Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 705
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Пловдив
Ей на тая фирма са двете парчета...

А цялата на Амбелино, Асеновград.

# 1 561
Не са еднакви, дори и на вид, а на всичко отгоре парчетата изчезнаха при нас от известно време. Бяха много добри. На вкус. Simple Smile

# 1 562
Бъркаш...гаража е с розов етикет. На твоята снимка е шоколадов ганаж, тя е различна торта. Седни си, щи пиша...4..Stuck Out Tongue Closed Eyes

От лидл се връщам, при нас има гараж две парчета с розовиа, повтарям за Мистикова-розовия, етикет.
Може при вас да са ги поизпапкали, то сега е наплив луд към магазина....

# 1 563
  • Варна
Ми Киса, дето хвърли фитила, да каже на коя фирма е тази цялата...и друг да напише парчетата на коя са, и да сравним Simple Smile

Ник'ва идея нямам на коя фирма е. Кутията отдавна е на боклука. Но тортичката ми хареса.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 564
Ако някой иска купон за червено вино, да ми пише. For friends 3 бр. по 6,29 лв.

# 1 565
  • София
В сряда ще мога да кажа дали цялата торта и тези по 2 парчета са на една фирма.
Ако някой има информация да пише.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 17:09 от Amiamo

# 1 566
Защо искате да ядете гараЖ, като тортата е ГараШ, явно за да има повечко от нея за мен, а вие да си останете "на гараж"
Сос не съм купувала досега, не купих и ни един от снимката, направих  домашен сос с мляко, масло, брашно и чесън. Беше за добавка към панираните пил.шницели от Лидл.
Купих олио , по 5 бр.е ограничението. Имаше народ и не бе приятно обикалянето из маг, излязох си с още една книга, защото ми дадоха точки.

# 1 567
Абе аз още като го пишех, нещо не ми се видя ок, ама....

Чеснов сос само съм купувала от показаните-сладни, не е лош на вкус...но и не е нещо уау.

# 1 568
  • Sofia
Относно сосовете - купуваме  на Хелманс чесновия, когато го пускат.
Ама си е все въпрос на вкус.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 18:53 от Morena

# 1 569
На парчета мисля, че има 2 вида торта Гараш- на Мадам нещо си и на Taste it. Цялата беше Амбелино (по спомен).
Пийкок, в Пепко в Кичука в Пловдив имаше по 1 бройка от тези полицейски коли, не знам такава ли търсеше (тази отляво ми се стори повече сребриста, отколкото синя):

Бях в Пепко по друг повод и случайно видях и колите...
Днес бях получила купон за 2 лв отстъпка- при покупка над 2 лв. На купона имаше снимка на бархетен спален комплект- явно заради това беше купонът (купих такъв комплект за подарък). Трябваше да си взема и нещо с купон за 1 ст, както и намалени бисквити....На касата младежът преди приключване на сметката каза нещо като 6,95 лв 😄, а като приключи сметката- 2,17 лв. 😃😅

Напоследък си правя много приятен сос- кисело мляко, малко мазнина, подправката за пиле, чесън на прах, червен пушен или сладък пипер. Ако искам по-люто слагам лют пипер, черен пипер. Понякога слагам лъжичка лютеница, каквото ми дойде на ум на мига. Много приятно се получава.
П. С. И при нас беше гъчканица, направо се втрещих. Явно и заради рекламата с примамлива цена на олио...🤣🤣🤣 Отвсякъде ме "нападаха" колички, пенсионерки си взимаха насипни ядки (нито евтини, нито на промо) в големи количества и т. н.

# 1 570
Долче, не са това колите Sad явно няма шанс вече да я намеря.
Благодаря отново на всички за отделеното време и положените усилия!!

# 1 571
  • София
При нас още раздават книги.

pppqqq, кой е твоят Лидл?! Че аз събрах още точки, ако мога да се доредя до книгата.

# 1 572
Плевен, Сторгозия.

# 1 573
Тета, вече ще те помня с розов гараж, сори, лепвам ти го, твой си е.
Обичам много гараш и всеки път се възпирам, защото не трябва да
 ям "концетрирано"сладко, но пък кат видя някоя торта с оранжев етикет на 30проц., взимам и ям.
Сос  Хлеманс имаше, беше в хубав буркан, ще го взема следващ път. Досега не съм купувала лидълски сосове.
И книги доста имаше, на всяка каса по купчинка.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 23:38 от *Камея

# 1 574
  • Пловдив
Тет, ма аз само фирмата илюстрирах бе, надписа, не етикета Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт