След работа

• 1 154
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, как прекарвате свободното си време след като се приберете от работа? Ходите ли някъде на групови занимания? Какво друго освен фитнес, танци... Търся си нещо с приятно общуване с други хора.

# 1
  • Melmak
Ходя на йога, тае бо. По едно време на народни танци да понауча основните хора, но не е моето.

Искам да имам повече свободно време за такива дейности. Две години вечер всеки ден на лекции ми донесе много нови контакти с приятни и умни хора.

# 2
Аз си признавам, че не ми остава време. След работа излизам с кучето, пазарувам и до там.

# 3
Мдаа едно време седянки е имало Simple Smile
Сега ако не слушаш чалга  е трудно Simple Smile ахахахахахах

# 4
Седянки много пасивно ми идва. Като клуб на анонимните алкохолици..😜.Нещо да се прави, различно от спорт. Дайте идеи.

# 5
Седянки много пасивно ми идва. Като клуб на анонимните алкохолици..😜.Нещо да се прави, различно от спорт. Дайте идеи.
Да изброим всички спортове?
Аз ходя на гмуркане и катерене. Малко фитнес.
Жалко че повечето са като мен. Главно ежедневие.

# 6
Явно си млад и не знаеш, какво е седянка.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 00:30 от RoninBG

# 7
  • SF
Е, аз не вярвам в темата да пишат съвременници на седенките. Научили сме що е то седянка от книжките, филмите, прабабите си, а не защото сме присъствали на такива. Нито родителите ни са седели по седенки.

# 8
Когато нямах дете, гледах филми, четях книга, излизах с приятели веднага след работа. Понякога съм ходела и на пилатес вечер. Сега времето ми е по-ограничено, но когато малкото заспи, чета книга или гледам някой сериал по Нетфликс

Общи условия

Активация на акаунт