Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 979
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 055
Nil desperandum! , точно така, правиш оплакване във формата, и заедно с това копие до производителя. Никакви фасони да не правят,  в пълно право е да се връща некачествен продукт. Няма да им ядем боклуците, я!

# 2 056
Nil desperandum! , точно така, правиш оплакване във формата, и заедно с това копие до производителя. Никакви фасони да не правят,  в пълно право е да се връща некачествен продукт. Няма да им ядем боклуците, я!
А кой е производителят, че нямам ходене до Лидл утре?

# 2 057
  • Бургас
На салама е Еко-Мес ООД, а на луканката КФМ.

# 2 058
Някои купони мисля, че бяха за конкретен магазин. Да не остане някой неприятно изненадан!

# 2 059
А да не би в конкретния филиал да имат проблем със съхранението на саламите и луканките, че да лепнат? Аз не съм имала проблем.

# 2 060
Ако може някой да сподели купон за мед, който няма да ползва ще съм благодарна!

# 2 061
Екстра напазарувах. Сефте имаше при нас продукти със зелен етикет на 50 %. Взех фенери, утре ще има супа. И медец доволно. Абе мн ядене.
Някой разбра ли какъв му е случаят на испанското месо?

# 2 062
Това другото...което не е фенери😆...шийки ли са? Или воденички? Или и двете ги има в лидълския асортимент? Чудех се...от кое (освен от фенерите) ще стане супа...🤔

# 2 063
Хехе, то няма никак общо Joy воденички има пресни със сигурност, защото съм взимала за кучето. Ще станат на супа според мен. Шийки ако има са замразени. И с тях ще стане супа (варила съм за уличните котки, екстра става).

# 2 064
Хубави ли са тези фенери там? Последно съм вземала пилешки бутчета от Лидл, помня че не останах никак очарована и се зарекох пилешко да не купувам от там. То ясно че от верига няма как месото да е топ, ама дори в Била е много по-хубаво пилешкото, поне за мен.
От шийки става много хубава супа даже, само че трябва или да обичате да търкаляте из устата си такива неща и да оглозгвате месото от тях, или да намериш доброволец да ги обезкости след сваряването, което си е голямо пощене.
Скрит текст:
Заради това минах на патешки шийки за супа, че по тях има доооста повече мръвка, а и обичам патешка супа.

# 2 065
Оплаквам сеот пилешките бутчета на РОСО
егати 2 бут. 6+ лв.
месото много безвкусно , не пиле а фейк нещо ще да е
и ги бях мариновала за 2 часа преди това !

# 2 066
  • Sofia
Това другото...което не е фенери😆...шийки ли са? Или воденички? Или и двете ги има в лидълския асортимент? Чудех се...от кое (освен от фенерите) ще стане супа...🤔
Докато се чудиш това... с печурките, кладницата и шийтакето от промоцията и с Арбориото от итал. седмица става чудно ризото и страхотно стои в Ернесто чинията. Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 10:39 от Morena

# 2 067
РОСО го развалиха отдавна според мен

# 2 068
Натка, хубави са фенерите, има охладени и замразени (с лека разлика в цената са)...Обикновено взимаме замразените, че не правим веднага. Но и от другите не се е случвало да миришат, примерно.
Все ги бъркам шийките и воденичките 😅 Не знам защо...

# 2 069
Не е до това да са вмирисани, такъв случай за щастие не съм имала. Просто бутчетата от там хич не ми бяха вкусни и спрях да купувам пилешко от Лидл преди много време. Сестра ми и майка ми и те набързо стигнаха до същия извод и дори на промоции го подминават тяхното пилешко.

Общи условия

Активация на акаунт