Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 126 065
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Нищо, ама ни-що! Евент.може едни термо чорапи за мъжете и това е. Няма ски якета Close

# 151
Ходих рано рано за пижами аз, персонала беше повече от клиентите 😄
При дамските горнища, освен розовите имаше и едни много хубаво розово-червени, доволна съм.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 10:57 от Lemy

# 152
За коя четирипластова хартия става на въпрос,щом не е тази с овцата ?
Само на мен ли ми липсва цяла секция с офертите XXL , от приложението ? Викам си ,абе гледах снощи смядовска луканка ...сега не мога да я намеря да си я отбележа в списъка за понеделник...Blush
Освен купоните ,има и игра на Милка за таблети, както и намалено гориво в ОМВ - за тези,които са пропуснали Wink

# 153
Точно и аз се възмутих от Лидл + този път. Оставяш половин заплата и получаваш подарък- 5 лв. Сега знам че ще кажете, че сме неблагодарни клиенти ама ... Айде нема нужда.
4 пластовата е с едно пиленце в розова опаковка. Беше с купон или оферта не помня преди 2 седмици

# 154
Да помоля ако някой днес случайно се сети да снима светещото Лед кълбо и ръбестия фенер😊
Да добия представа колко са големи...дали си заслужават 25 та лева..

# 155
  • ВАРНА
Някакви отзиви за този препарат за пране?Благодаря предварително!

# 156
Абе аз сравнявам Лидъл с Фантастико и Хит, понеже там понякога пазарувам алтернативно хранителни продукти, ами нямат нито награди, нито купони, нищо.
Вярно, че 5% е малко, на пък при другите е хич. 🙄

# 157
  • Sofia
Ехаа, Брадата, много ми хареса това "нещо като леля".  Joy
Целите на лидл + не ме вълнуват (не ги и забелзвам когато отварям приложението... приличат ми повече на техни, отколкото на мои целите), телефон не вадя, ако не ползвам купон или оферта.
За момента само Камемберът с купон ме интересува.
На тавата с решетка, май само решетката ми трбява. Като цяло новата май ми е същата като сегашаната брошура (безинтересна), ама това - по спомени от снощи, когато гледах с едно око... Wink
Делуксът май пускат две- три нови неща?!

За мен двете френски масла (на снимката) и Президентът са едно ниво. .... У нас масло много се харчи...

# 158
  • София
За коя четирипластова хартия става на въпрос,щом не е тази с овцата ?
Тази с овцата я пробвахме, не ни хареса, ето тази е четирипластовата.

# 159
Тази с овцата не съм купувала, 4-пластовата на Л. е подобна на 4-пл. Луксика. Вземала съм и от К. 4 и 5 пл, предпочитам лидълската.
Лидл ми е цел за пазаруване за конкретни неща и ползвам приложението, защото все има нещо с купоните, което да си заслужава или по принцип купувам. Никакви таргети не са ми техните игри с Купон +, но е видимо спрямо предходната им такава кампания качването на крайната цел, за смешните наградки не коментирам. А 5% са 5 лв, ако направиш сметка 100 лв. или повече накуп, обикновено в Л. като пешеходец пазарувам и не нося толкова скъпоструващи продукти или количества, че да стигна сумата. Сега в поледиците предпочитам за продуктите, които не държа да са лидълски по-близките магазини, а има и избор на цени, всяка верига предлага по нещо на оферта.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 09:23 от fenyx

# 160
  • Бургас
Ехаа, Брадата, много ми хареса това "нещо като леля".  Joy
Скрит текст:
Ами така и не знам принципно каква се водя на бебешорчо - едни казват баба, други леля, трети - никаква?! Всъщност племенницата ми е щастливата майка и заяви твърдо, че ще съм готината леля, също както съм била и на нея такава Blush

# 161
  • Sofia
Брадата, предположих нещо такова... Simple Smile 
Скрит текст:
На мнението на онези с "бабата" съм, просто защото си от поколението на баш бабата. Да си на и майката, и на детето леля... Simple Smile 

А във Ф са изчезнали найлоновите торбички на касата, установихме при послденото ни пазаруване.

# 162
  • София
Президент са най-евтините продукти във Франция, както и Барила и Лаваца в Италия, а тук цените са неоправдано високи.
Президент в ТМаркет е произведено в Украйна.

# 163
Ама последния път , за да имаш 5% отстъпка сумата за пазаруване не беше 350+ лв. Как да е. Тоя път таргетите са много високиз направо са прекалили.

# 164
Много неща са най-евтини и в Германия, но тук не са Simple Smile
Аз си избирам нещата на вкус Wink, както и много други потребители.

Общи условия

Активация на акаунт