Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 973
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 070
От пилешкото взимам обезкостеноя бут, харесва ми. Фенерите също ми харесват, но съм взимала 2-3 пъти.

# 2 071
  • Седмото небе

А имате ли идея тези калмари дали са вкусни? И дали биха се получили хубаво на фурна? Върху хартия и напръскани с олио? Че фрайър още нямам, а не ми се хаби олио откакто поскъпна Joy Майтапя се, но просто у дома нищо пържено не се прави... И им търся алтернатива за приготвяне... Че се подсетих за калмари и бира, та ряяязко ми се приядоха Blush

# 2 072
Натка, хубави са фенерите, има охладени и замразени (с лека разлика в цената са)...

Разликата е 1 лв

# 2 073
Фенери взех веднъж. Не е моето. Хем скъпи, хем месо няма, хем нищо не пусна като бульон, хем пощенето....плюс не видях аз. Няма да повторя, определено.

Супа правя с пуешки бутчета, една камара мръви ми плуват после. Така я признавам аз супата. ГОлата вода не е за мен...

# 2 074
  • София
Имам купони за шунка и салам, които няма да използвам.

# 2 075
Пийкок, кога стана разликата между охладени и замразени цял лев? 😬 🤪
Натка, вкусни са ни много фенерите. Често просто ги варя или пека, без да правя супа. Печени ми е най-мързеливо за приготвяне. Че има кокалчета- има, ама то има ли обезкостени фенери...☺

# 2 076

А имате ли идея тези калмари дали са вкусни? И дали биха се получили хубаво на фурна? Върху хартия и напръскани с олио? Че фрайър още нямам, а не ми се хаби олио откакто поскъпна Joy Майтапя се, но просто у дома нищо пържено не се прави... И им търся алтернатива за приготвяне... Че се подсетих за калмари и бира, та ряяязко ми се приядоха Blush

взима редовно поддържам пакет във фризера на нас много ни харесват

пека във фурната директно върху хартия от фризера за 15тина мин. са готови като запекат леко отгоре ги обръщам

# 2 077
Пийкок, кога стана разликата между охладени и замразени и цял лев? 😬 🤪
Нямам идея. Днес майка купи за куч , та затова ми е прясна информацията

# 2 078
Във фенерите има достатъчно месо, а и правят супер бульон. На лев и малко са ми екстра.
Калмари веднъж взех, харесаха ни.

# 2 079

взима редовно поддържам пакет във фризера на нас много ни харесват

пека във фурната директно върху хартия от фризера за 15тина мин. са готови като запекат леко отгоре ги обръщам

И аз така, винаги имам от тях..детето ги харесват.
Стават на фурна перфектно.

# 2 080
  • Велико Търново
Кръщелнице, и вкъщи има в камерата 1 пакет, но не ги ядем Simple Smile също не пържа, пекла съм веднъж върху хартия (бях купила 2 пакета) , със съвсем малко мазнина... Останаха си не изядени. За мен са просто панировка с аромат на риба.

# 2 081
  • Ст Загора
И аз купих 2 пакета направих единият му е са нищо кой знае какво.Изядох ги де . И другите ще изям .Но няма да купя повече.

# 2 082
И аз пробвах скоро калмарите, обаче то е повече панировката отколкото калмарите. Повече няма да взимам

# 2 083
  • Пловдив
Фенери взех веднъж. Не е моето. Хем скъпи, хем месо няма, хем нищо не пусна като бульон, хем пощенето....плюс не видях аз. Няма да повторя, определено.

Супа правя с пуешки бутчета, една камара мръви ми плуват после. Така я признавам аз супата. ГОлата вода не е за мен...
Аз купувам патешки фенери от К. От 3 фенера излиза около буркан патешка мас, буркан месо и гъст бульон за 2 тенджери супа. През зимата 1-2 пъти правя тази операция и имам хубав бульон и патешка мас за цяла зима.

# 2 084
  • Плевен
Здравейте! Въпрос не за новата брошура. Реших да си купя сауна за лице, но не знам кога ще има в Лидл. Моля ако видите останала в някой филиал, пишете ми - надявам се тяхната да е хубава и да не се повреди бързо.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт