Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 965
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 185
Коледно желание до Лидл - искам храна за птици!
Скрит текст:
Може да е смешно, но ги храня от време на време, те свикнаха и сега като няма оставена храна се изнервят и идват на прозореца да си искат (синигери, врабчета и чавки; на отсрещната сграда има страшно много гълъби, но абсолютно никой не идва да яде от оставеното - може да са си разпределили територии...).
 Между другото, ядат всичко - ако имате за хвърляне канточини, чипс и подобни - можете да ги давате на птиците. Всичко се изяжда (но и те вече знаят къде да търсят - ако е на място, където преди не е слагано, ще им отнеме време да се ориентират). Мойте дълго време бяха на един отвърнат чипс, който ми беше застоял заради една игра.

# 1 186
До 17.12 може да пуснете писмото в български пощи срещи марка от 65 Ст. После се получава отговор до детето от дядо Коледа

# 1 187
А, това е мое желание - за следващата брошура, не за дядо Коледа Simple Smile

# 1 188
  • In transit
Гледах вчера в нашия филиал, но имаше само бяла със син надпис и беше 15лв. Помня, че тази, която търсеше беше 8лв. Утре ще ходя в друг филиал и ако има ще ти взема....ще помоля пак за снимката само, да не взема друга.

# 1 189
Сега изпратих дъщеря ми да провери и при нас.
Някой друг има ли кофти случка с маслото със сол?

# 1 190
Заквасена сметана 20% вече хич ли няма..ни на РС, ни на друга стряха??
Или просто при мен нямаше днес..

# 1 191
А, има. На мен взе да ми харесва.

# 1 192
Сигурно не са били заредили при мен. Нищо, по натам ще взема...

# 1 193
  • Пловдив
Заквасена сметана 20% вече хич ли няма..ни на РС, ни на друга стряха??
Или просто при мен нямаше днес..
тая седм има за 1,99 в бяло и червено на Лактима ли не помня...

# 1 194
И моето масло изглежда така - нехомогенно и меко  - на сол не знам как е , че го слагах на супичка май и не съм го опитвала Simple Smile

# 1 195
  • София
Пп. Няма проблем да се активират наведнъж няколко купона?
Принципно няма проблем, стига да не са еднакви от скреча. Тогава няма да ти даде и ще трябва един по един в различни пазарувания.
скреча?
Имат ли проблем с връщането на хр. стоки - неотваряни?

# 1 196
Моето масло също е зле - нехомогенно и пресолено, далеч ми е Лидл за рекламация (15+км), чудя се да им пиша ли и къде...

# 1 197
  • София
Полето, което изтъркваш след всяка покупка и евентуално печелиш купон - награда.
Там може да ти се падат еднакви - ако имаш такива еднакви, тях не можеш да активираш и ползваш едновременно.

# 1 198
PaulieM,
Скрит текст:
радвам се, че съм била полезна за мини спрейчетата от Кауфланд. 🙂 Аз много дълго издирвах алтернатива на лидълските спрейчета, така че и на тези 2 аромата от К. се зарадвах- въпреки че в Лидъл имаше двойно повече разнообразие. Но поне цената е много добра, устройват ме.
За поставките с бурканчета за подправки ми е много странно защо са били такива, по моята няма никаква ръжда, като нова е (а определено е мокрена много пъти и често и пара отива към нея)...може би е лоша партида... 
Като ви чета, много се радвам, че пропуснах соленото масло. Аз и заради това избягвам повечето масла със сол, някои ми идват твърде солени...
Вчера забелязах, че кремовете за мазане от 1,79 лв вече са по 1,99 лв. Онези, които са с консистенция на мус- с чушки и чили, хрян, билки...Аналогичните в Кауфланд вчера специално ги погледнах, за да видя дали и те са поскъпнали с толкова- не, бяха по 1,89 лв...само с +10 ст. 🙂

# 1 199
И аз си подарявам купона за кантучините 20% отстъпка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт