Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 985
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 155
  • СОФИЯ
Аз искам чорапогащи телесен цвят. Купих 3 преди 2 месеца някъде и ми харесват.
Скрит текст:

# 1 156
Искам одеало с ръкави

# 1 157
Пийк, такова одеяло купувах преди време от Немския център, не нам дали предлагат все още.

# 1 158
  • София
Маслото 80% Пилос е върл солено, нехомогенна структура и с вкус на маргарин... купено в неделя.

# 1 159
Благодаря за информацията на Пийкок Simple Smile кораба е вече наш!!! Хо Хо Хо и бутилка ром!!!
Много се радвам, че съм била полезна!!
Дано детето много се зарадва на подаръка си!

# 1 160
Пийк, намерихте ли колата?

Масло със сол британското си е много ок.
Нашенското - ами какво да кажа, ще се повторя - на РС шанс отдавна не давам. Не могат и не могат, това е положението. Чули те че някъде правят солено масло, айде и те.....

# 1 161
Не

# 1 162

Еееее....... хайде бе, сертифицираните лидълки, проверете в Пепко Grinning

# 1 163
  • София

Масло със сол британското си е много ок.
Нашенското - ами какво да кажа, ще се повторя - на РС шанс отдавна не давам. Не могат и не могат, това е положението. Чули те че някъде правят солено масло, айде и те.....
Румънско е...
Пп. Няма проблем да се активират наведнъж няколко купона?

# 1 164
Всеки ден проверявам. Днес чакам куриер, утре пак съм там, въпреки че управителката знае какво търся и каза, че ще ми сигнализира....
Маслото изглежда ужасно. Има ли постнато и във фб? Там май даваха обяснения и се оправдаваха.
Утре при нас отварят Кауфланд, но ще пасувам поне 1- 2 седмици.
В новата брошура залагам, че ще има продукти за Бъдни вечер.

# 1 165
За новата брошура дали ще си спазят датите както е седмицата. 🤔 Май около празниците разместваха понякога валидността на брошурата.

# 1 166
Има ли още останали коледни панделки, виждали ли сте?

# 1 167
  • Козлодуй
Аз да си побутна въпроса Simple Smile
Някой записал ли е съобщението на Лидл за писмото на Дядо Коледа  - какво да го правя?
Изтеглила съм писмото и съм го разпечатала и попълнила - къде се пуска?
Иначе за Коледа искам повече котешки неща да има по-специално чакам таборетка с дупка за котка т.е. колиба за котка и таборетка две в едно за пестене на място Simple Smile

# 1 168
Имах някъде едно синьо,поларено май.Два пъти се завивах,много късо ми е .Ще го изровя ,май трябва да е тук и да взема да ти го пратя .
Сутиени искам.

# 1 169
  • Пловдив
Снощи пак се втрещих, ама...любимата закв.сметана 12% вече е 2,19лв /1,99/. Крема сиренето за мазане Пилос е 2,29 /1,99/ и т.н...Head Band

Общи условия

Активация на акаунт