Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 868
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 515
Аз искам такова малко,че мястото свършва. Искам да смилам на малките разни неща за хапване/ пийване.
Писала съм писмо до милия старец за нещо такова. Ако не ми го е получил, ще дебна за такова в Лидл
Тази седмица имаше подобен в К., старият ни изгоря и взехме този, ползвам го предимно за смутита и върши чудесна работа.
Скрит текст:

# 1 516
  • София
И аз съм в търсене на Еър фрайър, та гледам в брошурата за идващата седмица, че уредът ще се предлага. Въпросът ми е ако отида сутринта рано дали ще са го изложили вече?

Да, ще са заредили Еър Фрайъра. Сутрин рано винаги може да се купят стоките към които има голям интерес.

# 1 517
Благодаря, Amiamo!
След като снощи изчетох темата, сега съм раздвоена между Креста на Лидл и Тефала на Кауф...д.
А и някой сподели по напред, че този модел, който ще пуснат в Лидл ще е с малката кошница.

# 1 518
  • София
Pink Dress, ти си прецени кой уред ще ти върши работа.

В К май може да се закупи и с точки този на Тефал?! Имаше минат седмица.

# 1 519
А и някой сподели по напред, че този модел, който ще пуснат в Лидл ще е с малката кошница.
Малка спрямо фрайър тип фурна, иначе като за стандартен фрайър с кошница не е чак толкова малка- 5,2 л. 🙂 Но не съм гледала в Кауфланд какъв уред Тефал е на промоция и с какви параметри...

# 1 520
На маслото в БГ само името му е немско, ирландско и р.н. Обръщаш пакетирано в нам си кое българско село. А мерси. Весели празници.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 08:39 от netman71

# 1 521
И пак към Еърфрайер - ът😊
Малко цяло пиле ще се събере ли..за този от утре питам..
А относно мощността...
Ами това си е мощност за мен..т.е. в случая по- бързо би следвало да е готвенето...😊
2150 W за 5 л. Срещу 2000W но аз 11 л.
Мисля, че би дало сериозна разлика..🤔
Така си мисля аз...🤔🙂
едно ядене се приготвя според температурата.
с по-голяма мощност ще достигнеш дадената температура за по-кратко време. но на самото готвене му трябват 1-2 ч.  на практика с по-голямата мощност ти ще спестяваш от тока поради по-малкото време за достигане на необходимата температура. не знам ясно ли го написах.
5 и 11 л.  е вместимостта на съда. плътно.  единият съд събира 5л течност, а другият 11.  но едно пиле не заема плътно цялата вместимост.
според мен вместимостта е важна да се знае колко е височината на съда за да може да се побере пилето в него.
дори вместимостта да е 20 л, но височината на съда да е 10 см  този уред не може да се използва за приготвянето на цяло пиле. в същото време съд с вместимост 10л, но с височина 30 см то ще се сготви без проблем.

Никъде не пишеше размерите на този от лидл. Това са размерите на този, която показах от зора.
Размери
Височина
39.1 cm
Ширина
32.3 cm
Дължина
39.4 cm

# 1 522
  • Sofia
Ама онова дето и по етикет си е БГ (масло де)  ептен "мерси".  Та така... 

# 1 523
Като видях брошурата и вследствие на дискусията в темата и аз много се изкушавах с новия фрайъер. Ние имаме от една година по-малък, аз съм доволна от него, но ми е малък, та реших да го сменям. Тази сутрин, въоръжена с рулетка, щурмувах в ранни зори Лидл. Та за хората, които се интересуват, да кажа: Размерите на кошницата са 23х23х13. За височината не съм съвсем сигурна, защото тя така или иначе не е определяща. Е, оказа се, че не е толкова по-голям, колкото се надявах и се отказах. Ще го пуснат пак, а и няма къде да трупам излишни електро уреди.

# 1 524
Здравейте! Правило ли ви е впечатление, дали по това време на годината има фондан (захарно тесто) в Лидл?

# 1 525
Здравейте! Правило ли ви е впечатление, дали по това време на годината има фондан (захарно тесто) в Лидл?
В Кауфланд е в постоянния асортимент.
В Лидл скоро не съм виждала

# 1 526
В Кауфланд е в постоянния асортимент.
В Лидл скоро не съм виждала

Много благодаря!

# 1 527
Благодаря за споделеното!
Тогава и аз ще продължа да се оглеждам за по-голям и с изгодна цена еър фрайър!

# 1 528
В Лидл има фондан, намален, само 2 цвята при нас - черен и оранжев. Марципаните също са намалени.

# 1 529
Здравейте, купувал ли е някой парочистачката на VILEDA, който е от днес, мнение? За какви настилки е подходяща, само за плочки ли?

Общи условия

Активация на акаунт