Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 931
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 455
Ей, супер. Дали ще включат Делукс нещата...😃

# 1 456
КОЛЕДНИ КЪСМЕТИ С LIDL PLUS
От 20.12. до 24.12. всеки ден НОВ таен купон в приложението

Коледа е време за изненади, нали? Затова и ние в Lidl Plus сме ти подготвили не една, а цели пет. Това са тайните купони за Коледа: избрани продукти за твоята трапеза, които само сега можеш да вземеш с празнично намаление.

Отваряй приложението всеки ден и се радвай на чудни изненади.
Ако е с валидност само за деня ще е гадно... Всеки ден пътека до Лидл да се прави.
Ей, супер. Дали ще включат Делукс нещата...😃
Нещата , които са коледни с червен етикет вече са намалени

# 1 457
  • София
Не съм копирал цялото - всеки ще е валиден 3 дни от получаването.

# 1 458
  • София
Това с натрупване ли е или от една покупка - тези дни имам 2 покупки за  24-26лв ако направя една за 32... ще получа ли първия купон? /80+/ - не виждам в аппа това инфо /само елек. бележки./

Как не го виждаш, още в началната страница на апа дава линията, а като цъкнеш на "Виж повече" изкарва и разбивка.

Нямам такова...

# 1 459
И пак към Еърфрайер - ът😊
Малко цяло пиле ще се събере ли..за този от утре питам..
А относно мощността...
Ами това си е мощност за мен..т.е. в случая по- бързо би следвало да е готвенето...😊
2150 W за 5 л. Срещу 2000W но аз 11 л.
Мисля, че би дало сериозна разлика..🤔
Така си мисля аз...🤔🙂

# 1 460
Не мисля, че 150 вата са кой знае колко голяма разлика...😉

# 1 461
Само ватовете не...но двойния обем...😉😊

# 1 462
Starrydream, това е странно. Когато минеш 80 лева, виж ще се появи ли купона и ако не, им пиши. Щом не е видимо, явно е бъг и не е ясно отчита ли изобщо.

# 1 463
Starrydream, това е странно. Когато минеш 80 лева, виж ще се появи ли купона и ако не, им пиши. Щом не е видимо, явно е бъг и не е ясно отчита ли изобщо.

Според мен картата Лидл плюс не е била активирана при пазаруването.

# 1 464
  • Mediterraneo
Нашите тайни коледни купони са точно на Делукс серията. Ми, нищо интересно, да съм ползвала 2 купона от началото на месеца, когато започнаха.

# 1 465
  • София
Какво значи да е активирана?

# 1 466
Дали си я сканирал на касата. Но щом каза, че виждаш дигиталните бележки в апа, значи си.

# 1 467
Е, двойният обем на фрайъра тип фурничка позволява пилето само да си се върти на шиша, също и месо/зеленчуци на шишчета или каквото се пече в кошницата, която се върти, да се сушат плодове, да се заквасва кисело мляко и др. 🙂 Фрайърът ни с кошница е 1650 вата, кошницата май е 3,5 л (не съм сигурна). Реално, и двата уреда достигат мисля 200 градуса максимална температура, и двата я достигат еднакво бързо. Или поне аз не усещам разлика, ако я има. Не забелязвам обемът да се отразява на скоростта на печене. Като външни размери почти няма разлика между фрайъра ни с кошница и този, който е като фурничка...🙂 А една стандартна фурна е с доста по-голям обем и от двата вида фрайъри.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 18:19 от dolce miele

# 1 468
Изкушавате ме с фрайъра, но аз съм на принципа "не готвя, за да не ям" и удържам фронта Joy
Иначе бих взела комбиниран уред - мултикукър с фрайър. Лидл май нямат такъв, а? Като направят, ще си взема Satisfied

# 1 469
  • София
Масло без краварка от утре в К на 4.29лв.

................ и нямаше жив кроасан (с масло) при нас.
Не само при вас, а и при нас, от цяла седмица ги няма кроасаните с масло, има с някакви си кренвирши, които ние не купуваме, къде отидоха теЗ кроасани?

Общи условия

Активация на акаунт