Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 125 999
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 135
Морена, кое е маслото от Ф?

# 136
Обожавамр бисквитите, в магазина бяха на цена и 2,99, и 2,49. Струва си разправия.

# 137
  • София
Не знам за вас, но на мен БИО маслото от Лидл ми харесва повече от Президент, а най-доброто за мен е френското Elle & Vire, често правя гхи и се вижда, кое е хубаво и кое не.

Влизам да похваля 4ри пластовата тоалетна хартия, нищо общо с тази с овцата или Емека(в нашето семейство е мерило за гадна тоалетна хартия Simple Smile).

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 00:55 от nad_tab

# 138
.

Влизам да похваля 4ри пластовата тоалетна хартия, нищо общо с тази с овцата или Емека(в нашето семейство е мерило за гадна тоалетна хартия Simple Smile).
Да! И аз много я харесах!

# 139
  • Sofia
Морена, кое е маслото от Ф?
Това

Скрит текст:

Пилоса (маслото) ще на 4.29лв от петъка, ама ние вече си поръчахме Монарха на свеки.

# 140
Пилос маслото пише, че е със сол

# 141
Да, забелязах и аз. И е 80% масленост.🤔

# 142
  • софия
Лидл сбъдват моите желания. Нищо не ми трябва от новата брошура.
Ще ви чета и ако се изкуша за нещо, вие ще сте виновни.
Тавата с решетка за печене единствено ме поспря, но не искам да се чудя къде да прибирам. Имам подобна по-дълбока.

# 143
Морена, благодаря!

Творческият сектор ми отнесе главата. Май трябва да се разходя до някой специализиран магазин, че да се успокоя до четвъртък. 👧

# 144
Nad_tab и с трите неща, които си писала съм съгласна едно към едно с теб (само че четирипластовата хартия купувам не отсега).

Безинтересна брошура и за мен.
Предстоящата, новата им лента с цели на Купон + е безобразна.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 07:42 от fenyx

# 145
  • София
И при мен се очертава по-голям пазар. Термочаши, тенджера ми трябва, мръФки разни. А ако щерката види този творчески сектор, ще ме разори.

# 146
И за мен няма нищо, е чак толкова скучна брошура не исках. 🙄
Може би само един термоклин.

# 147
И аз ще се запиша с термоиклин, опаковъчни торбички, цветоулавящи кърпички , масло,кайма и може би някоя играчка за подарък ( чакам си дървеното влакче от или писта,но не знам дали ще ги дочакам по нашите ширини)Cry

# 148
  • Бургас
...
Предстоящата, новата им лента с цели на Купон + е безобразна.
И на мен ми направи впечатление това! Макар че с тези ежедневни скачания на цени и засиленото пазаруване (уж) за празниците през декември... пак ще е постижимо за редовните клиенти, а и няма да се набутват с чак толкова много разходи лидълци... Аз така или иначе пазарувам основно в Лидл, но и да не беше така, все тая - взимам това, което купувам обичайно или ми хареса и тези наградки не са ми стимул да харча повече от предвиденото. Ако стигна нещо - ОК, ама да се напъвам излишно или да се ядосвам - тц Wink

Загледах творческите неща, бебешорските дрешоляци (не за мен, нещо като леля станах наскоро), дървените играчки и още няколко нещица. Дано посмаля списъка с исканото Joy

4-пластовата хартия май не съм я "опитвала", ама да питам - случааайно някой от взималите я дали може да я сравни с 5-пластовата на ДМ, че ние само нея позлваме пък Rolling Eyes

midnightStar, бързо и леко да минава, ако сте болни, но пък ще икономисваш сега и ще избухнеш след карантината Stuck Out Tongue Winking Eye

# 149
За маслото - в Била от Понеделник като ходих (снимах по друг повод, не заради цените):

Харесвам Президент и това тумбестото от лявата му страна. Гледам, че третото е точно Монарх.

Общи условия

Активация на акаунт