Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 845
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 130
А откъде сте сигурни че точно българско месо ви предлагат?
Защото един малък квартален магазин няма логистичната възможност за внос на месо. Вносното отива във веригите и в големите фирми за преработка. А в този магазин например се вижда българския ветеринарен печат на агнешкото.
А, извинявам се - от Лидл уважавам хърватските малки прасенца, както и хърватския пушен бекон и пушените им ребра. Но явно всички страни от бивша Югославия са запазили производството на наистина качествено месо. Била съм в Сърбия, Македония, Черна гора и Босна. Месото им е невероятно вкусно, сръбска скара с българско месо е жалко далечно подобие. И зеленчуците им са истински и вкусни.

# 2 131
Здравейте, някой закупил тази система?
Скрит текст:

Тези купони няма да ги използвам, ако някой ги иска.
Скрит текст:

# 2 132
Предполагам, че вносно месо има по всички хранителни борси, и не е трудно собственикът на малък месарски магазин да го вземе от там.
Аз пък пазарувам от месарска фирма с няколко магазина, с уж българско месо, но с такъв голям оборот, че се чудя откъде намират такова количество, и доколко е българско това българско месо. 🙄

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 16:10 от Lemy

# 2 133
Естествено, че няма проблем да се набави вносно. Спомням си навремето собственикът на хранкомерс какви връзки беше направил о какво неща доставяше ....шапката да ти падне.
Надявам се на някакъв контрол от Лидл. Иначе е ясно, че гаранция -франция.
Лени, и аз това се чудя за нашите хора. Но досега изцепка не е имало за повече от 10 г.
Малкият ме накара да взема детско шампанско за рождения му ден. Егати съставът, то по-добре истинско да пият.

# 2 134
Мдаа, храните доста често са ала “Крилце или кълка” вече.
За протокола - готвих бутчета Росо и гъби шийтаке- и двете са ок и на вкус, и на мирис
Скрит текст:
(а моите рецептори са малко по-изострени поначало и все още функциониращи така).

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 16:34 от fenyx

# 2 135
Ако има желаещ да пише. И един бр. Киндер.

# 2 136
Ненадейно стигнах до Лидл на Раковски. Врата вече станал 4.99. Взех едно голямо парче. А ето и етикета с цената на пилешките шийки. Уви, пак само това беше, нямаше нито един пакет.
Скрит текст:

# 2 137
Има ли сега от мандарините в мрежа 1,5 кг? На каква цена са? Бяхме купили на 23-ти или 24-ти една мрежичка, тогава беше намалена на 1,49 лв, но не запомних редовната цена...На малката много и' се усладиха...
Морена, ти от кои мандарини взе?
Харесах книжките от следващата брошура, ще ги погледна...
Оставете ми врат на Пещерско шосе!😜 Най-рано утре ще се измъкна от вкъщи...

# 2 138
Е вземи шийки де, то пак е вратле, пилешко Satisfied
Все на свинЦкото се хвърляте 'начи...кви хора Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 139
  • Sofia
Долче, от Клементините, които са от понеделник до сряда насипни и на1.49лв. Сега ходих и на мама да взема,  на челото стоят на входа.

# 2 140
И са хубави Клементините.

# 2 141
  • Пловдив
Виждам, че следите редовно какво пускат в Лидъл. Интересувам се дали скоро са пускали гофретник, двойния с кръглите гофрети?

# 2 142
  • Пловдив
Къде виждате на промо сладоледените еклери?

# 2 143
  • София
Къде виждате на промо сладоледените еклери?

Спечелих ги от стреч-картата след покупка с Лидл+.
Аз ги харесвам,  ММ - не. Вкусове различни.

# 2 144
За мен еклерите са средна работа...Иначе останалите вкъщи ги харесват много.
Тета, е как...НГ без свинцко и руска салата не може! 😝 Поне ние вкъщи си държим на тази традиция и специално правя и руската салата...😃
Морена, Леми, изпуснах ги мандарините на цена 1,49 лв, но и по 1,99/кг ще взема, че и вкъщи много се харесват.🙂

Общи условия

Активация на акаунт