Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 022
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Велико Търново
Не съм следила за това плавателно средство Sad исках яхта, но ще се окаже по-ценно да зарадвам малкото ми материалите, отколкото да си мечтая за яхта.
Ако случайно някъде изплува, викате ме да го спася!

# 1 141
Миналата седмица имах купон 2 за цената на 1 от тези парфюми. Е, два часа пръсках и избирах; излязох от магазина, после пак влязох. И накрая не купих нищо. Репликата си е реплика, за мен нямат нищо общо с оригиналите. Имат една особена нотка накрая, която отдалеч крещи, че парфюмът е за 6 евро. И не, не съм някакъв луд фен на парфюмите, купувам по 1-2 на година.
Ами...какво да ти кажа, някои говорят така и за сирената на Президент, и за уискита различни марки, но като свалиш етикетите и започват да не знаят на кой свят са...😬

# 1 142
Още ли е 3 години гаранцията на Лидъл? Имам проблем с хлебопекарната, който даже не знам дали ще могат да решат.

# 1 143
  • София
Още ли е 3 години гаранцията на Лидъл? Имам проблем с хлебопекарната, който даже не знам дали ще могат да решат.
Каквато пише на гаранционната ти карта.
Аналогичен уред, закупен по друго време, може да е с различна гаранция, което не касае твоите условия.

# 1 144
3г за техни марки.
2г за външни.
Е гаранцията обикновено.
Виж си книжката, или в сайта потърси упътването за твоя уред, по IAN.

# 1 145
  • Велико Търново
От лидл линията ме отрязаха за кораба, ако някой ходи до лидл дружба Русе, моля да ми пише Sad

# 1 146
Тази година.май няма да си дочакам дървеното влакче и диско топката( нея не я видях никъде при съседите тази години Sad ). Само лампичката с оптични влакна може да се появи ,евентуално , но ще и се почудя - имам една вече ,но за 5 лв е идеална за приспивна светлина.
Има надежда и за термо дънките.за момчета - появиха се в румънския лидл ,дано и тук ги пуснат най-накрая ,че нещо не мога да намеря алтернатива , освен дебели джинси( които според мен не топлят и са неудобни)  и панталон тип ватиран анцунг.
Скрит текст:
 вчера ходих до К, за техния сет за подправки ,но 2 от 3 сета ,бяха ръждясали вече , в опаковката хем ...много си ми е хубав пластмасовия сет от Лидл Simple Smile Simple Smile Simple Smile Много благодаря на съфорумката ,че каза за малките пълнители ароматизатори - накупих си и малки и големи някакви за 2.99 - фалшиви , че тез airwick , нещо вече се оляха съвсем с цените - един дезодорант е 1-2 лв , техните ароматизатори 8 ..аз с парфюм ма Лидл да пръскам ,по-евтино ми излиза да му се не види )- но за банята ми е незаменим автоматичния ароматизатор Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 17:26 от paulieM

# 1 147
Вчера в К. Имаше намалена сет с 30%.пишеше отгоре, че липсва едно шишенце и затова е намален. Ама аз не ползвам толкова подправки и не си взех Wink

# 1 148
  • София
Пауле,  термо дънки купих за внука от КИК в мола на Цариградско.
Но е за 3 годишен, не знам има ли размери за по-големи. С нещо като бархетна подплата беше от вътре, 14 лв.

# 1 149
Термо дънки като за 4 годишно гледах в Пепко. Имаше и анцуг такъв.

# 1 150
  • Велико Търново
Благодаря за информацията на Пийкок Simple Smile кораба е вече наш!!! Хо Хо Хо и бутилка ром!!!

# 1 151
Термо дънки като за 4 годишно гледах в Пепко. Имаше и анцуг такъв.
За по-голямо търся - 152-158 р-р , и да е с памучно отвътре или като на лидл,само с термо слой ( иначе има тук -таме , но или са мега цифра -35-45лв , или са с някакъв плюш или микрофибър вътре ) - а Лидл -ските са супер- нито много дебели , с ластик отгоре и отдолу ( няма копчета,няма ципове:)) . Че моето все му висят гащите и хич не обича да се огащва, закопчава , разкопчава - дори и анцузите , се връзват и повече не се пипа връзката:) Simple SmileSimple Smile А за обувките да не говоря - тия с връзките не иска да ги слага и те това е ( ама  -36/37 номер с лепки вече не се намират лесно ) . Хубаво , че в последно време явно съжалиха майките като мен и започнаха да слагат все повече ластици с джаджа за пристягане ( като на якетата ) или ластични връзки.

# 1 152
  • Велико Търново
За да бъда и аз от полза на някой, подарявам тези купони, ако някой ги иска да пише на Лс да му пратя скрийншота с картата ми Simple Smile

# 1 153
А за обувките да не говоря - тия с връзките не иска да ги слага и те това е ( ама  -36/37 номер с лепки вече не се намират лесно )

Маратонки с лепки до 39 номер има в Декатлон.

# 1 154
Хайде мацки, няма ли да пишете коледни желания до Лидъл, то не остана 😺
Аз искам хубаво намаление на луканката на РС с бяла плесен, някакви ей такива може би, че ми донесоха домашното вино, и си трябва подобаващо мезе. 😄

Общи условия

Активация на акаунт