Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 125 982
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 120
В понеделник си имах скреч карта, даже спечелих нещо...Не мисля, че има минимална стойност...

# 121
  • Sofia
Как изглежда черешовият ликьор, може ли снимка?
Каква е хартията в кутия (не се сещам)?...

Заповядай, Долче! Simple Smile

# 122
  • Буркина Фасо
Още ме е яд, че подцених промоцията на Ф на маслото - Монарх, 500 гр./6 лв. Взех само 4.
От утре в Била - Монарх 250 гр - 4 лв.
Предвид, че краварката е вече 7, и Президент 10, това ми се струва много добра цена.
стига де ... Президента го купих преди седмица от Т-маркета за около 4 лв.

# 123
Благодаря, Морена! 🙂 Помислих, че хартията в кутия е някаква опаковъчна или цветна хоби хартия...изобщо не се сетих за тази! ☺

# 124
  • Sofia
vaychka, благодаря за инфото за маслото! Simple Smile

# 125
Харесаха ни черните шоколади с малина, карамел, бял с ванилия от по 125 грама , наскоро бяха на промо, сега са около 2,50.
Ликьорите също са на почит, трябва да издиря черешов, не съм го опитвала.
На Битоля има,чудих му се днес,но взех една Кралица накрая.
Ботушки взехме,но не мога да преценя изобщо ок ли са .Не напипвам докъде е пръста,стелка няма да извадя и да меря .

# 126
Черешовия дано да са го заредили, че беше обран на много места миналата седмица заради промото. С повечко лед е идеален, иначе ми идва сладък. Повече ми харесва от другите тип Бейлис, но когато взимам от тях и аз предпочитам Маргото.

Ни една точка за книга нямам, икономия Joy

# 127
Аз напоследък от всяка покупка имам скреч. Втори път имам пуканки. Днес кърпички Тренди за 1 ст- не , мерси Simple Smile И за толкова не бих ги взела.
И аз се редя за календари- направи си сам Simple Smile

# 128
Бонго, Президента в момента в Била и Ебаг е 9,49 лв. В Тмаркет даже липсва Simple Smile
От 4 дни скочиха чак толкова цените, и то масово на маслото.
Отплеснахме се от темата Лидъл, но предполагам, че и там ще се качат още.

# 129
  • Буркина Фасо
]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[ , Президента в момента в Била и Ебаг е 9,49 лв. В Тмаркет даже липсва Simple Smile
От 4 дни скочиха чак толкова цените, и то масово на маслото.
Отплеснахме се от темата Лидъл, но предполагам, че и там ще се качат още.
Президента го купих за 3.99 само преди седмица.
в момента краварката е 5.49.

# 130
Е, да, краварката е намалена от 7 на 5,49, но според мен Монарха е по-добър и ще е на 4 от утре.
За който прави коледни сладки, и му трябват няколко пакета 1,50 на брой си е разлика.

# 131
# 132
  • Sofia
Е, да, краварката е намалена от 7 на 5,49, но според мен Монарха е по-добър и ще е на 4 от утре.
За който прави коледни сладки, и му трябват няколко пакета 1,50 на брой си е разлика.
Да не говорим, че краварката не мирише (изобщо кой ще я купува на  7лв?! ), а Монарха - да. Както и Президента и както и едно масло във Ф - любимо ни е, щото освен че мирише, е на най-достъпна цена.  Та от него съвсем наскоро си взехме доста на промоция - 200г на 2.89лв.

# 133
Как се прецакаха аз... Оня ден гледах бисквитите с подправки от коледната селекция. Викам : айде, 2.59 са ама ще ги взема следващия път.
Идвам днес в магазина и...опалааааа- 2.99. ако искаш. Ми... Не!

# 134
  • Седмото небе
Благодаря! Е в тая брошура има вече много желани неща, ох ох ох... Чаши-ура, бебешки неща-ура и още много други!
Както предната ми беше пестелива, е те тая ще ми е бюджетосъсипваща, УжасТ Cry

Общи условия

Активация на акаунт