Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

  • 122 850
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Мнения: 10 652
Месото на промо е ок да е евтино, но в Лидл редовно има твърде евтино испанско месо. Та се чудя....
Преди години в един голям магазин, май Темпо, бяха пуснали евтин испански бут. Продавачът като ме видя с бебето директно ми каза - нямам за вас месо. Та знам ли....

# 2 116
  • Мнения: 5 681
Аз и друг път съм писала, но имам познати, които доставят месо за Лидл и са ми разказвали за стандартите им и за какви неща са им връщали камиони със стока. Та им имам доверие донякъде, друг е въпросът съхранението какво е, защото все още си спомням онези пилешки кренвирши със сополивата течност. Иначе в магазина на Лесидрен на Гарибалди неведнъж са ми казвали "по-добре си избери нещо друго", когато си харесам нещо, та вече престанах там да влизам (не че е по темата, ама да си кажа Joy )

# 2 117
  • Мнения: 11 784
Сетих се за “лепения” испански врат, някой като че ли казваше, че там използват колагеново лепило за сглобяване и по-равен вид на пържолите, това би ме притеснило. Все пак се надявам, такъв продукт да не стига на нашия пазар.

# 2 118
  • Мнения: 12 909
Сетих се за “лепения” испански врат, някой като че ли казваше, че там използват колагеново лепило за сглобяване и по-равен вид на пържолите, това би ме притеснило. Все пак се надявам, такъв продукт да не стига на нашия пазар.
Стига и още как..

# 2 119
  • Мнения: 11 784
Има ли начин визуално да се разпознае?

# 2 120
  • Мнения: 1 905
Дамските бикини с дантела, хубави ли са?
Пише боксерки, но ми се видяха изрязани и не взех, сега се чудя дали да ходя отново...
Не. Тези са, които изхвърлих.

# 2 121
  • Мнения: 5 681

Може ли малко повече информация?

# 2 122
  • Мнения: 75 398
Миналата коледа пак имаше врат и пак се коментираше тук, помня че перфектни ми станаха пържолките. Не знам какъв беше.

# 2 123
  • Мнения: 12 909

Може ли малко повече информация?
Нарязаният врат без кост е лепен.
Била съм на обучение преди години как, какво и що... То се вижда от самолет 😉
Не знам за цялото парче, не съм взимала.

# 2 124
  • Мнения: 1 885
Миналата коледа пак имаше врат и пак се коментираше тук, помня че перфектни ми станаха пържолките. Не знам какъв беше.
Останал ми е спомен, че е испански

# 2 125
  • Мнения: 7 856
Аз за това не купувам вносно месо, почти никога не купувам от големите вериги. Имам си квартален магазин за месо, предлагат само българско, и е с голям оборот, за разлика от по-скъпите фирмени магазини със застояло месо. Сега с ограниченията за двама клиенти вътре се чака на вън доста по всяко време, но предпочитам това. Там пред тебе режат вратите пържоли от цяло парче.

# 2 126
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 526
Ми освен да се надявам, че лепените пържоли се разпределят за навън, друго не ми остава, аз месо купувам само от Лидл( испански) Wink

# 2 127
  • Мнения: 75 398
А откъде сте сигурни че точно българско месо ви предлагат?

# 2 128
  • Мнения: 20 887
Онзи ден купих врат без кост от Хит, нарязан на пържоли. Пишеше, че е с произход ЕС, за първи път виждам да не е упомената конкретна държава. Отделно, че трябваше да го сваря на супа и пасирам, и стана на бучки.
С друго свинско не ми се е случвало. Кой знае какво е, може и то да е такова лепено.

# 2 129
  • Мнения: 1 034
Пиик това е маслото от М..250гр- 3.89 лв....пише 82% ..


Живот и здраве ако успея утре са стигна до там , и ако има...ще взема за проба..може би 😊

Общи условия

Активация на акаунт