Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 126 073
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не знам дали са прекалили, но аз на седмица над 150 лв оставям, та за месец не ми се мисли.

# 166
  • СОФИЯ
В новата брошура на стр. 21 долу, отстъпката не е 5%, а 5 лева от следващата покупка /от минимум 30 лева/.

# 167
  • Mostly in my mind
Президент са най-евтините продукти във Франция, както и Барила и Лаваца в Италия, а тук цените са неоправдано високи.
Президент в ТМаркет е произведено в Украйна.
A споделете кои марки са от скъпите в дадените страни? Имаме ли ги в България.

Понеже гледам сте загооврили за маслата /доста ще са нужни покрай коледните сладки/, въпросното Монарх е от днес на промоция в Билла 3,99 за 250 гр.

Нищо конкретно не харесах от новата брошура. Гледам има на хубава цена лед коледно осветление, ама взех вече, та ще пропусна.

# 168
Оо да и вече дано се доредя до Лед коледното осветление. Харесва ми...
Има доста неща на сайта(във всяка секция по нещо)...които в брошурката ги няма..😊

# 169
  • София
Виждам, че разисквате маслото  - да споделя откритието си от преди няколко месеца -много е добро и на доста добра цена, така че ако имате път...
Скрит текст:

# 170
Накъде да имаме път?

# 171
  • Стара Загора
Metro пише на опаковката

# 172
Може ли отзив кое е по-хубаво. Сушеницата на първа страница от новата брошура или амбарица по манастирски ХХЛ за 8.49лв на страница 4 от новата брошура? Искам ги за мезе, но се колебая кое да избера. Благодаря предварително.

# 173
Виждам, че разисквате маслото  - да споделя откритието си от преди няколко месеца -много е добро и на доста добра цена, така че ако имате път...
Скрит текст:
Ей, вярно, бях го забравила.
Но пък за едно масло да ходя до там .. 🙄
Каква му е цената сега?

# 174
  • Sofia, Bulgaria
Четейки темата, доста неща взимам по препоръки, които иначе изобщо не бих забелязала. Вчера така взех въпроните чушки без оцет и онези малките.
Препоръчвам кебапчетата от младо телешко с купона. За мен се оказаха учудващо вкусни, тъй като досега нито едни кюфтета и кебапчета от Лидъл не съм одобрила.
Доматите с купона също не са никак лоши за това време на годината.
Спанак в плик купувам почти винаги като е на промоция, че и без промоция -- винаги е свеж и хубав.
Любимите шоколадови гофрети за една стотинка (уж за децата ги взимам, ама май аз повече им се радвам). Шоколади shogetten също са на почит у нас.
Другото беше кренвирши, камембер, веган пастета, зеленчуков чипс (много е хубав, ама цената му е прекалена) и от намалените сиренца.
Виждам, че другата седмица има чопър. Този ли беше, който е хубав, че имам нужда. Също и за сиренето в кутия XXL, да дадете отзив!

# 175
Хубавият за мен чопър със стъклена купа беше в брошурата преди 2-3 седмици, но може да го има изостанал тук там по магазините.

# 176
  • София
Скрит текст:

О да! Него го забравих, мноооооого добро масло!

# 177
  • София
Каква му е цената сега?
В сайта им видях - 16,28 лв. с ДДС , което излиза 4.07 за 250 гр.

# 178
А маслото Пилос променили ли са го или е някаква временна партида (в брошурата е “само сега”)? Виждам разлика (същото като 125 гр. съм вземала в по-голяма опаковка) - освен % масленост, това на оферта сл.седмица е с морска сол:

# 179
  • СОФИЯ
.. и от намалените сиренца.
 ...
Щом си купила намалените сиренца /за днес са ми в списъка и на мен/, за кои вина/вино е следващия ги купон минус 20 % ?

Общи условия

Активация на акаунт