Кралски работи и клюки - декември 2021

• 54 272
  • 818
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там
Бени не се чудим за фондациите както си писала, чудим се бъдещият крал и всичките му висши служители са толкова безотговорни и незаинтересовани от фондацията и дейностите на корумпирания изпълнителен директор и дясна ръка на Чарли от  толкова години, или просто са лъжци ?
Аз залагам на немърливост, мързел, безотговорие, лентяйство, безхаберие, незаинтересованост, ей така ден да мине друг да дойде, да си вземат заплатите, Чарлиту да обере овациите. Нали има един човек който върши всичко сам, на Чарли и останалите служители, защо им е да знаят какво се случва.
Не допускам че Чарли и всички други висши служители да лъжат че не знаят нищо.
Жалко само че това безхаберие ги злепостави.

Зара за реклама на конно състезания в Австралия другата година.

Магнус днес става на 16 години.

# 106
  • Sydney
Кейт кога е гледала Фаберже?
Ново ще да е:

https://www.instagram.com/p/CW-rC7Atx-U/?utm_medium=copy_link

Тази племеница на Фелипе има много хубави обувки:
https://www.instagram.com/p/CXBF9GAvS7J/?utm_medium=copy_link

Чарли няма да бъде крал. Официално, с коронация. Първо е непопулярен, второ му виси случката Даяна, трето е женен за разведена при жив съпруг и четвърто е дърт. Къде на на 75+ години ще управлява. Къде по-лесно е да предаде всичко на сина си, който има енергията да го прави.

# 107
Няма как никой изобщо да не е знаел, както казах, съвсем за мезе ни взеха. Горкото кралско семейство, всеки си прави каквото си иска на негов  гръб, всичките им висши служители ги въртят на малкия си пръст, а те все не разбрали и онеправдани.
Чарлз и фондацията му са голяма плесница в лицето им.
На този фон да се обсъжда какви прегрешения имала Меган е интересен избор определено

Тези мейли, които се сложиха, не доказват нищо. Но е ясно, че всеки ги чете различно.
Пък после що се разминавали спомените Joy

# 108
  • Sydney
Не видях дали е коментирано, че Барбадос вече не е под короната.

Ето една Летисия, която сравнена с последната ит близък план, е доста по-различна.
Скулите й определено са правени:

https://www.instagram.com/p/CW_NHmVI_JV/?utm_medium=copy_link

# 109
  • София
Пък после що се разминавали спомените Joy
Хахахахааа...не съм се забавлявала така скоро, много добре казано.

Беше ново, вчера.
Вярно ли при предишно гледане на Фаберже-та, че попитала дали още се произвеждат? Чак Кралицата я погледнала с недоумение...прочетох го някъде, но не ми се търси видео (ако изобщи има).

С президента на Европейския съд за правата на човека Робърт Спано

Харесват ми дрехите, но цветово не са ми ОК - синьото не е мое.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 15:26 от Lana

# 110
  • Някъде там
Ха ха ха Ули днес много ни забавляваш.
Поне при Чарли и служителите му не се разминават спомените, там всичките до един нищо не помнят и не знаят.

Мери и Фредерик посрещат председателя на Европейския съд по правата на човека.
Страхотен сет. Много добре стоящ широк панталон от Мери. Тази комбинация от цветове много ми допадна.
Лана повторихме се, но не видях че си я сложила. Още една. Аз пък съм му фен на синьото и цветовете като съчетание ми допаднаха. Но теб съм те запомнила, че не го харесваш това синьо, както аз кафяво-бежовата гама.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 15:46 от daviz

# 111
  • София
Ха ха ха Ули днес много ни забавляваш.
Поне при Чарли и служителите му не се разминават спомените, там всичките до един нищо не помнят и не знаят.
JoyJoyJoy
Така е къде, къде по-удобно!

