Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 126 160
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Sofia
Еклерите харесваме у нас... държа ги във фризера и изваждам колкото ми трябват в хладилника - 2 часа  там и стават идеални за хапване.
Всеки да си пробва, иначе повечето тук в темата харесваме еклерите, но няма как да сме всички.

# 2 101
  • Асеновград
Част от брошурата за следващата седмица. Беше в пощенската кутия тази сутрин. Ще има и XXL продукти.

# 2 102
Stonefaced, аз само като съм на бачкане ходя там и поради тази причина не съм гледала замразените артикули.
Еклерите за мен са отвратителни. Въпреки състава им взех една кутия по препоръки от темата. Директно в кофата заминаха. Та е въпрос на вкус.
Взех врат аз, кило и двеста. Ни все пак се чудя какво не му е наред на това месо. Иначе е вкусно.

# 2 103
Някой търсеше купон за мед, нека да ми пише на ЛС.

# 2 104
  • Sofia
О, да, вчера го гледах врата, около 20см са дълги парчетата и реших да видя във Ф какво ще е положението с него.  Иска ми се по-дълго парче.

# 2 105
Какво не му харесвате на този врат, не успях да разбера?

# 2 106
Не бре, чудя се какво не му е наред, че е на тази цена

# 2 107
  • София-Младост
Преди години продаваха компот от вишни без костилки...дали го има още?

# 2 108
  • Варна
Аз да питам продават ли лозови листа в буркан?

# 2 109
# 2 110
  • Sofia
Сега ходих, гледам че са заредили и по-големи парчета врат, което е добре, ако във Ф няма по-големи.
На мен само размера не ми е по вкуса (че гости ще посрещам с него на 3ти и искам визия), цената е нормална за промоция, не ме кара да се чудя. Simple Smile
Взех агнешко за НГ и още мандарини и чакам четвъртъка вече. Simple Smile
Лошото е, че си гледам списъка и се чудя например за какво съм писала чери доматите... и не се сещам...така ми се сливат  менютата на двата празника...

# 2 111
Дано и на Раковски утре да има големи парчоци. Аз пък големите по ги уважавам. Иначе разбирам за цената защо ни кара някои да повдигнем вежди, в месарниците са по 12-13 лв. и то в тея без особени претенции. Но за верига, на промоция и не бг месо, за мен е ок.

# 2 112
Малките еклери са супер, нищо общо с химическите изделия на Амбелино. Много деликатен вкус, имат и различни приложения. Гледам да има във фризера един пакет за спешни случаи. Много се радвам, че не всички ги харесват, би било ужасно това да е поредният продукт, за който се водят кални битки. 😃

# 2 113
И от мен да за малките еклери и не за панираните калмари Simple Smile

# 2 114
Пишете за пилешки шийки. Къде да ги търся, във фризерите ли? Че да сваря бульон на котката, вместо да облизва боклучавите сосове на паучовете.

Общи условия

Активация на акаунт