Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 871
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 085
Импулсивната покупка на уреда за омлети се оказа много сполучлива. За 7-8 минути станаха 2 пухкави вкусотии, които запазиха обема си, докато си изпием ракиите Simple Smile Една идея по-сухи сa, сравнени с пържените, но за нас това е бонус. Вероятно ако се добави малко мазнина в яйцата, ще постигнат ефекта на правени на тиган. По 2 яйца + добавка (при нас беше чушка и колбас) се събират в гнездо. Бухват толкова, че чак надигат капака Simple Smile Имат си и коричка
Скрит текст:
О, и кухнята не се вмириса на пържено Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 23:27 от separate

# 2 086
Ако може някой да сподели купон за мед, който няма да ползва ще съм благодарна!
А как може да се ползва чужд купон,че не съм наясно?  (иначе нямам търсения)

# 2 087
  • Седмото небе
Кръщелнице, и вкъщи има в камерата 1 пакет, но не ги ядем Simple Smile също не пържа, пекла съм веднъж върху хартия (бях купила 2 пакета) , със съвсем малко мазнина... Останаха си не изядени. За мен са просто панировка с аромат на риба.
Тенк ю, кръстнице, значи ще взема един пакет само, да пробвам все пак. Ако нищо не станат ще ги сервирам на околоблоковите котета.
Ама заради тия фенери патешки дето ги коментирате, ще взема да се жертвам и да, че да вляза в тоя К на Каблешков. Там влизам 3 пъти годишно за определено работи, много анти магазин ми е. Щом стават за супа и бульон ще се пробват.
И да не съм пас. Взехме втора пита кашкавал от кръглите, много ни хареса и първата я нагризахме много бързо. Е и на свеки едно парченце отделих-Абееее не е лош, става... Ама и по-хубав сте ми носили. Тц тц тц Joy опасна ни е бабата!
На нас пък ни хареса и за самостоятелна консумация, и за запичане.
Днес мъжо отнесе един Руски стандарт в много красиво направена синя бутилка. И чак като я отвори вечерта забеляза, че е 700 мл. А в брошурата тия гадове са я написали, че е 1л. Но пак била добра цената от 14,99 каза той. Аз не съм им в час на водките. Но тъпо така да подвеждат...

# 2 088
Дамските бикини с дантела, хубави ли са?
Пише боксерки, но ми се видяха изрязани и не взех, сега се чудя дали да ходя отново...

# 2 089
  • София
Калмарите ги топя в разбито яйце и ге пека на хартия във фурната.
У нас се одобряват, но вкусове различни.

# 2 090
Добро утро! Тези ли еклери бяха хубавите и охладените, които се бяха обсъждали тук или са други?

# 2 091
На тея калмари половинката им каза "рибени мекици" Joy Но пък фенерите одобряваме. Иначе, Zenata, понеже съм забелязала, че и ти ходиш в Лидл на Раковски, при замразените при нас има етикет за пилешки шийки. Е, рових и не намерих, но може тогава да са били свършили конкретно.

Някой дали взе от свинския врат? Колко големи са парчетата?

# 2 092
В Метро гледам масло 250 гр. 3.89 😯
Бива ли го...ако някой по запознат с маслата го е ползвал..
Утре евентуално може да мина от там и това ме грабна още на първа страница 😊

# 2 093
Калмарите не ги харесвам,  супер много тесто и някак мазни са ми.
Еклерите са супер вкусни.

# 2 094
Еклерите са супер вкусни.
Аз по такива коментари се бях набутала с  3 бр. от купон. Еми супер смотани са за мен. Ни замразени ги харесахме, ни охладени.

# 2 095
Софи, дай снимка на маслото, моля.
Ми те еклерите как да са вкусни замразени? Все едно снежна топка да ядеш. Аз ги харесвам охладени Wink Не напълно размразени.
Някой ако ги иска тези, давам ги

# 2 096
Има една молба към някой купувал тежкото одеяло ако ще си го ползва да ми услужи с касовата бележка. Купувах го за дъщеря ми, но тя реши че няма да го ползва и искам да го върна, но някъде съм я загубила бележката. А точно когато го купувах имаше проблем с приложението и там я нямам изобщо.

# 2 097
И аз подарявам тези + този за еклерите, 3.59 за 2 опаковки.

# 2 098
  • Пловдив
healthy1, това са обсъжданите отпреди еклери, да. На мен ми харесаха, най-вече това, че не са много подсладени и не накъртват от сладост. Размразявах ги добре преди консумация.

# 2 099
  • Пловдив
Ако може някой да сподели купон за мед, който няма да ползва ще съм благодарна!
А как може да се ползва чужд купон,че не съм наясно?  (иначе нямам търсения)

Пишете на човека, който предлага купоните и той Ви изпраща на ЛС своята карта LIDL+ с QR кода, която да сканирате на касата, за да ползвате купона.
И аз скоро научих тази операция. 😇

Общи условия

Активация на акаунт