Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 798
  • 2 440
  •   2
Отговори
# 2 190
  • Sofia
О, аз ще притичам за Камембер и синьо сирене, Брезаола, портокали, зехтина и не помня какво друго...

За НГ  у нас:
Скрит текст:
Предястие - Хлебчета с Камембер  и ябълка
Основно - Печено агнешко с Табуле и ментов сос;   Пилешка пастия;  
Салата  – цвекло – червено и друго, целина;     зелена - още я мъдря ...
Десерт – ябълков сладкиш (от мама) с  ванилов сос
Баница с късмети също от мама.
няма ли да пиете бре ?
Ми нали за готвене е въпросът. Иначе ще, как не поне на празници... с домашни вина сме (от които глава не боли Simple Smile ), а си поръчах и комплект за коктейли, та ако дойде навреме и такива ще джуркаме... Simple Smile

Леми, врата ми е за 03.  - ще го пека цял - бавно и напоително, после ще почива, за да мога да режа читави парчета... Simple Smile
И останалото... като е за идеята... Simple Smile
Скрит текст:
Предястие –   Запечени мини бриоши със сметана с хрян и копър  и пушена сьомга;  шампанско Pommery
Основно –   Свински врат  с пюре от целина,  боровинков сос;  зеленчуков кекс;   салата с кореноплодни (алабаш, морков, пащърнак  и семена .. цвекло и ябълка);  още една салата...;    Питка;  бяло и червено вино (домашни)  
Десерт - Супа крем брюле с ягоди;   вино Марсала

# 2 191
Тъй кат гледам...сал аз ще остана фина Joy
Много ядене бе Grinning

Добре че ще работя на 31-ви....

# 2 192
# 2 193
След като ви изчетох менютата, такава ситост ме завладя, че нито ми се яде, нито ми се готви. Laughing А в хладилника ни още се търкаля коледна пуйка. Яденето не ни е силна страна. Close

Иначе и при нас ще има руска салата, домашни филета, всевъзможни салати и разядки, ядки. За основното не знам, май ще е телешко. От десертите баклава, шоколадово фондю, баницата с късмети може за 1 януари да остане. Майка ми пък питка искала, нямам против, ако й се занимава, аз питки не ям и не ми се меси. Алкохолите са домашно вино, уиски, ракия, ликьори, шампанско...но и те са за пълнеж на масата повече. Smirk

# 2 194
  • Sofia
Тет, моето меню е за 12 човека - малко пюре в чинията, колкото да държи месото, сос и зеленчуков кекс, два вида салати и който иска и хляб/ питката.  На мен въглехидратът в кекса ми е предостатъчен.  Simple Smile

# 2 195
  • СОФИЯ
С домашната смърдящо люта ракия го закъсахме и последно днес я разделих на 3 по 500 и за НГ ще извадя само едно шишенце, че ми се омириса и къщата и живота Sunglasses от тези празници.

# 2 196
  • Буркина Фасо
Тет, моето меню е за 12 човека - малко пюре в чинията, колкото да държи месото, сос и зеленчуков кекс, два вида салати и който иска и хляб/ питката.  На мен въглехидратът в кекса ми е предостатъчен.  Simple Smile
ще станете манекени на Освиенцим Smiley

# 2 197
Навсякъде ли е намален свинския врат на 4,99?

# 2 198
  • Sofia
ще станете манекени на Освиенцим Smiley
Тц, с тоя Хоумофис...

# 2 199
При мен да, намален е, получих спешна  депеша от лидл плюЦ днес, че е н 4 99 лв...Grinning

Хора, аз на коледа преядох и още не моа се освестя. Хич не ми се яде даже...ей днес съм на едни свински пръжки натюр, и съм сита...

# 2 200
  • СОФИЯ
Навсякъде ли е намален свинския врат на 4,99?
не мисля че е за конкретен магазин

# 2 201
А, Соул, ние и за украса няма да имаме толкова алкохол 😉 Миналата година изпуснахме свинското и основното бяха печени пилешки бутчета с картофи. Малко питка, по 50 мл вино, руска салата, по няколко парченца луканка, малко ядки и парче баклава- това беше.
Тета, аз обичайно на НГ следобед хапвам нещо леко, после има чак по-късна вечеря. На другия ден в повечето случаи ям направо вечерта... 🙃 Мисля да карам по тази схема поне няколко дни, не ми се и яде по-често.

# 2 202
  • Sofia
А ние си го влачим коледното ядене, всеки ден по-малко,  че е тежко ядене и нямаме зор. Simple Smile

Скрит текст:
Свинско бон филе с гъби, топено сирене и сметана

# 2 203
Аз мисля за пилешко, че е по леко уж. Коконата има една рецепта дето в къщи много я тачат, но пък трябва да ходя до лидъл за пилешко, а ме мързи 😁
Утре ще ви чета подробно.

# 2 204
Изобщо не бях влизала в лидл+, сега видях наистина има промо. Ооо утре паля ботушките и рано сутрин за шкембе и вратле.

Общи условия

Активация на акаунт