моля Simple Smile

# 1 144
Изпратих го току що! Simple Smile

# 1 145
Код за Комсед. За трети път ми се пада и е все един и същи, затова няма да го пращам на лично.

# 1 146
  • София
Cashikari се завърна

# 1 147
Имам пропуснато обаждане от +35924340858 , но бях на работа , като се опитах да върна , ме изхвърля.  Някой да знае на кого е ?

# 1 148
Cashikari при мен не работи (iOS). Праща ми линк на пощата за активация, а като цъкна на линка пише, че линкът е невалиден. Joy

# 1 149
  • Под Слънцето
И аз попълвах онази анкета, ама никой не ме е припознал да ме обяви  в списък некъде.
А бе събота е , хора, никой не му се занимава със служебни неща Wink

Днес сутринта ми се мярка по трасето из ФБ друга такава анкета на ЕС за туризъм нещо , но рових и не я откривам. Ама така е, кат се разсънваш и гледаш мрачно с едно око, щото другото още не се е отлепило... Ше излезе. Аз съм оптимист Wink

edit :
Скрит текст:
Намерих я! Обаче нещо ме гризе отвътре. Няколко панела с по 4-5 въпроса. Безплатен ваучер за 3 нощувки в ЕС по избор. Изведнъж съм попадала в група, в която получавам 5 вместо 3 нощувки. Нищо не струва, ама дай 12,80 долара . Да не се хванете! Ще изгубите време, според мен.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 21:54 от TopsyG

# 1 150
Някой има ли код за Озон?

# 1 151
И аз попълвах онази анкета, ама никой не ме е припознал да ме обяви  в списък некъде.
А бе събота е , хора, никой не му се занимава със служебни неща Wink

Днес сутринта ми се мярка по трасето из ФБ друга такава анкета на ЕС за туризъм нещо , но рових и не я откривам. Ама така е, кат се разсънваш и гледаш мрачно с едно око, щото другото още не се е отлепило... Ше излезе. Аз съм оптимист Wink

edit :
Скрит текст:
Намерих я! Обаче нещо ме гризе отвътре. Няколко панела с по 4-5 въпроса. Безплатен ваучер за 3 нощувки в ЕС по избор. Изведнъж съм попадала в група, в която получавам 5 вместо 3 нощувки. Нищо не струва, ама дай 12,80 долара . Да не се хванете! Ще изгубите време, според мен.

След кратко проучване разбрах къде е уловката. Уловката е, че нощувките може да са ти безплатни, но имаш задължителна такса "кетъринг". https://www.eurorest.net/hotels.html Таксата е такава, че все едно си плащаш нощувката.

# 1 152
Ох, не ми се пада код от Комсед от Теленор... Все еднк и същи - Практис, за слушалки, за смарт гривна.. Ако някой ги иска - да каже!
А аз ще помоля за код за Комсед Simple Smile Благодаря!

# 1 153
Подарявам го който го иска да ми пише.

# 1 154
Всъщност печелившите трябваше да бъдат изтеглени през седмицата, после се явиха технически проблеми, заради които го отмениха за през уикенда:
Цитат
Томболата ще бъде изтеглена на 9 декември от 20.00 часа
Поради технически причини, анкетата ще бъде изтегглена на 11 декември от 13.00 часа. Печелившите ще бъдат обявени по имейл.
Явно и те като Нестле с точността. Smile Нищо де, ще чакаме. Hands V

Общи условия

Активация на акаунт