Отговори
# 135
Искам бухалка. Като харесам някого, да стават по-бързо нещата, че имам съмнения, че не ме бива във флирта. Flushed

# 136
  • Варна
Излишни разходи. Погалване с ръка е достатъчно.😁

# 137
  • София
Ох, нали някакви спрейове феромони бла бла продават, ма сигур имат пазар Laughing

# 138
Погалване стига, ако се осмелиш да протегнеш ръка.

# 139
  • Агент под прикритие
"Ти си супер свестен"  - това казват жените, точно преди да НЕ правят секс с теб.
Това е кратката версия. След това обикновено има ",но..." и някакво продължение.
Иначе класиката в жанра е ",но нека да си останем просто приятели". Grinning

# 140
  • София
Оууу, Финикс!

# 141
не намирам темата за правописните грешки

Скрит текст:
- три пъти

мързи ме да я търся

# 142
Излишни разходи. Погалване с ръка е достатъчно.😁
Еее, като учиш давай докрай. Погалване къде и кога Simple Smile))

# 143
видех я. реших да не си търся бан.

# 144
  • София
И аз Joy

# 145
изоставям ви
трябва да свърша една работа в рамките на текущия ден и не ми остана много време

# 146
Явно е популярно, ама аз не помня да съм казвала на някого да останем приятели. Не се обяснявам в такива ситуации. Rolling Eyes Често се цитира в СО, някаква практика ли е?

# 147
И аз видях, но е скука. Подминавам. Обаче научих нова дума - активуеър. Звучи като гел за пране.

# 148
как ще е скучно да те абсорбира Адът?
баш си е яко

# 149
Искам бухалка. Като харесам някого, да стават по-бързо нещата, че имам съмнения, че не ме бива във флирта. Flushed

Макар зад мен да има бейзболен терен, ще се осмеля да ти препоръчам драйвър. Т.е. №1 клуб на уилсън, титанова дръжка с утежнена глава. Примерно серията Х-31, малко остарял модел, но върши работа Wink

Общи условия

Активация на акаунт