Интервю на Мария Тереза за френскo тв предаване

Още една снимка на Тиндълови

# 112
Ето така се прави, няма договори, няма пари в джобчето!

Принц Уилям ще сподели любимите си спомени, песни и моменти от живота в нов подкаст, докато се разхожда из английската провинция, за да насърчи психичното благополучие.
Херцогът на Кеймбридж записа специален епизод на Time to Walk, за да насърчи хората да отделят малко време и да се разходят за психичното си здраве през коледния период.
Time to Walk е аудио изживяване за ходене от Apple Fitness +, предназначено да насърчи хората да ходят по-често в полза на тяхното психическо и физическо здраве.
Във всеки епизод специалните гости са поканени да се разходят на място, което е значимо за тях, като същевременно споделят своите размисли за научените уроци, важни спомени и житейски преживявания чрез истории, снимки и песни.
Осъзнавайки въздействието, което ходенето може да има върху психичното здраве и че коледният период може да бъде предизвикателство за мнозина, принц Уилям избра три благотворителни организации, всяка от които да получи петцифрено дарение от Apple: Shout в Обединеното кралство, Crisis Text Line в САЩ и Lifeline в Австралия.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 15:57 от Tinо

# 113
  • Някъде там
Удобството преди всичко, така е Лана.
Не съм от тук и съм за малко, както казва Ани 😀
Много ми е интересно следващото назначение на този какво ще е, имате ли предположения ? 😉😀

Тиндъл добре изглеждат. Дори пищната Зара ми харесва.

Гхида е организирала ливанско-йорданско изложение, средствата от което ще отидат за детския  център за борба с рака.
Много ме кефи тази жена и всичко което прави за дечицата. Страхотна и като човек и как изглежда.

# 114
Зара много ми хареса и в двете рокли. Този  модел определено е нейният.

Мери и тя ми хареса.

# 115
  • София
Е оставаше и пари в джобчето по-бъдещият крал да си прибере. Нали нямат право на комерсиална дейност...та някакво голямо геройство не виждам. Малко взаимстване на идеи, но няма лошо - хубавите неща трябва да са повече.

Кое е това индийче?

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 17:07 от Lana

# 116
  • Някъде там
Всички работят, само Чарли не знае. 🤣🤣🤣🤣🤣
Вече като го видя и чуя за "негова инициатива" и ще ми е супер смешно, признавам си. Няма как да му повярвам че нещо върши, при положение че нищо не знае за случващото се около него в собствената му фондация и сам си го казва.
Нищо, важното е че е симпатично старче, Камила също.
На Летисия костюма не ми хареса обаче Соня е много хубава с нейния. Отива на възрастна дама като нея.

# 117
Всички работят, само Чарли не знае. 🤣🤣🤣🤣🤣
Вече като го видя и чуя за "негова инициатива" и ще ми е супер смешно, признавам си. Няма как да му повярвам че нещо върши, при положение че нищо не знае за случващото се около него в собствената му фондация и сам си го казва.
Нищо, важното е че е симпатично старче, Камила също.
Те или инициативите не са негови и е просто кукла на конци, на която грам не й пука къде ходи и какво прави, стига да не му се нарушава личния комфорт или върти далаверките на равна нога с персонала си. Няма как и вълка сит и агнето цяло, хем да го възхваляват за ''личните'' му инициативи, хем бъкел да не знае какво става в собствения му офис и какви ги вършат най-приближените му служители.

# 118
Не ми харесва Зара, роклите сами по себе си са много свежи, но за девойка, или по-фина дама.

# 119
Пусках някъде за имотното състояние на Монархията.Доста милиарди и  е най-богата жена на планетата бабет.Не съм монархист, те непрекъснато губят територии и позиции, ама пък традиция, пазят си я.Представителни функции и една приемственост има.
Хора са и с грешки и те.
Но имат протокол и се стараят да го пазят и съхраняват традициите.
Просто баба се застоя, остаря, едва ли смогва да контролира и удържа,  а и  са нейните ,прощава.
Ама да я съборят - едва ли.Няма да останат гладни, толкова имоти и дейности има по тях, че не ги мисля.
Ако поддържат приказката, емоцията, традициите, ще си ги държат, не знам колко им дава държавата като издръжка ,но едво ли е  за всичките, те доста .
Не вярвам да ги храни държавата ,поддържа инициативите, подпомагат се взаимно и работят заедно ,за разлика от нас.

Общи условия

Активация на акаунт