Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 989
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Бургас
Аз пък никакви интересни (за мен) купони нямам в момента. Само за шоколад. Иначе и от шунката бих се възползвала, че дечко много я обича, и от кашуто, защото имаше несолено в офертата Simple Smile

Наирянка, с кеф да си го хапнете саламчето Wink

# 2 041
  • Sofia
Здравейте, наминавам да попитам дали в Лидл има коктейлни череши и къде горе долу се намират...
В ПА - не. Евентуално останали след  промоция... там провери.

# 2 042
  • Варна
Скрит текст:
Здравейте, имам един въпрос. Ползващите гъби шийтаке бихте ли споделили дали имат един особен аромат в сравнение с другите видове гъби ? Преди 2 седмици купих една опаковка, използвах ги със свинско месо месо. Никой не пожела да опита дори манджата заради мириса. За първи път ги ползвах. Купувам обикновено печурки, кладница, манатарки, портобело и се чудя дали са били развалени или това им е обичаен мирис ? Явно не особено приятен за хората вкъщи. Simple Smile
Пресни ли са били... в смисъл не престояли в опаковката?  Ако ста постояли опаковани, може и да са миришели, иначе не трябва да е проблем миризмата им.
...

Пресни бяха. Освен да пробвам по друг начин да ги приготвя, пък ако домашните отново ми избягат от кухнята ще ги зачеркна като продукт за консумация вкъщи. Simple Smile

# 2 043
Аз да благодаря за който спомена борсата за ядки, намерих я и съм много доволна

# 2 044
Този мед на Родна стряха, който се пада от рулетката е хубав, така ли?

# 2 045
и от кашуто, защото имаше несолено в офертата Simple Smile
Точно несоленото хрупам, че само такова беше останало в магазина, като му ръснах малко солчица отгоре, и стана екстра 😸

# 2 046
Снимки на бурканите с кисело зеле РС. Съставът мисля, че е еднакъв- вода, кисело зеле, трапезна сол, лимонена киселина. Няма бензоати. По някаква причина, реших да държа бурканите с една ръка😅, но се вижда идеята:

# 2 047
Долче, страхотно червено 😎

# 2 048
Да сте мяркали изостанала кухненска горелка някъде из София?
Аз гледах миналата седмица, когато не ми трябваше; от вчера обикалям лидълите, и разбира се, няма - щото ми трябва. 😒

# 2 049
  • Sofia
Долче, страхотно червено 😎
Аха и много тематично! Simple Smile
Много ни харесаха Клементините, утре ще взимам повече, пък други ден портокалите.

# 2 050
Аз пък за пореден път- може би 4-ти или 5-ти улучвам лепнещ салам "клийн лейбъл" - не стига, че струва майка си и баща си, ми лепне отвън и вътре - този път отчетливо миришеше и на вкиснато и по живо, по здраво им го върнах. Служителката направи фасон, но и казах, че се случва за 5- ти път и, че ще пиша и във формата за контакт. Луканката от серията също лепнеше отвън и не посмях да купя. На някой случвало ли се е или просто застояват, че са скъпи? Всеки случай беше с достатъчно дълъг срок на годност и не беше намален саламът.

# 2 051
  • Пловдив
Днес нарязахме Свинския бут по еленски от Родна стряха, който на Коледа прескочихме, че имаше много мезелъци на масата. Много ми хареса! Пикантен, не е пресушен, не е пресолен. Препоръчвам. До сега постоянно купуваме от филе Елена, но сега вече станах фен и на тоя бут.

# 2 052
Леми, Морена, 🤗
Скрит текст:
На живо Импала 05 е по-ярко червено, а брокатът е с холо частички под определена светлина, но на снимки се вижда толкова☺:

Наирянка, може ли снимка на този бут?🙂

# 2 053
  • Sofia
Страхотен е, Долче!

# 2 054
  • Пловдив
Леми, Морена, 🤗
Скрит текст:
На живо Импала 05 е по-ярко червено, а брокатът е с холо частички под определена светлина, но на снимки се вижда толкова☺:

Наирянка, може ли снимка на този бут?🙂
Не зная дали е от ПА. Беше в брошурата за миналата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт