Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 040
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Sofia
Гъби и аз взех вчера - бяла печурка, кладница и шийтаке за ризото с гъби. Simple Smile

# 2 026
Морена, в нашата пекарна имаше и двата пъти от кроасаните с масло. Аз питах за едни по четири в опаковка, с изчистен състав бяха.
Мики , благодаря, но в наше село няма К.

И още един въпрос. Има ли в Лидл препарат или кърпички за почистване на стъкло-керамичен плот? Благодаря.

# 2 027
Стават кърпичките за почистване на кухненски плот (оранжева опаковка, със сода са -W5 Kitchen )- ако не е много замърсена стъклокерамика.
Ние имаме купон от рулетката за онези с 32% масло бисквити (и още два вида сладки неща на Sondey).
Ще готвя и аз шийтаке.

# 2 028
Фортуна, няма ги от доста време кроасаните. И ние ги похапвахме.

# 2 029
  • Sofia
Стана ми любопитно и в К ли са изчезнали кроасаните с масло?!

# 2 030
  • Варна
Здравейте, имам един въпрос. Ползващите гъби шийтаке бихте ли споделили дали имат един особен аромат в сравнение с другите видове гъби ? Преди 2 седмици купих една опаковка, използвах ги със свинско месо месо. Никой не пожела да опита дори манджата заради мириса. За първи път ги ползвах. Купувам обикновено печурки, кладница, манатарки, портобело и се чудя дали са били развалени или това им е обичаен мирис ? Явно не особено приятен за хората вкъщи. Simple Smile

# 2 031
Стана ми любопитно и в К ли са изчезнали кроасаните с масло?!

Не, аз днес взех от К. - 0,72 ст.

# 2 032
Шунката клийн лейбъл е много хубава, само такава купувам. Нямам против да ми пратят купон.

# 2 033
  • Пловдив
Цитат
Пращам ти в лично съобщение, че съм бяла и добра днес Wink
Благодаря ти, bradata, ще го употребя по предназначение!
Floren, аз обожавам шийтаке. Ям ги и сурови, и с масло, и печени. Имат аромат, но на мен не ми е неприятен. Сега като се замисля, приготвяла съм ги с масло, лук, яйца, сирене, но с месо не съм комбинирала...
Ако някой иска купони за тези неща, да ми пише на ЛС и му пращам.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 15:58 от Наирянка

# 2 034
Аз имам такива купони, ако на някой му трябват

# 2 035
На това влакче трябват ли му релси?

# 2 036
  • Sofia
Здравейте, имам един въпрос. Ползващите гъби шийтаке бихте ли споделили дали имат един особен аромат в сравнение с другите видове гъби ? Преди 2 седмици купих една опаковка, използвах ги със свинско месо месо. Никой не пожела да опита дори манджата заради мириса. За първи път ги ползвах. Купувам обикновено печурки, кладница, манатарки, портобело и се чудя дали са били развалени или това им е обичаен мирис ? Явно не особено приятен за хората вкъщи. Simple Smile
Пресни ли са били... в смисъл не престояли в опаковката?  Ако ста постояли опаковани, може и да са миришели, иначе не трябва да е проблем миризмата им.

Благодаря, Марина! Simple Smile
Шунката Клийн Лейбъл ми е доста суховата на мен.

# 2 037
Здравейте, наминавам да попитам дали в Лидл има коктейлни череши и къде горе долу се намират... Не ми се е налагало да търся до сега такива и се зачудих, ама пусто да не ида напразно реших да попитам първо тук Blush
Благодаря предварително

# 2 038
Шунката Клийн Лейбъл ми е доста суховата на мен.
А на мен точно това ми харесва, намазана с крем сиренето в кутия Милбона Голдеса.

# 2 039
Аз имам такива купони, ако на някой му трябват

Момичета и момчета, купонът за бонбоните вече е даден.

Общи условия

Активация на акаунт