Парфюмни размисли и страсти - 267

• 68 257
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, дами!
Искам да направя подарък за Коледа на младо момиче и се чудя Си Флори на Армани много ли е сладникав и въобще траен ли е като обикновения и  черния Си?
А за млад мъж как ви се струва Аква ди джоя Профондо? Траен ли е аромата?
Предварително благодаря!

# 361
Зара Лондон е подобен на Делина.
Шанхай на  Ориндж Битърс Джо Малоун.
Ню Йорк на Сантал 33 Ле Лабо.
Мадрид бил сходен с МФК Аква Универсалис, но за него не мога да кажа, защото не си го спомням.
Хубави са им колаборациите с Джо Малоун, макар и да не са нищо ново под слънцето, точно за такива моменти когато хем си прекалил, хем ти се иска още едно малко нещо 😁
Не ми харесва че най малките размери нямат пулвелизатор само.. Ненавиждам rollerball.

# 362
Добро утро,
Влизам да споделя мнение, от няколко дни се радвам на Azzaro wanted girl by Night, и се чудех на кой друг парфюм, който съм имала ми напомня,,
С Madonna truth or dare naked, само аз ли намирам прилики 😊🥰

# 363
Взех на сина ми този Бушерон а той хареса и Еклата. В фрагрантика ги дават сходни. Така ли е наистина на живо, с две думи трябва ли да има и двата?

# 364
SOTD

И за мен Коледата вече е възможна ❤❤❤Това ми е най- коледното коледно на пазара. Аромат точно за студените месеци, така топли и създава настроение. Обичам го !
Този аромат при мен е свързан с много дълбока емоция. Точно на днешният ден преди една година изгубих много близък човек  /15.12.2020 / , имах пълна, нова бутилка, но някак си не можех да я пръскам и я продадох….. И точно днес, една година отново след случилото се аз отново мога да се радвам на този топъл  и красив аромат, създаден в опит да се пресъздаде атмосферата и усещането на луксозен, лондонски клуб. Днес не свързвам аромата с трагичнара загуба, а с предстоящите светли празници . ❤❤❤

# 365
macadamia,  откъде е парфюмът? Че в Делириум има код за отстъпка, но там пък е само от 50мл, а гледам, че вашия е 30мл. И на мен ми е много Коледен аромата Christmas Tree

# 366
  • by the sea
Честито нова стара любов, macadamia , не го познавам , но доколкото чета от отзивите е страхотен избор!

stenly  правилно ти е отговорила съфорумката, ето този прилича на  Delina и е сносно траен.
Щом искаш нещо бюджетно става, ролончето 10мл е 13лв
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Fashionably-London-70519.html
https://www.zara.com/bg/bg/search?searchTerm=fashionably%20londo … amp;section=WOMAN
40м в нашия мол нямаше, много по-добре звучи от 75 Grinning

# 367
Много харесвам Madonna truth or dare naked, но изобщо не успях да понеса новото Azzaro. За мен нямат нищо общо. Тотално се влюбих във флакона и цвета на течността на By night, навяваше ми асоциации за вълшебен еликсир, но щом пръснах... Head Band Наситен, лепкаво сладък гроздов сок, не успях да го понеса изобщо, а по принцип нямам проблем със сладките и гурме парфюми( интенз кафе, скандал, ла бел, ЛВЕБ и пр.)

# 368

Момичета , много съм доволна. Аз по принцип харесвам по - тежките и сладникави миризми, много ми допада този аромат. От лосиона сложих съвсем малко след баня и 2 дена се усеща. Много силна миризма. ❤

# 369
  • Бургас
Той и парфюмът е много силен на кожа при мен, няма отмиване! При това само с един спрей!  При по- задълбочени сравнения наистина прилича на Обувката и ми е много по -траен и излъчващ от нея, не е мой тип обаче.

# 370
Здравейте, много моля за мнения за https://www.fragrantica.com/perfume/Jil-Sander/Sunlight-Intense-59564.html, объркват ме и разликите в ароматната композиция между фрагрантика и нотино. Предварително благодаря!

# 371
  • София
Момичета , много съм доволна. Аз по принцип харесвам по - тежките и сладникави миризми, много ми допада този аромат. От лосиона сложих съвсем малко след баня и 2 дена се усеща. Много силна миризма. ❤

Как 2 дена Dizzy Face в смисъл, и след следващото къпане се усеща или как? Rolling Eyes

# 372
Здравейте, дами!
Искам да направя подарък за Коледа на младо момиче и се чудя Си Флори на Армани много ли е сладникав и въобще траен ли е като обикновения и  черния Си?
А за млад мъж как ви се струва Аква ди джоя Профондо? Траен ли е аромата?
Предварително благодаря!
Цитирам се и моля за компетентното ви мнение! Blush

# 373
maq-mi, нямам личен опит и с двата. Отзивите за мъжкия не са много добри, летен аромат е. Тук може да прочетете повече коментари:
https://www.fragrantica.ru/perfume/Giorgio-Armani/Acqua-di-Gio-P … ofondo-59532.html
https://www.fragrantica.ru/perfume/Giorgio-Armani/Si-Fiori-53243.html
Мисля, че могат да се тестват навсякъде, ако имате такава възможност.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 18:34 от Никой като Някой

# 374
maq-mi, не познавам двата аромата, последно подарих Versace-та на хора на сходна възраст и много се харесаха: Crystal Noir на госпожицата и Dylan Blue на младежа

Общи условия

Активация на акаунт