Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 126 097
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, някой купил ли е от дамските долнища на пижама тази седмица - някаква отвратителна миризма имат, вече два пъти ги прах и още миришат. Само при мен ли е така? С миналогодишните нямах такъв проблем.

# 211
Масажьор?! В Лидл?! Не съм виждала, или съм изпуснала Triumph Бих взела, имам по-голям и ми е неудобен, този на снимката изглежда тамън.

Някакъв интересен чизкейк се показва в брошурката, джинджифилово карамелен, за мен е новост Thinking А нормандското сиренце защо е избягало от френската седмица и седи самотно...? Много  харесвам Hug

Щолен вече изядохме един, ММ протестира малко че не било коледа още, ама то нали "коледен сезон" се води. Пък и ако всичко се оставя само за баш празниците ще станем кръгли като топки за елха... 🤣 Сутрин с кафенце много му свикнах. И следобед 👌

Тези коледни светлинки дето са като мини-заря ми харесват като модел, заглеждах на други места вече, нещо са хит тази година. Чудех им се за върху камината, обаче ако ги мярна в Л. това определено ще наклони везните. Интересно ми е колко са дълги.

Някой може ли да даде по-подробно описание впечатленя от марципана с нуга крем, какъв е тоя нуга крем, шоколадово нещо ли е или е нуга-халва?

# 212
Около НГ мисля  че пускат масажори или първите седмици след това...
Кои са коледните светлинки като мини заря?

# 213
Здравейте, да сте виждали някъде някой от тези 2 масажора в София(най-вероятно останали бройки)?
Скрит текст:

Понеже взех от Силвър крест, а после и на Уилнео - за да сравня, ами оставих уилнео-то; определено е по-добър.
Съвета ми е да сравните двата, защото трябва да се усети..иначе няма как. (преди около 2 седмици този на уилнео беше намален на 140лв в кауфланд..не знам към текущия момент имат ли още промоция; бяха на техен щендер)

# 214
А тези които не пием бира? 🤔

ам стягайте се,де!
даже хубавата бира ще е намалена другата семдица, мисля да взема ...2 кашона, де речем.

# 215
Четките за грим кога горе-долу да ги чакам?Имате ли някакви спомени през колко време се появяват и кои месеци?Много се надявах сега около празниците и тях да пуснат,но май няма да ме огрее.

# 216
  • София
Момичета, някой купил ли е от дамските долнища на пижама тази седмица - някаква отвратителна миризма имат, вече два пъти ги прах и още миришат.

Да - и мъжките, и женските понамирисват. Не съм ги прала и проветрявала. То и няма време от вчера.

# 217
Четейки темата, доста неща взимам по препоръки, които иначе изобщо не бих забелязала. Вчера така взех въпроните чушки без оцет и онези малките.
Препоръчвам кебапчетата от младо телешко с купона. За мен се оказаха учудващо вкусни, тъй като досега нито едни кюфтета и кебапчета от Лидъл не съм одобрила.
Доматите с купона също не са никак лоши за това време на годината.
Спанак в плик купувам почти винаги като е на промоция, че и без промоция -- винаги е свеж и хубав.
Любимите шоколадови гофрети за една стотинка (уж за децата ги взимам, ама май аз повече им се радвам). Шоколади shogetten също са на почит у нас.
Другото беше кренвирши, камембер, веган пастета, зеленчуков чипс (много е хубав, ама цената му е прекалена) и от намалените сиренца.
Виждам, че другата седмица има чопър. Този ли беше, който е хубав, че имам нужда. Също и за сиренето в кутия XXL, да дадете отзив!

От хубавия чопър със стъклената купа снощи имаше няколко останали бройки в магазина на бул.Ген.Скобелев

# 218
  • Mostly in my mind
какъв е този вегански продукт за готвене от стр 15? на какво се равнява? течна сметана ли?

# 219
какъв е този вегански продукт за готвене от стр 15? на какво се равнява? течна сметана ли?

Да, такова трябва да е.

Лидл и за мен много поскъпна в последните седмици. Не знам дали съм се настроила срещу Лидл, но ми се струва, че в другия ми близък магазин, Фантастико, седмичният пазар вече излиза по-изгодно.

# 220
Четките за грим кога горе-долу да ги чакам?Имате ли някакви спомени през колко време се появяват и кои месеци?Много се надявах сега около празниците и тях да пуснат,но май няма да ме огрее.
Около празниците мисля,че пускат едни рехавички в калъф .А по-хубавите ,които са в несесер май скоро бяха .
Шиацу масажор съм взимала покрай Коледа.Развали се на първото ползване,късмета ми бил такъв.

# 221
Кои са коледните светлинки като мини заря?
На 32-ра страница от новата брошура, пише LED осветление нещо, на глухарче приличат по форма.

# 222
Дали сте виждали останали бройкк детски магазин за игра? При нас имаше магазин или барбекю, но беше останало само барбекюто.

# 223
  • Бургас
След покупка на сирене от промоцията веднага ли ви се появи купон за вино? При мен нищо не се появява. Не, че сиренцето ще ни остане, но по-си върви с вино Simple Smile

# 224
  • СОФИЯ
Вчера при мен закъсня малко купонът за виното, май около час по-късно се появи.

Общи условия

Активация на акаунт