Отговори
# 90
Не познавам нито муньовци, нито принцеси. Но свестни, които остават в сянка - да.

# 91
Бубе, вземи тоз орден •млад ентусиаст• от мое име и не си го причинявай повече.

подписах декларация, че ми е все таз как ще учат и край Angry
пък и класната намекна няколко пъти какво е решението на ръководството Trollface
испанската с тяхното ходене на у-ще бая разрита настроенията из другите елитни гимназии Imp

муньовци - бол
принцеси - в темата

# 92
  • София
Нашата елитна блее нещо, ма лееееко тикат към ваксинация.
Взривих не един родител във вайбър, ама още не са ме изритали - баси якото Mr. Green

Ако не ви пречи излизането от анонимност, желаете ли коледна томбола за размяна на хохо или хахо подаръци?
Няма много да я компрометирам, ще взема само три.

# 93
Тук май всички сме се показвали, за мен не е проблем.

# 94
Да пуснем по една сълза за свестните ненатаковани мъже Cry

Ха хаирлия да е, белким покрай сълзата пуснете и нещо друго...

# 95
  • София
Пускам, пускам кърпичка? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 96
Нашата елитна блее нещо, ма лееееко тикат към ваксинация.

при нас антиваксовете казаха, че е по-добре децата да си стоят онлайн, за да бъде по-добро нивото на онлайн обучението, щото при смесено обучение учителите ще обръщат повече внимание на присъствените деца
нашата гимназия е в ремонт и хич не ни щат присъствено, затова ще караме до бал в тиймс

# 97
  • София
За моята дивна чума зор нямам, но за моят дивен кукуряк - да.

Но пък нашите антивак заеха ново ниво на тъпота, смесено с Бог и Мария Кюри.
Такава симбиоза откъм религия и на̀ука ….

# 98
мда, и ще направят милиони клонинги на златните ни яйца, щото са си оставили соп... слюнката в пликче

# 99
Аз реших проблема си с антиваксърите. Като почнат с драмата, че не знаят какво има във ваксината, с усмивка питам знаят ли какво ядат и дискусията спира. Grinning

# 100
Бе не е баш така. От кренвирш не вдигам температура и не получавам гърч. А от втората доза на ваксината за ковид буквално се сковах. Бях като нашибана с тояги и счупена. Сутринта буквлно не можех да си вдигна телото от леглото. За мен си е тотално инжектиране на чуждо РНК. Ма моето ше го смачка бе. Да ми иде.

# 101
ох, някои антита около мен веднага ще ми изнесат и лекция какво да не ям и пия, затова само гледам презрително и се мръщя иронично

баз, от ваксината така, а от вируса как, а?

# 102
Проблем с антиваксърите нямам. И с ваксинираните нямам. Виж, с бустването, да.

# 103
  • София
Един клиент, като всеки с мнение взе да ми лафи, как ще му вземат ДНК- то, нали. И защото вече не издържам и избухнах в смях и му викам - кажи ми, ‘са, какво точно ще правят твоето ДНК? Да си гений в някаква област, да си първокласен екземпляр, да си генетично чист - да им трябва, ма кажи ми баш, баш твоето защо им е? Joy

# 104
Ако кренвиршът е замърсен или не се съхранява правилно, можеш и в болница да влезеш, Баз. Повечето хора наистина подценяват риска при хранене.
А идеята на РНК ваксините е баш да се инжектира..

Общи условия

Активация на акаунт