Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 917
  • 2 440
  •   2
Отговори
# 1 440
Макадамията дали още е намалена в Лидл? Да не се разхождам излишно.

# 1 441

Определено не е за нас това уредче, въпреки че, признавам, ми е голям мерак 😁 и се опитвам да му намеря практично приложение 😁

За вас ще стане когато останете двамата с ММ/нали си с големи деца/.
Но до тогава кой знае какви нови уреди ще измислят.
Колко да са големи - 15 и 9... Ще чакам ново поколение пекачни устройства явно 😜
Има ли драконов плод в Лидъл? Видях в К в една брошура ама там ми е далече и изобщо не ходя. Дали ще пуснат?

# 1 442
Цитат
Това с натрупване ли е или от една покупка - тези дни имам 2 покупки за  24-26лв ако направя една за 32... ще получа ли първия купон? /80+/ - не виждам в аппа това инфо /само елек. бележки./

ПП: Книги има ли още - две точки не ми достигат.

С натрупване е, една линия на първата страница на приложението следи прогреса и при стигане на определена стойност веднага дава съответния купон.
Книги май има, но питайте преди това дали дават точки, да не стане като мен вчера - не давали ....Disappointed

# 1 443
Духи, слоукукърът е идеален за идващите празници. Може да си направиш сармите в него, капамата, пълнените чушки. А ако чакаш гости на печено месо в менюто- ще събереш доста комплименти.
От вчера при нас са намалеми бисквитите, които са в утрешната брошура. Опс- объркала съм брошурите. Всичко е точно, аз съм се объркала.

# 1 444
Преди 10 минути взех и точка и  книга. На касата дамата отказа да ми даде точка, съответно влизайки питах друг служител дали има смисъл да правя 30 лв получих положителен отговор. Наложи се да се извика управител и той потвърди, че когато трябва една или две точки да дават, та вече имам книга и за подарък на моя близка, която знам че ще зарадвам.

# 1 445
Много странна политика,да дават точки,пък като свърши книгата,който взел-взел,какво си ги пазят тези ми точки.И книги имаше камара в Пловдивски Лидъл вчера.

# 1 446
  • Седмото небе
А дали може да покажете слоу-кукъра? Също и фрайъра-фурничка? Нали говорите за друг уред различен от този сега пуснатият?
Преди не им обръщах особено внимание, но фурната ни е тръгнала към смяна...
Като слушам отзиви и гледам снимки, ще ми е тъкмо за двамата. Бебето още е на друг тип храна, има си принципно отделен уред, но може и за нея да правя разни работи там...

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 15:11 от * SUPERMAMА *

# 1 447
И при нас имаше планини от книги. Неприятно е, че затрудняват хората, а пък те старателно събират точки. Ако някъде са изчерпани книгите, вероятно може да се прехвърли към филиал.

# 1 448
  • Асеновград
Вчера и на нас се опитаха да не ни дадат точки. Но си ги поисках, защото ме подразни коментара на касиерката. Първо откъсна точки и тръгна да ги подава, след това си ги дръпна с коментар - Тя играта свърши, и без това няма да съберете за книга. Същия номер направи и на клиента пред нас. Той човека май и нямаше да се усети ако тя не беше из коментирала.  Но пък неговата точка откъсната си я задели.
По спомен същата драма беше с книгата на Мачев и Шишков. А после я продаваха Лидл в един период, за да се отърват явно от останалите бройки.
Току що приключих с печенето на ваниловите бисквитки по рецепта от книгата. Малкия е доволен, беше си ги заплюл още като я взехме. Не са лоши, но имам и по любими рецепти за бисквити. Стават обаче наистина малко както е и дадено. Аз замесих двойна доза, излязоха около 40-43 броя ползвах формичките за коледни курабии.  Заместих половината масло в рецептата с кокосово получи се много добре.

# 1 449
  • Sofia
Масло без краварка от утре в К на 4.29лв.

Имах карта за книга, ама книги - йок и едно майче понеже питаше на съседната каса и каза, че щяла да издирва книгата в други филиали, дадах ѝ моята карта.  Толкоз относно книгата и точките, лично аз затвярам темата. Simple Smile
Взехме си от голямото брашно Екстра и пита от любимия ни кашкавал, Бри, синьо сирене, "пликчета за сандвичи" и други... и нямаше жив кроасан (с масло) при нас.

# 1 450
  • Пловдив
При нас нямаше онази вечер точки...питах, свършили.

# 1 451
Драконовият плод не им е ПА, няма при нас в момента. В Кауфланд е ПА, оттам взимам.

# 1 452
Това с натрупване ли е или от една покупка - тези дни имам 2 покупки за  24-26лв ако направя една за 32... ще получа ли първия купон? /80+/ - не виждам в аппа това инфо /само елек. бележки./

Как не го виждаш, още в началната страница на апа дава линията, а като цъкнеш на "Виж повече" изкарва и разбивка.

# 1 453
При нас онзи ден имаше драконов плод...на драконова цена 😅 И го бяха кръстили по етикет с някакво друго име, което не запомних...🙂
Алина, 4-те формички във фрайъра са всъщност формичките за тарталети, нали? 😉 Те са с по-голям диаметър. Че някой тук май спомена, че уредът събирал 4 мъфина...а на снимката по-долу се вижда, че събира 9 мъфина. 🙂
Нашият фрайър с кошница е по-малък, 6 или 7 мъфина събира. Преди няколко дни за около 2 дни се беше повредил (на 4 г и половина е, много използван) и ми беше адски тегаво (само дето не псувах докато правех 3 броя рибени пръчици на тиган😆, така съм свикнала с него)...Имаме и фрайър тип фурничка, но сега сме го преместили временно и нямам достъп до него.
Starrydream, пише си го в това, което си цитирал. Явно вече слагат печати на касовите бележки с надпис "Оригинал"...Не че виждам смисъла де...аз фалшиви касови бележки не мога да си направя...а на тези от връщането на продукт им личи, че са копие от връщане...🤔😄

# 1 454
  • София
КОЛЕДНИ КЪСМЕТИ С LIDL PLUS
От 20.12. до 24.12. всеки ден НОВ таен купон в приложението

Коледа е време за изненади, нали? Затова и ние в Lidl Plus сме ти подготвили не една, а цели пет. Това са тайните купони за Коледа: избрани продукти за твоята трапеза, които само сега можеш да вземеш с празнично намаление.

Отваряй приложението всеки ден и се радвай на чудни изненади.

Общи условия

Активация на акаунт