Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 076
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 010
На 6.12 откриха нашия обновен Лидл. Миналата седмица в понеделник и вчера се престраших да го посетя 😀 , че мразя навалицата. Беше спокойно. Паркингът е много добре организиран сега, че преди винаги имаше някой изпльоскал се не където трябва, само и само да е близо до входа (представете си все едно някой да паркира на средата на шосето). Магазинът е просторен, но клиентите са под всякаква критика (никой не видях да ползва дезинфектанта на входа, както и ръкавици при топлата витрина, хем сега са окачени на видно място, имаше пак зарязани стоки, не където трябва). Подредбата сега е много различна , но пак успях да напазарувам в рамките на 20-тина минути (пазарувах по списък хранителни стоки и не съм разглеждала друго).
Търсих вчера рикота, не видях. Няма ли я вече в асортимента?
Търсих и кроасани с масло, опаковани, стояха при другите кроасани, не намерих. И тях ли ги няма вече в асортимента?

# 2 011
  • Sofia
...
Търсих вчера рикота, не видях. Няма ли я вече в асортимента?
Търсих и кроасани с масло, опаковани, стояха при другите кроасани, не намерих. И тях ли ги няма вече в асортимента?
Честито  ти, Фортуна! Simple Smile
Рикота няма отдавна.
Само кроасни с масло от пекараната купуваме, по 0.69лв броя. Тях също ги няма от седмица поне вече, за други кроасани не знам.

# 2 012
  • София
интересно ми е да видя отвътре как е.

# 2 013
  • In transit
Fortuna, рикота има в К. на 2лв. (Igor) в редовния асортимент.

# 2 014
  • София
Някоя добра душа да има излишен купон за луканковия салам, че го обичам много,

Какъв е този купон за луканков салам?
Уважаваме го редовно, а сега май съм дискриминирана. 
Иначе при нас има 3 луканкови саламчета за около 7.50 лв. на свободна продажба.
Вече инвестирах в 1 пакет от тях.

# 2 015
  • Sofia
И аз нямам такъв купон, моите са само четири в момента - за св.филе; итал. салата; манго и пълноз. брашно.

# 2 016
Аз имам салама и бира Козел. Който иска, да пише на лично и пращам Simple Smile

# 2 017
  • София
А, този не ми е вкусен, киселее ми.

# 2 018
  • Sofia
Както предположи, Айша, "избрано за някои". Simple Smile  В карйна сметка нито  ти, нито аз съжаляваме, че не сме. Simple Smile

# 2 019
  • София
И на мен некви шунки, при все, че не купувам никога месо.

# 2 020
  • София
преди да подам към лидл оплакване.

# 2 021
Мда, а на мен все някакви тестаци, сокове и сладки неща, дето никога не ги купувам.
Уважихме промоцията на кладница вчера, доволна съм. Имам и купон за 5 лв отстъпка, трябва да измисля какво ще пазарувам в близките дни, за да го оползотворя.

# 2 022
  • София
И на мен некви шунки, при все, че не купувам никога месо.

Пробват да те зарибят...

# 2 023
  • София
Да, явно.
Ако някой ги иска давам ги.

# 2 024
В неделя се сдобих с парче Телешко от брошурата все пак. Ще отлежава за пъстърма. Пратих ММ за второ парче вече за директна консумация на стек или нещо подобно. Дори сурово месото ухаеше невероятно. За цена 19.99 за кг е супер.
Има Коледна рулетка - до тук замразени еклери (- 60% за всяко втора опаковка) и - 25% на избрани шоколади (тъмните и големите) - доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт