Отговори
# 165
Добре, че не съм шофьор. Егати препятствията и клопките... JoyJoyJoy

И дървета има, и сгради... Rolling Eyes

# 166
  • Варна
И заблудени пешеходци, няма да кажа как ги наричам, щото знам, че тук има и такива, пък си ви любя ❤️

# 167
  • Агент под прикритие
На мен това "ПАК" в изречението ми говори, че тази другарка и тази скоба са се срещали повече от един път.... Laughing

Поне за тези n пъти на някой трябваше да му светне крушката да погледне дали скобата не е вдигната, преди да започне да прави маневрата за паркиране назад.
Просто отбелязвам... Grinning

Едно е, когато са ти запушили пътя с вдигната скоба, когато вече си бил паркирал, друго е когато тепърва захождаш за паркиране.

# 168
  • Варна
Да де, рецидивист Simple Smile

# 169
Че от шофьорското място може ли да се види тая скоба? Flushed People Princess (емотикон блондинка) Thinking

Явно може. Thinking Ама сложна работа ми се вижда, то изобщо да гледаш какво има отзад... И отпред, и отзад, и за пешеходци, и... не моа, не моа. Dizzy Face

# 170
  • Агент под прикритие
Специално на това място, мястото трябва да го подминеш първо, преди да започнеш да правиш маневрата назад, така че... има начин.

Влизам и в положение, хората търсят къде да паркират, особено след като почти целия център и местата, където може да се спре, беше разчертан в синьо.

# 171
Няма по-досадно нещо от шофирането.

# 172
Ние вече сме синя зона, бяхме зелена. Уви, това няма да спре половин София да идва да яде пица и да ми крещи под прозореца.

# 173
Незнам дали е досадно, но си е удобство ...и стрес.
Шофирането и пушенето не са ме блазнили никога.

# 174
  • София
Аз в игри и закачки чукнах година шофиране.
Няма такова удоволствие!

# 175
Не само е удоволствие, по скоро при мен е необходимост, без която не мога.
Горджърс, от 1 година ли си шофьор?

# 176
изгубих важен ключ, всичко обърнах и се предадох… разбихме патрона, сменихме го и ключа се намери…. Joy
искам си петъка… ни моа вече..

# 177
Шофирането и пушенето не са ме блазнили никога.
Шофирането ме съблазни от втория път, бисквитките (твоите) от първия, но пушенето няма шанс.
Най-мразя пешеходци да минават зад колата, докато правя маневра. Какво е това доверие, какво е това безсмъртие?!

# 178
  • Варна
Обожавам да шофирам.

Искам синя зона и уикенда.

# 179
  • София
Взела съм книжка на 17, но чак сега усетих вътрешен порив са самоизява Laughing

Моята малка японка е сцена на личният ми катарзис, обичам я!

Общи условия

Активация на акаунт