Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 914
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 215
При нас са на ачика ,едни да си намажеш кътния зъб с едната бутилка.Ако мога да я нарека така.

# 1 216
# 1 217
  • София
Уау, това ли им е Коледната брошура 😳 Къде са всички играчки? Доста разочароващо...

# 1 218
Кое е това вино? 😃 Не съм виждала такова мини...🙂

Имаше и бяло, както и розе, ама не съм ги пробвала. Продаваха се и на бройка.

# 1 219
Не е лоша брошурата. Има туй- онуй Wink ама чак празнична не е . Важното е новата година да посрещнем с нови гащЯ Wink

# 1 220
  • Седмото небе
Хванаха ми окото няколко неща, обачеееее не че пия в момента, ама 10ина бутилки Спуманте ще приютя. За следващото лято да ми отлежи. А и ако се появи някой непредвиден нахален гост по празниците да го забаламосам.
Миналата година пролетта много ми вървеше супер изстудено и с плодове! Пууу колко беше хубаво ама... Честито на всички други, които го чакаха на 2 лв!!!
Ще се отчета и с други покупки, не е като да няма какво да си купя.

# 1 221
Гащи, алкохол и "нов ден, нов купон" Joy
Жалко, че е за пет дни само, щеше да е яко, ако беше за целия декември.

# 1 222
pppqqq,  в провинцията съм. Миналата седмица мернах  до почвата за цветя големи пликове храна за птици. Найлонови. Поне 2 килограма смеска. Не са от онези в картонените мини кутиики от миналата година. Цената не запомних, но не беше висока.
И един въпрос. Има ли в постоянния асортимент от ароматизаторите за стая от тези с дървените клечки, които наполовина се мушкат в бурканче ?
ПП Във всеки зоомагазин продават насипно смески за едри и дребни птици.
Сори, не знам как се слага в скрит текст.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 00:43 от el73

# 1 223
Много ли е сладко това Спуманте?Като Фраголино бианко ли е нещо?

# 1 224
Oхо, още на първата страница "блестят" горещите картофи! 😅😅😅 Кой искаше да ги пробва? Сега е моментът...😆
Впечатлих се от електрическия шприц (като изобретение, имам си неелектрически шприц). 🙂
Набелязах спумантето, цеденото кисело мляко.
Ще има суитшърти и панталони Soft touch, ако някой има нужда. 😉 От бикините за дами, изчистените, нормална номерация май няма да има...или са само в приложението/сайта? Не искам пак да взимам от номерацията за едри жени, че понякога са доста уголемени...и с тези новите им политики на връщане...🤪
Разочарована съм, че няма комплект от 7 чифта чорапи в черно...толкова практични щяха да са ми за малката! 😬 От настоящите и' в черно няколко чифта няма да издържат още дълго...Може и да взема един комплект от...момчешките, че поне няма бял чифт...😃
Свинското беконче може да уважа...
Забелязахте ли, че някои промоции ще са от сряда /типично за празничните брошури в края на годината/? 🙂
Искам да се похваля, че взехме от ножиците по 3 лв. Даже успях да се порежа на едната 😆 Та...добре заточени са и режат чудесно. 😄
Бобчита, ММ го конвертирах и сега вече предпочита да пише "долче" на всяко спуманте. За мен чак много сладко не е, но аз харесвам от този тип...

# 1 225
  • Асеновград
Нищо интересно в новата брошура, но кашкавала ми идва съвсем навреме, поне две пити ще заредя.

# 1 226
И за мен едно голямо нищо.

# 1 227
Доживях гащи,ама защо летни! Альооо, чакам боксерки, зима е! Безинтересна брошура за мен.

# 1 228
Кръгла нула. Дори ПиЗ не ме впечатлиха. Сигурно Лидл мислят, че не сме склонни да харчим. Друга година преди Коледа ме съсипваха от изкушения. Поне едни коледни течни сапуни да бяха пуснали. 😃

Наистина има нова процедура за връщане, охраната слага печат на к.б. с гриф "оригинал". От 2 седмици била. Явно не я спазват винаги.

# 1 229
Наистина има нова процедура за връщане, охраната слага печат на к.б. с гриф "оригинал". От 2 седмици била. Явно не я спазват винаги.
Да вземат да я сложат на сайта си...и да си я спазват, а не избирателно да прилагат...🤔 Утре може и да откажат връщане, защото нямаш печатче на касовата бележка...🤪

Общи условия

Активация на акаунт